Máte ještě stromeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
8.1.18 17:01
@Cuddy píše:
@eva valoi Co to mas doma za pecku, to posledni batole, ze mate jeste stromecek :mrgreen:? To u nas sel z domu uz pred tydnem, protoze chytat padajici strom nebo sundavat splhajici batole bylo pro me o nervy. Takze uz ho nemame.

Tak dobře. Koule, které visely dole, už jsou dole.))) Malej začal odstrojovat hned. A stromek máme přivázanej zezadu k okenní klice. To víš, my už to máme vychytaný. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.1.18 17:02

@eva valoi pokud vydrží, tak do Hromnic. Stejně tak máme i v obci na náměstí i v kostele to současný farář nechává až do Hromnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.1.18 17:02

Odstrojila jsem v sobotu, zatím tu stojí. Chlapovi se nechce vyndavat že stojanu a vyhazovat ven. Tak předstírá, že se mu to líbí. :mrgreen: Schovívavá budu ještě dnes, zítra poletí. Už schne a voní víc než o Vánocích - polehčující okolnost.

Nevidím nic špatného na tom mít stromek ještě teď nebo do konce ledna. Je mi to fuk, jak to kdo má. Já už ho ale, jak se začne chodit do práce a školy, nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.1.18 17:04

@terinka4444 To my právě stromek strojíme striktně 24. 12. Během adventu je adventní věnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.1.18 17:05

Chceme odstrojit asi o víkendu…zatim je stale krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.1.18 17:06
@eva valoi píše:
@terinka4444 To my právě stromek strojíme striktně 24. 12. Během adventu je adventní věnec.

Strojíme 23. nebo 24. Mít stromek dřív zevšední mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.1.18 17:06

Stromek i výzdobu ještě máme. Včera jsme se vrátili z dovolené a nechtělo se mi ho hned odstrojovat. Takže zůstane do víkendu.

Jinak jsem kdysi od tchána slyšela, že někde bylo zvykem nechávat stromeček do Hromnic… Tak jsem to jeden rok dodržela. Stromeček vypadal pořád hezky, prvně jsme měli živý a mně se ho nechtělo vyhazovat. No nakonec jsme odnášeli ven holou větev, protože při odstraňování ozdob shodil všechny Jehlička, hezky v obýváku na koberci. Takže jsme zase začali stromeček likvidovat kolem tří králů :)

Jo a letos jsme zdobili už na konci listopadu :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.01.18 v 17:08

• Citovat
  • Upravit
6650
8.1.18 17:07

U nás stromeček ještě čeká na vánoční fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
8.1.18 17:08

Stromek už nemáme, ale hlavně z důvodu malého prostoru, dost tu překážel. Dnes dokonce ve vedlejší obci už sundali světelnou výzdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.1.18 17:08
@Ukulina píše:
Strojíme 23. nebo 24. Mít stromek dřív zevšední mi.

Přesně. Upřímně moc nevítám ani zpívání koled před Vánoci apod. Na Vánoce toho je člověk pomalu přejedenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.1.18 17:09

U sebe v byte stromek ani nemam, travim Vanoce u rodicu, takze je to zbytecny. Ale vyzdobu mam a jeste si ji chvili necham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
8.1.18 17:17

Já sundavám jak stromeček, tak výzdobu na tři krále. Sousedům svítí svetylka venku ješte v březnu, pak vymění za velikonocni vajíčka a ty tam mají zase až do adventu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.18 17:20

lucika.k

@eva valoi my se už čtvrtý den chystáme, e ho odstrojíme a nějak se nám nedaří, pořád je něco duležitějšího:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
8.1.18 17:20

My jsme zvykli ho mit dlouho, klidne do poloviny ledna, dokud nezacne padat. Zdobime 23/24 v noci. Ale letos sel tedy pryc jiz 31.12. v pozdni vecer, abychom smutne batole ze zmizeleho stromku stacili behem svatku jeste rozveselit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.18 17:22
@eva valoi píše:
@terinka4444 To my právě stromek strojíme striktně 24. 12. Během adventu je adventní věnec.

to chápu, ale nechápu na co je stromek v lednu. Jako to máš vánoční náladu? Nebo je to prostě vánoční dekorace po vánocích? Prostě v lednu je po vánocích, není ani atmosféra, ani nálada, ani těšení se, prostě je leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová