Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mame živý a je krásný a vůbec ještě nepadá, navíc krásně voní (byl řezaný asi 20.12. kdovíkde) takže ho ještě máme a určitě budeme mít do tohoto víkendu. slouží jako ozdoba, krásně ozvláštní prostor a nezavazí nám, takže nevidím důvod ho odstrojovat.
My sundavali vcera a misto nej prisla postylka pro budouci mimco, tak je porad na co koukat ![]()
@Avele píše:
@lachtanice86 To jsou hodně instantní vánoce.![]()
To teda, to je rychly - instantni Vanoce, to se mi libi ![]()
my stromek zdobime az 23/12 navecer, drive ne, Stedry den uz si uzivame stromek nazdobeny… odstrojujeme vetsinou tak tyden po Trech kralich…uzivame si ho, dokud voni a nepada
a nepotrebuju koledy a pohadky si muzu pustit v tv pres youtube, kdyz budu mit naladu
nepotrebuju k tomu jen danej vanocni vyhranenej cas, mame stromek radi ![]()
@Avele mne ani manželovi to nic neříká a zdobení stromečku je pro mne horší než mytí oken a tohle je jediná věc v které pomáhat nebude. Nemá to rád. ![]()
@lachtanice86 tak to uz bych ho nezdobila vubec. Jen treba nejakou smrkovou větvičku.
Máme a ještě asi mít i budeme je mi ho líto sundat nepadá a je krásný ![]()
My také pořád máme - asi ho nechám do víkendu. Týden mezi svátky jsme byli pryč, tak jsme si ho vůbec neužili a navíc tu bylo docela chladno, takže je pořád krásný. Každý večer si ho rozsvítíme a já se kochám, asi jsem už sentimentální ![]()
@Ha-ni píše:
@lachtanice86 tak to uz bych ho nezdobila vubec. Jen treba nejakou smrkovou větvičku.
Jako na 3 dny bych se se stromkem urcite nestrojila…to bych radsi ozdobila vetvicku, jak rikas…nebo koupila maly v kvetinaci
![]()
Taky nám stromeček svítí, i když výzdoba všude okolo je zlikvidovaná, ale o víkendu půjde taky pryč, protože našemu britákovi ohromně chutnají ty střapce a pak z toho akorát blije. ![]()
Ještě ho máme, uvidíme jak dlouho tu ještě bude, ale určitě tak týden dva jo. Jednou jsme ho odstrojovali začátkem března ![]()
@guzmenia píše:
Taky nám stromeček svítí, i když výzdoba všude okolo je zlikvidovaná, ale o víkendu půjde taky pryč, protože našemu britákovi ohromně chutnají ty střapce a pak z toho akorát blije.
Nam uz nesviti od soboty. Britak si vubec stromku nevsimal. Posledni tyden zjistil, ze nektere banky hrkaji, cinkaji nebo jak to popsat, kdyz je fackuje packou, takze bud si hraje a staci mu zvuk nebo si nejakou shodi a pak ji nahani po baraku.
My jsme odstrojili stromek dneska..už nesvítil syn zničil žárovky ![]()
My ještě máme, ale to jenom proto, že nám to nevyšlo o víkendu něco se stromkem dělat- máme teda docela velký až do stropu, takže to neni na chvilku, ale jinak 6. 1 dáváme stromek pryč…
A do kdy máte osvětelení a klasickou vánoční výzdobu venku??? Myslím např. vánoční truhlíky atd..
Co tak chodím k večeru, tak ulice pořád vydatně svítí a dekorace všude dost