Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kukacka123 a prijde vam normalni ze vam vola 10× za den? mela byste chut to porad brat kvuly kazde ***
edit admin - odstraněn vulgarismus
@89Nika89 já vidím problém jen u tebe, zvlášť po tom co jsem si přečetla tvou předchozí diskuzi, nechceš si jít s někým probmluvit?
@hanka.br. píše:
@89Nika89 Nezlob se, ale to je žalování horší než ve škole. Pominu úroveň psaní, ale i ten obsah je děsný. Jestli jsi dítě, které neumí poděkovat, slušně komunikovat nebo normálně slušně říci, že o to nebo o to nemáš zájem, pak se to musíš naučit. To není problém tvé tchýně, ale tvůj.
Lip bych to nenapsala ![]()
@89Nika89 píše:
@Kukacka123 a prijde vam normalni ze vam vola 10× za den? mela byste chut to porad brat kvuly kazde picovine?
slovník děvče
Mám normální tchyni, žádný extrém. Vídám ji tak 1× za 2-3 měsíce, ona své vnučky vidí 2× do měsíce na hodinu, hodinu a půl, nic jim nekoupí, o oblečení si můžu leda zdát. Mladší ani nepopřála k svátku, nic nekoupila, mně nedává nic k narozeninám ani svátku. Za 11 let mi dala jednou čokoládu k svátku a jednou peníze. S kočárem byla 2× za 8 měsíců, děti si sama od sebe nebere, neptá se na ně, nás na návštěvy také nezve. Na obědě jsme u ní nikdy nebyli
Vztahy máme v pohodě, já neřeším ji, ona neřeší nás, do ničeho nám nekecá. Já jsem si na její nevelký zájem zvykla a nemám potřebu to nějak rozebírat. Jiná nebude. Na druhou stranu, když požádáme, tak starší na odpoledne pohlídá, občas i přes noc.
@89Nika89 píše:
@pannda Tak to mate štěstí tedy, no ona je převážně sama tak nechape ze ne strávím čas u telefonu… Strach to si nemyslim pred pul rokem sem jela na nakupy a hned mi volala a zacala vypravet jak maly je sikovnykdyz sem. ji rekla ze stojim v kabince nahata ze si to povime az dorazim mlela dal… Posledne vezla od pritele syna jejiho vnuka do Karlovich Varů malej se pokadil a ona ho vezla domů mela mit pobyt na par dní rikala ze posravaci dite nechce. Posledne ze mi pohlida maleho a pak tri hod pred hlidanim. mi pise ze prijela tchyne a ze cekaji na dceru a pujdou na nakupy![]()
pak rikala pritelovi jak ji bylo zle, ale moje znama mi psala ze se stavovala v krame a chtela neco reklamovat a ze delala skandal.. Je mne to jedno sem zvykla ze sem ze synem sama nebo kdyz si veci potrebujo zařídit domluvim si je tak kdyz miz bude doma ale ona neustále si o nej rika a pak takto veci dopadají jeste ze maly nema rozum…
To si teda dovolila fakt hodně ![]()
@89Nika89 no chtělo by to víc příkladů toho jak je hrozná protože se zdá že to tak zlý není…moje tchýně je třeba v něčem fakt psycho ale tak snažím se kvůli dětem aby měli babičku… oni si s ní rozumí a ona je má fakt ráda…tak toho dost přehlížím… třeba moje máma zájem skoro nemá
@89Nika89 ja si myslim, ze jsem to napsala slusne a tak byste mohla taky, co?
dobre, vola 10× denne…a kolikrat byste ji zavolala vy sama od sebe? Mozna vi, ze by se toho nedockala
navic nejake ustupky by vas snad nezabily ne?
zajimalo by mne, kolik vam je…
![]()
@hanka.br. Prominte bude mi 30 a dite nejsem, psani neni dokonale vyrustala sem od malicka v cizine. A urcite toto neni žádné žalovaný jen se chci podělit a zajima mne zda ma nekdo taky takovou hroznou tchyni.
@89Nika89 Tobě radím tvou tchyni taky neřešit. Buď asertivní, nauč se slušné komunikaci a ber to tak, že je to matka tvého muže. K té bys měla cítit určitou úctu a elementární slušnost. Také budeš jednou tchyně a sama nemůžeš vědět, jak se ve stáří budeš chovat. Každý starý člověk má své ‚vrtochy‘, tak je u tchyně respektuj, tak strašná se mi nezdá. Kdyby neměla zájem vůbec žádný, budeš si taky stěžovat.
Řešíš ptákoviny, problémy s tchýní vypadají jinak. Nauč se toleranci, je to maminka tvého manžela, o vnuka má zájem a holt má svoje mouchy, ty máme všichni.
@kacka52 Vite ja se snazila tolikrát ale jiz mam toho dost.
@89Nika89 píše:
@Kukacka123 a prijde vam normalni ze vam vola 10× za den? mela byste chut to porad brat kvuly kazde picovine?
Takže cizinka? A z kterého kanálu pocházíš? Asi takhle - při téhle úrovni nemáš na lepší nárok.
@GabinkaCh to je asi to nejlepší, muj chlap se sji taky dlouhodobe nebavil a ma ji plne zuby…
@89Nika89 píše:
@Doe_Jane To ze vy mate skvelou tchyni neznamena že ja též!!! Musela bych napsat milion věcí a zjistila byste ze je fakt děsná, a jako trapka se vazne nechovam tak si nechte urážek!!!
Tim, jak jsi teď vyletela jsi o sobě řekla všechno. Chudák tvoje tchýně.