Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše: Více
Mne bohužel ano. V těhotenství se mi zvětšila z velikosti B na velikost D. Kojila jsem rok. Velikost zůstala, ale prsa mám příšerná - svesena. Po druhém dítěti už k žádné změně nedošlo.
Holka, užívej, velikost možná zůstane, ale s gravitací nic nemůžeš ![]()
Nezvetsila se mi v těhotenství vůbec, po porodech pár měsíců super, teď už tam není skoro nic opět. Mladšího ještě kojím (skoro 2 roky) a jako bonus mám slušnou asymetrii. Jako bych jedno prso měla malé a druhé žádné.
Behem tehotenstvi se mi zvetsily o kosicek nahoru a i obvod se zvetsil, asi tim, ze jsem pribrala.
Po porodu se to vratilo zpatky na normal. Nekojila jsem, takze prsa vypadaji jako predtim.
Příspěvek upraven 27.03.25 v 11:27
Já je mám snad ještě menší, než předtím
ale uklidňuji se tím, že jsou pořád docela pěkná.
@citlivaduse To jsme na tom bohužel úplně stejně. Malá má skoro 26 měsíců a děsím se, co z nich zbyde, až přestanu kojit. Kdyby byla aspoň obě stejně velká. Ale jak píšeš, jedno malé, druhé žádné.
@maky 1993 píše: Více
Po prvním synovi byla obe malá, skoro žádná, ale ten rozdíl teď mě trochu děsí..pořád doufám, že po odstavu si to třeba ještě sedne..
Já jsem hodně přibrala takže i prsa ale bylo to jen těmi kily, prsa se mi nenalila a já nedokázala kojit ale vizuálně vypadaly větší…teď 4 roky po porodu jsem zhubla všechna kila a mám mín než pred těhu a prsa strašný slabý B a uplně prázdný ale smířila sem se
…třeba v druhém těhu se to změní ale spíš čekám že je pak najdu na břiše
![]()
Já jsem 8m po porodu a prsa se mi zvětšila, s tím i obvod, pac jsem celkem nabrala a váha mi zůstala nahoře… spíš si říkám, že jak se pak budu snažit po kojeni hubnout, tak se mi zase bohužel zmenší..
Před otěhotněním jsem měla snad A a také výrazný rozdíl ve velikosti. V těhotenství a po porodu se mi zvětšila na hezká B. Byla jsem 9,5 roku v kuse těhotná a/nebo kojící, nakojeno mám skoro 7,5 roku. Po skončení kojení mám opět A, ale velikostní rozdíl se maličko vyrovnal. Vytahaná nejsou ani trochu, ale to je asi i tou velikostí.
Já po prvním měla prsa menší a svěšená. Ale nekojila jsem, jen odsavala tři měsíce. Teď u druhé kojim už 27mesicu a prsa mám zvětšená ale vzhledem k tomu že jsem tlustá momentálně fest(92kg) tak mám i prsa velká, čekám že až zhubnu se zase zmenší. Ale teď nechci držet dietu kvůli kojení.
@Sisi 14 ja mam 70B, mi to prijde jako normalni velikost v pomeru k telu.
Čau holky,
zůstala někomu větší prsa i po porodu, případně kojení?
Mám v okolí pár žen, který si po dětech odnesly prsa větší, tak by mě to zajímalo.
Před otěhotněním jsem měla malá, teď je mám naprosto úžasný a strašně si to užívám. Kéž by tam něco zbylo