Máte modrou krev?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
20.12.12 16:00
@Pudloslava píše:
hele nevim, me to tak radili - ale je to tak drobonkym pismem na zadni strane, ze si podle me stejne nevsimnou.
já neumim vtipkovat, je ve me mala dusicka :-)

Jasně no.. já si taky myslím, že Mudr. působí zase jinak než nějaký inženýrek :)

A co úplně nesnáším, když už jsme u takového tématu když lidi říkají takové to :" představ si -on je alkoholik! je to inženýr a je alkoholik!" Nebo „ona je studovaná a bere antidepresiva! chápeš to? studovaný člověk a je na psychině“ jakoby snad lidi co se nevykašlali na školu byli nějací nadlidi, kteří dělají všechno správně a nemají žádný problém :roll: :roll: - Na to je expert moje babi :roll: - To si vždycky vzpomenu na kulový blesk a hlášku : „dospělej člověk, vědec, a on se takhle stříská!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.20 21:33
@Gabika píše:
Myslíte si, že je dobre, že boli u nás šľachtické tituly zrušené?

Myslím, že by se to dalo vyřešit i jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.20 21:40

Nemám modrou, ale prababicka měla jedno dítě jako levobocka slovenského šlechtice.

• Citovat
  • Upravit
36556
12.6.20 22:28
@Pudloslava píše:
@Lizbeth jo hele, ja si prave pripadam vzdycky trapne, kdyz prijde rec na povolani. Protoze lidi udelaji takove to divné „jooooo, pani doktooooorka, tý jooooo“ jako bych byla Matka Tereza a pristala na mesici, pak se zeptaj cehoze a z toho se pos… uz uplne, protoze si kdoviproc automaticky myslej, ze operuju mozek :-) Anebo si myslej, ze jsem psychiatr. V kazdym pripade se minimalne na nejaky cas zmeni jejich chovani, nez zjistej, ze jsem stejnej clovek, jako kazdej jinej a jakej jsem byla predtim. V horsim pripade me pak oslovuji titulem i na ulici… hele ja jsem fakticky nejradej, kdyz se to o me nikdo nedozvi, tutlam to, jak to jen jde :-) Dokonce i v debatach o zdravi radej jen tak prikyvuji, aby se to neprovalilo :-).A mimochodem kdyby se mi jako zajemce o koupi hlasil nejakej titul, tak mu dam prirazku, protoze ma mit vic prachu. Coz u akademiku casto pravda nebyla :-) Ale je fakt, ze byt bych radej pronajala titulu, ziskani akademickeho titulu predsi jen svedci o jistem sporadanem pristupu v zivote.

Pardon, ale tohle mi připomíná ty tklivé proslovy modelek, jak to mají krásné ženy těžké. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
13.6.20 14:36

Tak my teda nemame predky slechtice ale po generace to byly rodiny katů, vypatrali sme to do 16.stoleti. nekdy si rikam jak se to na nas asi podepsalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35676
13.6.20 14:49

Já mám společné předky s francouzskými králi a ruskými cary. Jmenovali se Adam a Eva, nebo tak nějak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.6.20 16:57

@every.lee A nebojíš se někoho z rodiny? 😂 Mně by to celkem nahánělo hrůzu mít geny katů😬 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová