Máte ještě stromeček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14809
8.1.18 16:53

Máte ještě stromeček?

Tak co, holky, kdy odstrojujete stromeček? Máte to nějak pravidelně, nebo podle nálady? My většinou odstrojujeme na Tři krále, ale letos jsme měli čerstvě uříznutý stromek 24. 12., tzn. ještě vůbec nepadá a je fakt krásný, že mi ho bylo líto vyhodit a rozhodla jsem se ho ještě týden nechat. Večer si ho vždycky rozsvítím a kochám se. Muž říkal, že zase budeme jako blázni, ale tak oni už nás stejně všichni znají a já se můžu na každého víte co.)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105856
8.1.18 16:56

Ja jo…ale uz ho musim nutne odstrojit, kocka si z nej udelala prolejzacku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.1.18 16:56

Měli jsme 15 let umělý stromek, letos máme živou jedličku a je tak hezká, že se mi ještě odstrojovat nechce. Zatím nepustila ani jehličku, tak si ji ještě chvíli necháme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.1.18 16:57

Stromeček jsem odstrojovala normálně na tři krále :) ale kolikrát jsem ho měla i déle balkón mi třeba ještě svítí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
8.1.18 16:58

@eva valoi Co to mas doma za pecku, to posledni batole, ze mate jeste stromecek :mrgreen:? To u nas sel z domu uz pred tydnem, protoze chytat padajici strom nebo sundavat splhajici batole bylo pro me o nervy. Takze uz ho nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.1.18 16:58

To je asi každého věc, taky ještě máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.18 16:59

Máme. Na Tři krále sundávám výzdobu, stromek, pokud je pořád pěkný, tak necháváme déle. Na Tři krále jsme ho snad vyhazovali jen jednou jedinkrát. Ale teda letos už dost padá, příští týden už ho asi dáme pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13747

My ne, po Novém roce už ze mně opadne vánoční nálada a na Tři krále ho odstrojuju. Akorát nám tu překáží a sype se z něho jehličí. Výzdobu jsme měli krásnou a užili jsme si jí celý advent ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13966

Odstrojovali jsme stromecek v patek, ale vyzdobu jsme nechali, jen trochu ocesali a nechali vicemene zimni :lol:… normalne mame tak do konce ledna, ale mala mi furt k nemu lezla a tahala trasne a ozdoby :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Ale že to zase uteklo, ty Vánoce? Je to hrůza. Všechno je jen na chvilku, hlavně to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Ne, pro mě je to úplně mimo mít stromeček v lednu a kochat se stromečkem v lednu. Takže my zdobímě stromeček v prosinci, je součástí adventní výzdoby, kocháme se jím před Vánoci a máme adventní vánoční náladu, užijeme si ho dost. 2.1. uklízím výzdobu a konec. Letos už 30.12. šel stromek, výzdoba až 2.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.18 17:00
@eva valoi píše:
Ale že to zase uteklo, ty Vánoce? Je to hrůza. Všechno je jen na chvilku, hlavně to hezké.

to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71

Taky odstrojujeme na tři krále, ale dnes se nám nechtělo a tak se ještě jeden večer budeme kochat pohledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

Odstrojili jsme 1.1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.1.18 17:01

Na tři krále jsem sundala výzdobu i odstrojila stromek. Jehličí je tu ovšem všude ještě teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová