Máte někdo dítě se skoliozou a korzetem?

Anonymní
27.4.20 15:46

Máte někdo dítě se skoliozou a korzetem?

Třeba z Vás někdo našel dobrou rehabilitaci nebo cviky, hledám nové druhy cvičení…cvičíme Kolaře a sm systém, dítě 13 let…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
29.11.23 19:47

Ahoj, oživuji, dnes nám oznámili ze má skoliozu už na 25ti stupních a musí mít korzet. Chci se zeptat, mate někdo dítě s korzetem a jak funguje třeba pri jízdě na kole nebo na lyžích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
2.12.23 00:28

@Eimi33 Nevím, kolik hodin denně by mělo dítě korzet nosit. Důležitý je korzet na spaní a při sezení ve škole. Sportovat by mělo dítě bez korzetu - tělocvik ve škole, kolo, lyže. S korzetem by to mohlo být nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.12.23 12:45

Má to napsané na 17h denně, což vychází hlavně ta noc a škola, v létě to ale bude určitě jinak o prázdninách, kdy jsou aktivity typu kolo atd, nebo jarnaky a lyzovani. Procetla jsem kde co, někteří s tím na kole a lyžích fakt jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.23 12:49

Nosí se do školy, doma a na noc. Při jakékoliv aktivitě venku, při sportu ne. Vždyť je to tvrdé a nedá se v tom pořádně predklonit.

• Citovat
  • Upravit
119
2.12.23 15:19

No tez si to neumím představit ale ty diskuze a příběhy na rodině nebo myslím modrý koník jsou, ze v tom holka zvladala i nějaké tréninky.
Ještě mě zajímá, ve škole v TV to mate jak? A dále co učebnice, stále nosí v batohu nebo má dvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.12.23 00:05

@Eimi33 Jsou lidé, kteří v korzetu sportují, ale já bych na sport a cvičení korzet sundala. Nechala bych ho nasazený na spaní a při sezení ve škole, na tělocvik sundat, pokud není dítě osvobozené z TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.12.23 01:13
@Eimi33 píše:
No tez si to neumím představit ale ty diskuze a příběhy na rodině nebo myslím modrý koník jsou, ze v tom holka zvladala i nějaké tréninky.
Ještě mě zajímá, ve škole v TV to mate jak? A dále co učebnice, stále nosí v batohu nebo má dvoje?

Je to nesmysl!!

Pri sportu a cviceni je potreba posilovat vsechny svaly volne a neomezene.
Pater maji drzet svaly, ne korzet. A jak jinak je mas posilit nez volnym rozsahem pohybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí