Máte modrou krev?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
16.12.12 19:53

@Jura007 hezky pjekně.. :-O :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 19:54

Ano, jmeno jsem zapomnela. To mam stale svoje a i syn ma nase rodove jmeno. Tedy moje za svobodna. Kdyby se bratr zblaznil a rodinu nemel. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.12 19:56
@Jura007 píše:
Anonymní 19:46 Tak to přichází v úvahu pět rodů v celé Evropě… ;) Teda pokud nejsi po otci Španělka, tam je to složitější. A tam se dědí titul výhradně po mužské linii…

Né, nejsem po otci Španělka :mrgreen: a otec není evropan :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
16.12.12 19:56

Anonymní 19:51 No pokud vaše rodina nemá maďarský indigenát, tak by vám asi rodokmen k ničemu nebyl… Ale to teď teoretizuju… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
16.12.12 19:58

Mí předkové byli šlechtici. Kdysi jsme po tom pátrali a našli o nich zmínky, ale pak jsme se na to nějak vykašlali. Dozvěděli jsme se, že veškerý majetek prochlastali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
16.12.12 19:58
@Anonymní píše:
Né, nejsem po otci Španělka :mrgreen: a otec není evropan :mrgreen:

Tak to pak nechapu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 20:00

@Barusak78 copak nechápeš?

• Citovat
  • Upravit
1823
16.12.12 20:05

@anoli30 a měli recht.. :-D :-D :-D život je prostě úžasnej.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
16.12.12 20:05
@Anonymní píše:
@Barusak78 copak nechápeš?

Z jake linie jedete, kdyz otec neni evropan a dedis titul i po preslici. To spis jen ma zvedavost :) To bylo mysleno v dobrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 20:07

@Barusak78 Né, moje mamka je „obyčejná žena z lidu“, taťka se s ní seznámil, když studoval na Karlovce.
Dědit budu jen po otci, ale není to evropan, takže evropské rody neznám - myšleno na příšpěvek od Jury.

• Citovat
  • Upravit
1823
16.12.12 20:09
@Anonymní píše:
@Barusak78 Né, moje mamka je „obyčejná žena z lidu“, taťka se s ní seznámil, když studoval na Karlovce.
Dědit budu jen po otci, ale není to evropan, takže evropské rody neznám - myšleno na příšpěvek od Jury.

Takže dobře.. klokani, ani USA nepřípadají v úvahu, takže jedině Afrika nebo čingiscgán… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 20:11

Trošku mi to tady začíná připomínat hru „hádej, kdo jsem“ a o tom jsem tuto diskuzi nezakládala.
Ale pomalounku se blížíte a tímto bych to ráda stopla :lol:

• Citovat
  • Upravit
1823
16.12.12 20:16

No tak to chápu.. páč uvědomělý šlechtic světového formátu jistě nechodí na české e-mimino hrát hru na „hádej kdo jsem“.. že.. :D ale cikáni maj prej taky šlechtu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.12.12 20:16

Kde se dají takový informace dohledat, rodokmen, odkud pocházíme??? Vůbec nevím, kde by jsem začala. Paměť mý rodiny sahá tak po prababičky a tím to končí. :roll: Takže to je k ničemu, jak pátrat dál? Sice si nemyslím, že by jsme byli šlechtická rodina, ale spíš by mě zajímalo co dělali za povolání-v rodině jsou chlapy hodně manuálně zruční, asi to bude v krvy. Kde to vypátrat? Kam pro ty info chodíte? Někde na netu je možnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 20:18

@erinv jó, teď jim nedávno někdo umřel :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová