Máte někdo zkušenost s polštářkem na koupání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
16.4.20 12:15

@Ba-stet tak vychytat, co jí vadí - teplota vody či že není celá ponořená, moje děti musely být ponořené a řvaly na tom lehátku právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.4.20 12:37

@Káťa19 Já nejdřív myslela, že jí vadí právě zima - když není ponořená a stydne jí bříško. Ale zkoušela jsem různé množství vody, teplotu tabulkovou, vyšší i nižší a vždycky to bylo peklíčko. Nakonec jsem někde vyčetla doporučení koupat společně a to bylo prvně bez scén. Dneska jsem ji potřebovala vykoupat rychle před kontrolou u doktora, tak jsem jí dala do plné vaničky a zase katastrofa. Ten řev bych holt vydržela, nakonec to trvá chvilku, ale ona se celá stáhne a je nemožné ji pořádně umýt, hlavně podpaží a faldíky. Takže nakonec stejně jeden drží a silou natahuje ruce (což mi nedělá moc dobře) a druhej rychle omejvá :roll: Ale to si nechci stěžovat, vanu máme, takže to není problém. A jestli se nebude chtít mejt, až jí bude 13, tak už to bude její boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
16.4.20 13:04

Do vanicky jsem nepoužívala nic, malého jsem si v pohodě držela jednou rukou a druhou myla. Jde to dobře - voda dítě nadnasi :) zkoušeli jsme tu pěnovou podložku a hruza, jak už tu někdo psal. Blbě to schne a navíc to během chvilky studi. Když jsem potřebovala dát prcka už do velké vany a nechtěla jsem se u něj hrbit, abych ho držela, pořídila jsem to, co měla už moje mamka snad :D https://www.detskydum.cz/…o-do-vanicky?… a je to super! Látka jde sundat a vyprat, hned je to suchy, účel to plní. Ve velké vaně syna už jen sprchuju, ještě nesedí, takže sprcha je pro mě v kombinaci s lehatkem pohodlnější. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
16.4.20 19:25

@Ba-stet tak to me mrzi, chapu, je neprijemny, kdyz takhle place, asi bych se teda koupala s ni, ono to prejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.5.22 22:04

Já ho mám a malá si koupání užívala. Zkusila jsem koupat na ruce a hrozně vřískala. Mohu jen doporučit. Jen nepoužívat olejíčky, zůstanou fleky a nejdou vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí