Máte taky hroznou tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
1.12.17 15:16
@Anonymní píše:
Taky si občas říkám, ze zo s tchýni nemám jednoduché.
Přijede, aniž by dala dopředu vědět a začne se chovat jako doma, uvaříme si dnes tohle a už stojí u sporaku a se mi jde podívat do koupelny jestli náhodou nemám v kosi nějaké prádlo a jde to prát???
Minule jsem odjela a dala mi do ložnice úplně hroznou zaclonu, nezeptala se nic když jsem se vrátila, bylo to hotovy.
Přijde mi, ze nepřímo se snaží ze mě udělat idiota před přítelem, ale děla to chytre no
Třeba vzala hadřík v kuchyni, který byl naprosto v pohodě a podala ho příteli a říká mu, dej to do koupelny na vyprani, to smrdí ????????
Já tam stala jako idiot
I se synem, když už ho hlídá, tak ji řeknu co k jídlu atd, jsou mu 2 roky, stejně mu da něco co uzná za vhodně ona
Mohla bych pokračovat dal
Ale nevím zda já jsem nenormální nebo ona…

To je Vostrá tedy tchynule..to snad nemyslí vážně 8o Doufám že tohle mým synům dělat nebudu a že mi kdyžtak srovnají.. tím chci říct že by ji muž měl něco říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 15:28

Tak jsem rada.ze mi to nepřijde jediné nenormální.
Přijde mi falešná a ze se pretvaruje a vše děla jen, aby byla hezká…ale aby mi taky na*****a 8o
Samozřejmě, přítel ten mi říká. jak je hodna atd, jak nám pomáhá.
Jelikož moje mamka je jiná, ta k nám moc nejezdi.je to taková spis moderní důchodkyně a ma spoustu aktivit…ale pořad lepší než tchyně

• Citovat
  • Upravit
140240
1.12.17 15:57

Ne, neměla jsem hroznou tchyni. A sama také nejsem hrozná tchyně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.12.17 18:04

Milá zakladatelko nic si z toho nedělej, každý má svoje muchy, ale rozhodně to není jen tvá chyba, že máte takový vztah, jestli cítíš napětí mezi vámi tak si sní promluv o tom co ti vadí a co naopak vadí jí je možné, že jste si prostě nesedly, zase není dobré si nechat kadit na hlavu a člověk by se měl i ozvat, prostě co je moc, to je moc. Jo hold někdo má skvělou tchýni a někdo ne to je život, obecně je známo že si člověk rodiče a lidi kolem sebe nevybírá…takže pokud můžeš pozvi ji na sklenku vína a pohovořte o dané situaci a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.12.17 16:33
@arada píše:
Chováš se jako malý rozmazlený spratek a jestli je ti opravdu 30,tak potěš koště. Co se češtin týká, tak žiješ v ČR, tak by ses měla v rodném jazyce zdokonalit.Je zvláštní, že pičoviny máš napsané bezchybně :think:.Tvé tchyně a i tvého chlapa je mi úpřimě líto

máte tu hrubku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
9.12.17 16:52
@bamboole píše:
máte tu hrubku.

Ehm, chyb je tam pet, a to pomijim spatnou typografii a chybejici interpunkci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.12.17 23:39

Naše tchýně je velmi rozporuplná osobnost. Na jednu stranu se kvůli dětem rozkrájí. Samozřejmě je to až do rozmazlování. Na druhou stranu je to blázen do úklidu. To se projevuje tak, že když tam jede manžel s dětmi a dovezou dětem papuče, tak ona je jde hned umýt (přede mnou to nedělá, ale manžel jí to nedokáze vymluvit). Když jedou na přespání, vezme jejich čisté prádlo (některé kousky nežehlím, což nedokáže přenést přes srdce), hodí to do pračky a vykoupe to v aviváži, i když jsem jí mockárt říkala, že to nemá dělat kvůli citlivé pokožce. Cpe děti sladkým a pořád má pocit, že jsou hubené. Když u nich zlobí a já je napomenu, tak se jich začne zastávat. Jednou k nám jela na narozeniny a vystoupila z auta se smetákem, že bude zametat. Ach jo :-( Jinak se chová příjemně, ale za zády jsme samozřejmě špatní rodiče, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.12.17 09:55

@Lewisa vím, že pro tebe to moc vtipné není, nicméně představa tchýně vystupující z auta se smetákem, mě opravdu hodně pobavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.17 12:46

Jé zakladatelko co já bych dala za tovjí tchýýni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová