Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pudloslava píše:
hele nevim, me to tak radili - ale je to tak drobonkym pismem na zadni strane, ze si podle me stejne nevsimnou.
já neumim vtipkovat, je ve me mala dusicka
Jasně no.. já si taky myslím, že Mudr. působí zase jinak než nějaký inženýrek ![]()
A co úplně nesnáším, když už jsme u takového tématu když lidi říkají takové to :" představ si -on je alkoholik! je to inženýr a je alkoholik!" Nebo „ona je studovaná a bere antidepresiva! chápeš to? studovaný člověk a je na psychině“ jakoby snad lidi co se nevykašlali na školu byli nějací nadlidi, kteří dělají všechno správně a nemají žádný problém
- Na to je expert moje babi
- To si vždycky vzpomenu na kulový blesk a hlášku : „dospělej člověk, vědec, a on se takhle stříská!“ ![]()
@Gabika píše:
Myslíte si, že je dobre, že boli u nás šľachtické tituly zrušené?
Myslím, že by se to dalo vyřešit i jinak.
Nemám modrou, ale prababicka měla jedno dítě jako levobocka slovenského šlechtice.
@Pudloslava píše:
@Lizbeth jo hele, ja si prave pripadam vzdycky trapne, kdyz prijde rec na povolani. Protoze lidi udelaji takove to divné „jooooo, pani doktooooorka, tý jooooo“ jako bych byla Matka Tereza a pristala na mesici, pak se zeptaj cehoze a z toho se pos… uz uplne, protoze si kdoviproc automaticky myslej, ze operuju mozekAnebo si myslej, ze jsem psychiatr. V kazdym pripade se minimalne na nejaky cas zmeni jejich chovani, nez zjistej, ze jsem stejnej clovek, jako kazdej jinej a jakej jsem byla predtim. V horsim pripade me pak oslovuji titulem i na ulici… hele ja jsem fakticky nejradej, kdyz se to o me nikdo nedozvi, tutlam to, jak to jen jde
Dokonce i v debatach o zdravi radej jen tak prikyvuji, aby se to neprovalilo
.A mimochodem kdyby se mi jako zajemce o koupi hlasil nejakej titul, tak mu dam prirazku, protoze ma mit vic prachu. Coz u akademiku casto pravda nebyla
Ale je fakt, ze byt bych radej pronajala titulu, ziskani akademickeho titulu predsi jen svedci o jistem sporadanem pristupu v zivote.
Pardon, ale tohle mi připomíná ty tklivé proslovy modelek, jak to mají krásné ženy těžké. ![]()
Tak my teda nemame predky slechtice ale po generace to byly rodiny katů, vypatrali sme to do 16.stoleti. nekdy si rikam jak se to na nas asi podepsalo ![]()
Já mám společné předky s francouzskými králi a ruskými cary. Jmenovali se Adam a Eva, nebo tak nějak. ![]()
@every.lee A nebojíš se někoho z rodiny? 😂 Mně by to celkem nahánělo hrůzu mít geny katů😬 😬