Zájem o domácí zavařeniny?

9
2.5.14 14:30

Máte zájem o domácí zavařeniny?

Maminky, chtěla bych se vás zeptat. Měli by jste zájem o domácí zavařeniny (kompoty, marmelády, povidla, zelenina, sirupy, člamády atd.)? Naskytla se nám možnost z hobby udělat práci ale nevíme jestli by byl odběr. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Menora
2.5.14 14:34

Ne, osobně bych zájem neměla.

• Citovat
  • Upravit
2728
2.5.14 14:34

To záleží na poměru kvalita x cena a také dostupnost. Já osobně bych takovout věc třeba neobjednávala přes eshop, ale podobný sortiment máme třeba tady kousek - takový malý obchůdek, kde mají otevřeno 2× týdnně a právě takovéto podobné výrobky tam mají a mě není líto si za ně připlatit, protože vím, že chutnají i jsou složeny z něčeho jiného než koupím v supermarketu. takže za mě takovéto zboží určitě ano. Ale vím, že existuje spousta lidí, co hledí jen na cenu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.5.14 14:35

Já ano, sama zavařovat neumím, pokud bych měla jistotu, že je to fakt domácí (bez konzervantů, éček, fakt jak od maminky), tak klidně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

To by záleželo na ceně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
2.5.14 14:40

Zavařeniny ne - možná bych měla zájem o různé zeleninové směsi na maso nebo těstoviny a zcela určitě by mě zajímaly nakládané okurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.5.14 14:44

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
2.5.14 14:46

Já osobně bych měla zájem. Taky moc neumím zavařovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.5.14 14:50

Přes net určitě ne, v nějakém „spešl“ obchůdku bych si ale jednou za čas klidně něco koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.5.14 14:53

Já bych zájem neměla, protože si tohle všechno dělám sama ale kdyby to bylo obráceně, rozhodně bych něco podobného uvítala ale samozřejmě záleží na konkrétním složení, ceně atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.5.14 14:55

Možná by se to podařilo v rámci nějakých trhů, typu farmářských. Otázka je samozřejmě ceny a kvality. Ale proč ne? Já mám teda vše své domácí, ale např. med kupujeme takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.5.14 14:56

Domácí zavařeniny (nejčastěji švestková povidla) dávám i jako dárek a mám s tím úspěch…
Já myslím, že by se to hodně odvíjelo od ceny, takže to chce dobře propočítat.
Každopádně přeju hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.5.14 15:11

Já ano. Marmelády kupuju u jedné paní, která to dělá tak, že nám řekne jaké má ovoce a z toho nám pak připraví na požádání. Frčím na jahodovo-rebarborové. :) Ale brala bych i ovocné kompoty, nakládanou zeleninu a čalamády. Ty ona nedělá.
Mě prostě nebaví ani vaření, natož zavařování… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.5.14 15:13

@Gobca A kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...