Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, jmeno jsem zapomnela. To mam stale svoje a i syn ma nase rodove jmeno. Tedy moje za svobodna. Kdyby se bratr zblaznil a rodinu nemel. ![]()
@Jura007 píše:
Anonymní 19:46 Tak to přichází v úvahu pět rodů v celé Evropě…Teda pokud nejsi po otci Španělka, tam je to složitější. A tam se dědí titul výhradně po mužské linii…
Né, nejsem po otci Španělka
a otec není evropan ![]()
Anonymní 19:51 No pokud vaše rodina nemá maďarský indigenát, tak by vám asi rodokmen k ničemu nebyl… Ale to teď teoretizuju… ![]()
Mí předkové byli šlechtici. Kdysi jsme po tom pátrali a našli o nich zmínky, ale pak jsme se na to nějak vykašlali. Dozvěděli jsme se, že veškerý majetek prochlastali. ![]()
@Anonymní píše:
Né, nejsem po otci Španělkaa otec není evropan
Tak to pak nechapu… ![]()
@Anonymní píše:
@Barusak78 copak nechápeš?
Z jake linie jedete, kdyz otec neni evropan a dedis titul i po preslici. To spis jen ma zvedavost
To bylo mysleno v dobrem.
@Barusak78 Né, moje mamka je „obyčejná žena z lidu“, taťka se s ní seznámil, když studoval na Karlovce.
Dědit budu jen po otci, ale není to evropan, takže evropské rody neznám - myšleno na příšpěvek od Jury.
@Anonymní píše:
@Barusak78 Né, moje mamka je „obyčejná žena z lidu“, taťka se s ní seznámil, když studoval na Karlovce.
Dědit budu jen po otci, ale není to evropan, takže evropské rody neznám - myšleno na příšpěvek od Jury.
Takže dobře.. klokani, ani USA nepřípadají v úvahu, takže jedině Afrika nebo čingiscgán… ![]()
Trošku mi to tady začíná připomínat hru „hádej, kdo jsem“ a o tom jsem tuto diskuzi nezakládala.
Ale pomalounku se blížíte a tímto bych to ráda stopla ![]()
No tak to chápu.. páč uvědomělý šlechtic světového formátu jistě nechodí na české e-mimino hrát hru na „hádej kdo jsem“.. že..
ale cikáni maj prej taky šlechtu.. ![]()
Kde se dají takový informace dohledat, rodokmen, odkud pocházíme??? Vůbec nevím, kde by jsem začala. Paměť mý rodiny sahá tak po prababičky a tím to končí.
Takže to je k ničemu, jak pátrat dál? Sice si nemyslím, že by jsme byli šlechtická rodina, ale spíš by mě zajímalo co dělali za povolání-v rodině jsou chlapy hodně manuálně zruční, asi to bude v krvy. Kde to vypátrat? Kam pro ty info chodíte? Někde na netu je možnost?