Máte doma vzteklouna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2996
29.6.21 22:49

@Malina9 u nas bylo nejhorsi obdobi 4,5 - 5,5 let. Mladsi ma ted cerstve 4 roky a zacina to byt obcas taky narocne. Starsimu je 7 a i ted se obcas vztekne, ale rychle ho to prejde a prijde se omluvit za svoje chovani :srdce: Jsem zvedava na nejmladsiho, tomu je rok a obcas se uz taky vzteky prohyba :mrgreen: Klasicka PPP je spadova podle skolky. My jsme byli v Trianglu, ale za me tedy nedoporucuji. Verim, ze jini jsou tam spokojeni, ja bohuzel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.6.21 23:18
@Malina9 píše:
A máš nějaký tip na poradnu v Praze?
To záleží… Někdy je to hned pryč, ale dneska chytnul příšerný záchvat (proto jsem taky založila tuhle diskuzi) a to jen proto, že sourozenec doběhl do pokoje dřív než on… Nechala jsem ho v tom pokoji, šla jsem s druhým jinam a nevšímali si ho. On v tom pokoji zatím doslova zuřil, házel věcma, řval… Po chvíli za náma přišel, už o něco klidnější. Řekla jsem mu - ještě klidně, že si nemůže vztek vybíjet na bráchovi a že se mu má omluvit - následovat další záchvat, zase třískání věcma, pak se to nějak vyeskalovalo a řvala jsem taky, protože zas takovej flegmouš nejsem, aby se mnou nehnul půlhodinový řev…A kolik je tvým vzteklounům? Lepší se to?

Volis ignoraci a evidentne to nefunguje, chce to jinou cestu.
Co nabidnout objeti, potulit a nekomentovat? To zabralo u nas. Jak se vztek mirnil, tak prisel do naruce, a ta doba se zkracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
29.6.21 23:22

Pevne objeti by mohlo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie