Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Ba-stet tak vychytat, co jí vadí - teplota vody či že není celá ponořená, moje děti musely být ponořené a řvaly na tom lehátku právě
@Káťa19 Já nejdřív myslela, že jí vadí právě zima - když není ponořená a stydne jí bříško. Ale zkoušela jsem různé množství vody, teplotu tabulkovou, vyšší i nižší a vždycky to bylo peklíčko. Nakonec jsem někde vyčetla doporučení koupat společně a to bylo prvně bez scén. Dneska jsem ji potřebovala vykoupat rychle před kontrolou u doktora, tak jsem jí dala do plné vaničky a zase katastrofa. Ten řev bych holt vydržela, nakonec to trvá chvilku, ale ona se celá stáhne a je nemožné ji pořádně umýt, hlavně podpaží a faldíky. Takže nakonec stejně jeden drží a silou natahuje ruce (což mi nedělá moc dobře) a druhej rychle omejvá
Ale to si nechci stěžovat, vanu máme, takže to není problém. A jestli se nebude chtít mejt, až jí bude 13, tak už to bude její boj ![]()
Do vanicky jsem nepoužívala nic, malého jsem si v pohodě držela jednou rukou a druhou myla. Jde to dobře - voda dítě nadnasi
zkoušeli jsme tu pěnovou podložku a hruza, jak už tu někdo psal. Blbě to schne a navíc to během chvilky studi. Když jsem potřebovala dát prcka už do velké vany a nechtěla jsem se u něj hrbit, abych ho držela, pořídila jsem to, co měla už moje mamka snad
https://www.detskydum.cz/…o-do-vanicky?… a je to super! Látka jde sundat a vyprat, hned je to suchy, účel to plní. Ve velké vaně syna už jen sprchuju, ještě nesedí, takže sprcha je pro mě v kombinaci s lehatkem pohodlnější. ![]()
@Ba-stet tak to me mrzi, chapu, je neprijemny, kdyz takhle place, asi bych se teda koupala s ni, ono to prejde ![]()
Já ho mám a malá si koupání užívala. Zkusila jsem koupat na ruce a hrozně vřískala. Mohu jen doporučit. Jen nepoužívat olejíčky, zůstanou fleky a nejdou vyprat.