Máte zkušenosti s Quick půjčkou?

Lucka05
24.7.15 14:20

Máte zkušenosti s Quick půjčkou?

Dorbý den,
můžete mi prosím poradit. Máte někdo zkušenost s Quick půjčkou? Jsou spolehliví a seriózní? A co je podle vás lepší - quick půjčka, ferratum nebo zaplo.cz?

Děkuju :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
24.7.15 14:23

Nic..:) jakékoli nebankovní půjčky jsou zlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
24.7.15 14:26
@Lucka05 píše:
Dorbý den,
můžete mi prosím poradit. Máte někdo zkušenost s Quick půjčkou? Jsou spolehliví a seriózní? A co je podle vás lepší - quick půjčka, ferratum nebo zaplo.cz?Děkuju :dance:

Nepujcovat! Pokud penize potrebujete, zeptej se v bance, kde mate ucet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.15 14:47

Že by zase nová nebankovní půjčka poskytovala zázraky? Fuj, vyhni se tomu obloukem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
24.7.15 15:38

Já nemám ani jednu půjčku a žiju bez splátek. Nedokážu si představit, že bych si půjčila na dovolenou a pak jí 3 roky splácela :think:
Jakýmkoli půjčkám se obloukem vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.15 15:44
@Lucka05 píše:
Dorbý den,
můžete mi prosím poradit. Máte někdo zkušenost s Quick půjčkou? Jsou spolehliví a seriózní? A co je podle vás lepší - quick půjčka, ferratum nebo zaplo.cz?Děkuju :dance:

Nechápu ten jásavý smajlík. Jako pro cestu do pekel ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
24.7.15 16:05

@Lucka05 jestli se chceš finančně zničit na x let tak hurá do toho. Víš vůbec jaký mají úrok? Z čeho budeš splácet? raději si našetřit a pak si určitou věc koupit jinak spadneš do dluhů ani nevíš jak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.15 16:08

Někde tady v diskuzích jsem četla, že Zaplo si účtuje až 200%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
24.7.15 16:10

@chipsa tak to už je slušný výdělek. nechápu že do toho někdo jde, navíc většinou si půjčuje na zbytečnosti ale vezmou si víc než potřebují což samo utratí hned a pak se steašně diví že musí prachy vracet a mnohem víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.15 16:12
@Markéta80 píše:
@chipsa tak to už je slušný výdělek. nechápu že do toho někdo jde, navíc většinou si půjčuje na zbytečnosti ale vezmou si víc než potřebují což samo utratí hned a pak se steašně diví že musí prachy vracet a mnohem víc :?

Taky nechápu. My bereme na Cetelem bez úroků a vždy tak, abychom to zvládli splácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.15 16:17

Většinou, pokud se takto někdo ptá po pochybných půjčkách, tak to smrdí tím, že je bud bez práce, nebo zadlužený půjčkama a nenapadne ho lepší řešení, než se zahrabat ještě víc pod zem, ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
24.7.15 17:17

@chipsa my půjčky žádné neměli ani nemáme ale cetelem beru, tam to splatíš cca do roka jenže ani cetelem to nedá každému a tyhle lidé vezmou jakoukoliv půjčku, nepřemýšlí ja to budou splácet žijí že ted mají větší obnos peněz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.7.15 22:50

Ono, oni ty nebankovní půjčky nejsou zase až tak hrozné… hodně jich nabízí první půjčku zdarma, ale musíte si dát bacha na to aby jste peníze vrátili včas! Druhá půjčka užje s ppoplatkama ale to můžete vyzkoušet jinou společnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka05
18.8.15 13:34

Tak já bych si nejraději vůbec nepůjčovala, jenže situace je prostě už neúnosná, takže se to nakonec bez půjčky neobejde… Bohužel… :,( Alespoň si proto chci půjčit od někoho prověřeného, kdo právě jako zaplo (jak tady píšete) nedává 200% úroky. V bance mi bohužel půjčku nedají. :(
Takže zaplo tedy vyřazuju. Teď se tedy musím rozhodnout mezi Ferratum a Quick půjčkou. Kromě tedy rad, že bych si vůbec neměla půjčovat, co teda radíte? Je tady někdo, kdo s tím má skutečně osobní zkušenost a mohl by mi poradit?

• Citovat
  • Upravit
2874
18.8.15 13:41
@Lucka05 píše:
Tak já bych si nejraději vůbec nepůjčovala, jenže situace je prostě už neúnosná, takže se to nakonec bez půjčky neobejde… Bohužel… :,( Alespoň si proto chci půjčit od někoho prověřeného, kdo právě jako zaplo (jak tady píšete) nedává 200% úroky. V bance mi bohužel půjčku nedají. :(
Takže zaplo tedy vyřazuju. Teď se tedy musím rozhodnout mezi Ferratum a Quick půjčkou. Kromě tedy rad, že bych si vůbec neměla půjčovat, co teda radíte?Je tady někdo, kdo s tím má skutečně osobní zkušenost a mohl by mi poradit?

Ano, poradím ti a dám ti hodně dobrou radu, již ve starém babylóně obchodník jménem Arkád radil ostatním, jak zbohatnout. Z celkového výdělku odlož stranou jednu desetinu a se zbytkem hospodař.
Takže za mě, odkládej si pravidelně třeba i pětikilo bokem a nesahej na něj. Postupně ti bude částka stoupat. Pomalu ale jistě. Pak si nebudeš muset půjčovat a vracet šílené úroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel