Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jsem si říkala, co to je za inovaci
I když na české silnice by to možná nebylo od věci ![]()
Tady ty silnice celkem jdou a my teď jezdíme stejně po cyklostezkách. Přecijenom bych se s Luckou na nějakou velkou silnici jít bála.
Já bych teda s Kubajsem na silnici taky nevyjela, ale když jedeme s chlapem na trenink, tak jezdíme na silničkách často a to už musíme pečlivě vybírat, abysme někde nekodrcali. Tak jsme nakonec vybrali toho malého Superiora, sehnali jsme nového jen o něco málo dražší než stojí ten Author Cosmic. Pak ho podědí Terka, tak snad to nejsou vyhozený prachy. Mě se to i tak zdá dost, ale chlap mě přemluvil.
Mně se to zdálo taky hodně, ale u nás ho zase zdědí Eliška. Tak ať dobře slouží.
Dík. Ono je teda fakt pěkný. Tady http://www.superiorbikes.eu/…team-20.html se dá na něj kouknout ze všech stran. Vpravo dole je ikonka 360. Kubík tuhle říkal, jak bude letos zase závodit, tak jsem na něj zvědavá. On je totiž tak trochu lenoch, ale je fakt, že na závody se těšil, ale to tempo někdy…
Jo je skoro stejnej jako Panda, akorát je asi menší a lehčí. Mně se Superiory vzhledově moc líbí.
@Kacka2 píše:
No podle mě tak malé dítě by ještě mělo dosáhnout na zem. Kvůli větší jistotě na kole a rychlejším reakcím.
Obnovuji diskuzi.
Kolik Superior 20 Team reálně váží? ( odpovídá to skutečně 9,1 kg? )
Hledám taky kolo pro staršího, měří tak 107. je to hlavně o zkušenostech. Kluk jezdí na kole od necelých 3, jezdíme dost, takže polohu na kole má už jako dospěly, na zem dosáhne jen jednou špičkou, když kolo mírně nakloní. sám to tak chtěl, aby e mu líp šlapalo. třeba před rokaem měl sedačku minimálně o 15 cm níž, přitom za ten rok vyrostl maxx o 5-6 cenťáků.
ted má šestnáctku sedačku skoro v nejvyší poloze. ale hlavně by využil přehazovačku.