Máte takový kočárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
23.4.12 21:59

firkon verano :palec: má na výběr spoustu barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.4.12 22:03
@Nela9 píše:
děkuju všem!!!!!!! :kytka:a tadyten je taky nádhernej, ale má na výběr jen ze 4 barev? víc druhů jsem nenašla :think:

Captiva má hodně barevných variant :)
http://www.kocarky-tako.cz/…rky-captiva/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.4.12 22:03
@bára2221 píše:
@Nela9 no já ho pužívala dlouho a že by vrzal to jsem si nevšimla ,naopak kamarádka má takko a ten teda vrže solidně :think:

Tako mám, jak jsem už psala a začal malinko vrzat, tak jsem vzala Konkor sprej na promazání, šplíchla s tím kolečka, ty pružiny…prostě všechno, co se točí a to co se o sebe tře a bez vrzání :nevim: Člověk si musí umět poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.12 22:04

Ono o kočár se taky musí pečovat. Stejně jako o jiný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.4.12 22:06

holky tak teď teda nevim, nasadily jste mi brouka do hlavy :lol: to tako se mi líbí, ale vrzající kočár nechci a zase jsem slyšela že vrže dost dorjan :zed: no a kdo má novější dorjan, jaký máte přístup do košíku? @hofka děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.4.12 22:08
@hofka píše:
Ono o kočár se taky musí pečovat. Stejně jako o jiný věci.

Přesně tak :palec: Podvozek jednou za čas vezmu i s košíkem vodou s jarem, košťátkem ho celý vydrbu, nechám na slunku pořádně vyschnout a pak prostříkám tím mazadlem a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
23.4.12 22:09

Mám dorjan danny sport3 - má docela dobrej přístup do košíku, bytelnou velkou korbu, velkej sporťák, trochu vrže (stačí promazat); vybírat si kočár znovu tak jdu do danny sport prestige
známá má tako warrior - celkem špatný přístup do košíku, malá korbička, úzký sporťák, momentálně raději jezdí s golfáčem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.4.12 22:11

@Nela9 Opravdu si nedělej s tím vrzáním starosti, to se stane u každého kočárku :think: Stačilo to nastříknout ( ostatně to mi radili i v prodejně, kde jsem kočár kupovala, abych to občas doma promázla ) a krásně houpe, nikde nic nevrže, neskřípe, nedrhne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.12 22:11

No víš jak, na každým kočáru se něco najde a na každej najdeš negativní ohlas:-) Vlastní praxe je vlastní praxe. Já osobně dneska bych už asi nepořizovala trojkombinaci, ale rovnou nějakej hlubokáč klidně jetej a pak sporťák opravdu sporťák pořádnej. U toho Dorjana jsem sporťák ani nevyužila. Jsem teda dostala sporťák jinej (xRun xLander, kterej má úložnej prostor teda taky naprd, ale jinak mi vyhovuje), ale Dorjan zůstal v záloze - nevyužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.12 22:12

Ten Dorjan, pravda, korbička je veliká. To bylo veliký plus. Houpavej ale taky moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.4.12 22:17

no já taky na dorjan danny sporťák nevyužila :mrgreen: teď máme golfáče, do dopravních prostředků se s nima leze líp :palec: ,ale jinak jsem s kočárkem byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.4.12 22:20
@prudusinka píše:
Mám dorjan danny sport3 - má docela dobrej přístup do košíku, bytelnou velkou korbu, velkej sporťák, trochu vrže (stačí promazat); vybírat si kočár znovu tak jdu do danny sport prestige
známá má tako warrior - celkem špatný přístup do košíku, malá korbička, úzký sporťák, momentálně raději jezdí s golfáčem

Tak pravda, že Dorjan má cca o 5 cm na délku i šířku větší korbičku než Tako, obecně o něm píší, že má jednu z největších korbiček :nevim:

Každopádně ten košík u Taka má tu kapsu ze předu rozepínací, takže pokud tam chceš dát něco, co se ti horem toho košíku nevejde, tak můžeš rozepnout zip ve straně košíku a dát to tam tudy. Nevím, jak Dorjan, ale z fotky mi ten košík příjde úplně stejnej jako u Taka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
23.4.12 22:29

Příspěvek upraven 05.01.15 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.4.12 22:34

mám Tako Warior a super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.4.12 22:35

@Libza děkuju ;)

@Mikajelka píše:
Tako Laret 2012. Je lepší jak warior.Nejvymakanější kočár od Taka a to tuhle značku nemusím..

tak ten je taky krásnej, hned se vidim s tim růžovym, jen jsem si až u tohodle kočáru uvědomila, jak blbě by to vypadalo kdyby ho vozil chlap, má luxusní tu tašku, ale řekla bych že je vyloženě dámská.. asi budu muset volit jinou barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí