Máte zkušenosti s Quick půjčkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.10.17 14:40
@Gabinka24 píše:
Prosím vás potřebuju si rychle půjčit 7000 a nevím kde :? Nebojím se nebankovek jen nechci zbytečně cálovat poplatky a podobné vyděračiny

Si nepůjčuj, našetři si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.17 18:10
@hafik.mazlivý píše:
Si nepůjčuj, našetři si.

Jasne protoze se na to ptala :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.10.17 17:44
@Gabinka24 píše:
Prosím vás potřebuju si rychle půjčit 7000 a nevím kde :? Nebojím se nebankovek jen nechci zbytečně cálovat poplatky a podobné vyděračiny

Nevím jestli sis četla předchozí konverzaci ale psala jsem tam o quickpůjčce, já s ní byla opravdu spokojená :palec: samozřejmě že je dražší když je to nebankovka, ale když ti banka nepůjčí tak je to podle mě nejlepší volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.10.17 15:21

No tak mi naštěstí půjčili rodiče ikdyž původně nechtěli. @Leni85 dívala jsem co si psala akorát to bylo dost stručné, tys tam pak trochu od zkušeností s quickpůjčkou odbočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.10.17 18:57
@Gabinka24 píše:
No tak mi naštěstí půjčili rodiče ikdyž původně nechtěli. @Leni85 dívala jsem co si psala akorát to bylo dost stručné, tys tam pak trochu od zkušeností s quickpůjčkou odbočila.

No já moc nevím co víc k tomu napsat :nevim: prostě jsem během splácení neměla žádný problém, byla jsem spokojená i s jejich jednáním a prostě nebylo na co si stěžovat. Pokud by tě zajímalo něco konkrétního tak se ptej ale jinak to je asi všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.12.17 12:51

Ahoj, určitě musíš pohledat a podivat se na ruzne recenze a projet si i primo ty stranky. Všichni nejsou vyderaci. Já slyšela že jsou dobre quick pujcky, že nemaji poplatky prřdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel