Máte větší prsa po porodu?

Anonymní
27.3.25 11:13

Máte větší prsa po porodu?

Čau holky,

zůstala někomu větší prsa i po porodu, případně kojení?

Mám v okolí pár žen, který si po dětech odnesly prsa větší, tak by mě to zajímalo.

Před otěhotněním jsem měla malá, teď je mám naprosto úžasný a strašně si to užívám. Kéž by tam něco zbylo :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.3.25 11:17
@Anonymní píše: Více

Mne bohužel ano. V těhotenství se mi zvětšila z velikosti B na velikost D. Kojila jsem rok. Velikost zůstala, ale prsa mám příšerná - svesena. Po druhém dítěti už k žádné změně nedošlo.

• Citovat
  • Upravit
5140
27.3.25 11:19

Holka, užívej, velikost možná zůstane, ale s gravitací nic nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
27.3.25 11:23

Nezvetsila se mi v těhotenství vůbec, po porodech pár měsíců super, teď už tam není skoro nic opět. Mladšího ještě kojím (skoro 2 roky) a jako bonus mám slušnou asymetrii. Jako bych jedno prso měla malé a druhé žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
27.3.25 11:26

Behem tehotenstvi se mi zvetsily o kosicek nahoru a i obvod se zvetsil, asi tim, ze jsem pribrala.

Po porodu se to vratilo zpatky na normal. Nekojila jsem, takze prsa vypadaji jako predtim.

Příspěvek upraven 27.03.25 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.25 11:27

Já je mám snad ještě menší, než předtím :mrgreen: ale uklidňuji se tím, že jsou pořád docela pěkná.

• Citovat
  • Upravit
794
27.3.25 11:27

@citlivaduse To jsme na tom bohužel úplně stejně. Malá má skoro 26 měsíců a děsím se, co z nich zbyde, až přestanu kojit. Kdyby byla aspoň obě stejně velká. Ale jak píšeš, jedno malé, druhé žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
27.3.25 11:29

Joooo takový vešacky ale větší jsou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
27.3.25 11:32
@maky 1993 píše: Více

Po prvním synovi byla obe malá, skoro žádná, ale ten rozdíl teď mě trochu děsí..pořád doufám, že po odstavu si to třeba ještě sedne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
27.3.25 11:35

Já jsem hodně přibrala takže i prsa ale bylo to jen těmi kily, prsa se mi nenalila a já nedokázala kojit ale vizuálně vypadaly větší…teď 4 roky po porodu jsem zhubla všechna kila a mám mín než pred těhu a prsa strašný slabý B a uplně prázdný ale smířila sem se :D…třeba v druhém těhu se to změní ale spíš čekám že je pak najdu na břiše :roll: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.25 11:36

Já jsem 8m po porodu a prsa se mi zvětšila, s tím i obvod, pac jsem celkem nabrala a váha mi zůstala nahoře… spíš si říkám, že jak se pak budu snažit po kojeni hubnout, tak se mi zase bohužel zmenší..

• Citovat
  • Upravit
14726
27.3.25 11:42

Před otěhotněním jsem měla snad A a také výrazný rozdíl ve velikosti. V těhotenství a po porodu se mi zvětšila na hezká B. Byla jsem 9,5 roku v kuse těhotná a/nebo kojící, nakojeno mám skoro 7,5 roku. Po skončení kojení mám opět A, ale velikostní rozdíl se maličko vyrovnal. Vytahaná nejsou ani trochu, ale to je asi i tou velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
s j
632
27.3.25 11:44

Já po prvním měla prsa menší a svěšená. Ale nekojila jsem, jen odsavala tři měsíce. Teď u druhé kojim už 27mesicu a prsa mám zvětšená ale vzhledem k tomu že jsem tlustá momentálně fest(92kg) tak mám i prsa velká, čekám že až zhubnu se zase zmenší. Ale teď nechci držet dietu kvůli kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
27.3.25 11:47

@Sisi 14 ja mam 70B, mi to prijde jako normalni velikost v pomeru k telu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.3.25 12:24

Před dětmi 70A-B. Po dětech 75E. Ale mam 20 kg nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová