Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AstraG píše:
Stromek už nemáme, ale hlavně z důvodu malého prostoru, dost tu překážel. Dnes dokonce ve vedlejší obci už sundali světelnou výzdobu.
u nás světelnou výzdobu v sobotu, obecní strom šel taky v sobotu, prostě je po Vánocích
@terinka4444 píše:
to chápu, ale nechápu na co je stromek v lednu. Jako to máš vánoční náladu? Nebo je to prostě vánoční dekorace po vánocích? Prostě v lednu je po vánocích, není ani atmosféra, ani nálada, ani těšení se, prostě je leden.
tak u mne je to nejvic lenost ho odstrojit, sbalit a odnest do sklepa ![]()
Letos jsem si začala užívat stromek až 3.1., ale po Třech králích šel, potřebovala jsem místo. Celkově se tyhle Vánoce moc nepovedly, tak už jsem uklidila i dekorace a těším se na jaro ![]()
Strojili jsme tyden pred vánocemi a sundavat budem behem dalsich tri dnu, jak se vrati manžel a podle toho kdy bude čas
Pro mě svátky končí 1.1. a výzdoba už mi pak připadá taková nepatřičná, takže nejpozději na Tři krále ho dáváme pryč. Letos je tedy výjimka, ještě stojí, asi tak z jedné třetiny ozdobený, protože jsem 5. ledna přijela z porodnice a tak prostě jedeme na etapy
Ale doufám, že dneska už to dáme, i tak tady pro krámy není kam šlápnout ![]()
My máme stromeček v květináči a je zatím krásnej. Máme na něm jen pár ozdůbek a hlavně světýlka, a dělá mně i prckům radost, takže s ním klidně přivítáme i jaro
Minulý rok nám jedlička vydržela až do března.
Vše včetně stromku jsme dali pryč 6.1., stromek zdobíme kolem 15.12…vlastně po Silvestru už pro mě výzdoba a stromek jaksi ztrácí kouzlo. ![]()
Jeste mame, odstrojime o vikendu. Ja Vanoce miluju, deti take, atmosku si dokazu uzit i v lednu, i kdyz uz se neceka na Jeziska, nejsou pohadky a vlastne skoro ani nic z vanocnich klasik na stole. ![]()
Já uklízela vánoční výzdobu ve čtvrtek 4.1. a tak jsem rovnou odstrojila i stromeček a chlap ho vynesl. Potřebovala jsem uklidit a hlavně vyluxovat, tak jsem to udělala všechno naráz. Dělám to tak skoro vždycky, ale nejpozději na Tři krále, déle nenechávám. Ale dnes ráno jsme šli do školky ještě za tmy a viděla jsem, že spoustu lidí doma ještě stromeček má. A i výzdobu venku.
@Lada84 zaležá na každém..:) jaké si to clovek udělá ![]()
Mame, protoze nebyl cas ho o vikendu uklidit.
Vzdy uklizime po 6. lednu. Ale rikam, ze letos ceka na uklid.
My si stromeček zdobíme týden před Vánoci, aby jsme si ho užili a odstrojujeme na Tři krále. Ještě byl sice krásný a bylo mi líto ho dát pryč, ale příští týden rodím, tak už tady chci mít pořádek a ne se vrátit z porodnice a uklízet výzdobu a bordel ze stromku ![]()
K nám má v pondělí dojet sestřenice s dětmi, tak ještě máme, protože dárky musí být pod stromečkem. Jinak zdobíme 24. a odstrojumeme ten víkend, co je nejbližší Třem králům-