Máte ještě stromeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
8.1.18 18:07

Mame živý a je krásný a vůbec ještě nepadá, navíc krásně voní (byl řezaný asi 20.12. kdovíkde) takže ho ještě máme a určitě budeme mít do tohoto víkendu. slouží jako ozdoba, krásně ozvláštní prostor a nezavazí nám, takže nevidím důvod ho odstrojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
8.1.18 18:08

@lachtanice86 To jsou hodně instantní vánoce. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
8.1.18 18:09

My sundavali vcera a misto nej prisla postylka pro budouci mimco, tak je porad na co koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.18 18:19
@Avele píše:
@lachtanice86 To jsou hodně instantní vánoce. :mrgreen: :lol:

To teda, to je rychly - instantni Vanoce, to se mi libi :mrgreen:

my stromek zdobime az 23/12 navecer, drive ne, Stedry den uz si uzivame stromek nazdobeny… odstrojujeme vetsinou tak tyden po Trech kralich…uzivame si ho, dokud voni a nepada ;) a nepotrebuju koledy a pohadky si muzu pustit v tv pres youtube, kdyz budu mit naladu :mrgreen: nepotrebuju k tomu jen danej vanocni vyhranenej cas, mame stromek radi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.1.18 18:26

@Avele mne ani manželovi to nic neříká a zdobení stromečku je pro mne horší než mytí oken a tohle je jediná věc v které pomáhat nebude. Nemá to rád. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
8.1.18 18:31

@lachtanice86 tak to uz bych ho nezdobila vubec. Jen treba nejakou smrkovou větvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
8.1.18 18:36

Pořád stromeček máme a mít budeme, dokud neoschne  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.1.18 18:37

Máme a ještě asi mít i budeme je mi ho líto sundat nepadá a je krásný :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
8.1.18 18:42

My také pořád máme - asi ho nechám do víkendu. Týden mezi svátky jsme byli pryč, tak jsme si ho vůbec neužili a navíc tu bylo docela chladno, takže je pořád krásný. Každý večer si ho rozsvítíme a já se kochám, asi jsem už sentimentální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.18 18:44
@Ha-ni píše:
@lachtanice86 tak to uz bych ho nezdobila vubec. Jen treba nejakou smrkovou větvičku.

Jako na 3 dny bych se se stromkem urcite nestrojila…to bych radsi ozdobila vetvicku, jak rikas…nebo koupila maly v kvetinaci ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.1.18 19:05

Taky nám stromeček svítí, i když výzdoba všude okolo je zlikvidovaná, ale o víkendu půjde taky pryč, protože našemu britákovi ohromně chutnají ty střapce a pak z toho akorát blije. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.1.18 19:48

Ještě ho máme, uvidíme jak dlouho tu ještě bude, ale určitě tak týden dva jo. Jednou jsme ho odstrojovali začátkem března :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.1.18 19:56
@guzmenia píše:
Taky nám stromeček svítí, i když výzdoba všude okolo je zlikvidovaná, ale o víkendu půjde taky pryč, protože našemu britákovi ohromně chutnají ty střapce a pak z toho akorát blije. :roll:

Nam uz nesviti od soboty. Britak si vubec stromku nevsimal. Posledni tyden zjistil, ze nektere banky hrkaji, cinkaji nebo jak to popsat, kdyz je fackuje packou, takze bud si hraje a staci mu zvuk nebo si nejakou shodi a pak ji nahani po baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
8.1.18 20:01

My jsme odstrojili stromek dneska..už nesvítil syn zničil žárovky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.1.18 20:07

My ještě máme, ale to jenom proto, že nám to nevyšlo o víkendu něco se stromkem dělat- máme teda docela velký až do stropu, takže to neni na chvilku, ale jinak 6. 1 dáváme stromek pryč…
A do kdy máte osvětelení a klasickou vánoční výzdobu venku??? Myslím např. vánoční truhlíky atd..
Co tak chodím k večeru, tak ulice pořád vydatně svítí a dekorace všude dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová