Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Lucka05 píše:
Dorbý den,
můžete mi prosím poradit. Máte někdo zkušenost s Quick půjčkou? Jsou spolehliví a seriózní? A co je podle vás lepší - quick půjčka, ferratum nebo zaplo.cz?Děkuju
Nepujcovat! Pokud penize potrebujete, zeptej se v bance, kde mate ucet!
Že by zase nová nebankovní půjčka poskytovala zázraky? Fuj, vyhni se tomu obloukem!
Já nemám ani jednu půjčku a žiju bez splátek. Nedokážu si představit, že bych si půjčila na dovolenou a pak jí 3 roky splácela ![]()
Jakýmkoli půjčkám se obloukem vyhýbám.
@Lucka05 píše:
Dorbý den,
můžete mi prosím poradit. Máte někdo zkušenost s Quick půjčkou? Jsou spolehliví a seriózní? A co je podle vás lepší - quick půjčka, ferratum nebo zaplo.cz?Děkuju
Nechápu ten jásavý smajlík. Jako pro cestu do pekel ano..
@Lucka05 jestli se chceš finančně zničit na x let tak hurá do toho. Víš vůbec jaký mají úrok? Z čeho budeš splácet? raději si našetřit a pak si určitou věc koupit jinak spadneš do dluhů ani nevíš jak ![]()
Někde tady v diskuzích jsem četla, že Zaplo si účtuje až 200%..
@chipsa tak to už je slušný výdělek. nechápu že do toho někdo jde, navíc většinou si půjčuje na zbytečnosti ale vezmou si víc než potřebují což samo utratí hned a pak se steašně diví že musí prachy vracet a mnohem víc ![]()
@Markéta80 píše:
@chipsa tak to už je slušný výdělek. nechápu že do toho někdo jde, navíc většinou si půjčuje na zbytečnosti ale vezmou si víc než potřebují což samo utratí hned a pak se steašně diví že musí prachy vracet a mnohem víc
Taky nechápu. My bereme na Cetelem bez úroků a vždy tak, abychom to zvládli splácet.
Většinou, pokud se takto někdo ptá po pochybných půjčkách, tak to smrdí tím, že je bud bez práce, nebo zadlužený půjčkama a nenapadne ho lepší řešení, než se zahrabat ještě víc pod zem, ach jo..
@chipsa my půjčky žádné neměli ani nemáme ale cetelem beru, tam to splatíš cca do roka jenže ani cetelem to nedá každému a tyhle lidé vezmou jakoukoliv půjčku, nepřemýšlí ja to budou splácet žijí že ted mají větší obnos peněz ![]()
Ono, oni ty nebankovní půjčky nejsou zase až tak hrozné… hodně jich nabízí první půjčku zdarma, ale musíte si dát bacha na to aby jste peníze vrátili včas! Druhá půjčka užje s ppoplatkama ale to můžete vyzkoušet jinou společnost ![]()
Tak já bych si nejraději vůbec nepůjčovala, jenže situace je prostě už neúnosná, takže se to nakonec bez půjčky neobejde… Bohužel…
Alespoň si proto chci půjčit od někoho prověřeného, kdo právě jako zaplo (jak tady píšete) nedává 200% úroky. V bance mi bohužel půjčku nedají. ![]()
Takže zaplo tedy vyřazuju. Teď se tedy musím rozhodnout mezi Ferratum a Quick půjčkou. Kromě tedy rad, že bych si vůbec neměla půjčovat, co teda radíte? Je tady někdo, kdo s tím má skutečně osobní zkušenost a mohl by mi poradit?
@Lucka05 píše:
Tak já bych si nejraději vůbec nepůjčovala, jenže situace je prostě už neúnosná, takže se to nakonec bez půjčky neobejde… Bohužel…Alespoň si proto chci půjčit od někoho prověřeného, kdo právě jako zaplo (jak tady píšete) nedává 200% úroky. V bance mi bohužel půjčku nedají.
Takže zaplo tedy vyřazuju. Teď se tedy musím rozhodnout mezi Ferratum a Quick půjčkou. Kromě tedy rad, že bych si vůbec neměla půjčovat, co teda radíte?Je tady někdo, kdo s tím má skutečně osobní zkušenost a mohl by mi poradit?
Ano, poradím ti a dám ti hodně dobrou radu, již ve starém babylóně obchodník jménem Arkád radil ostatním, jak zbohatnout. Z celkového výdělku odlož stranou jednu desetinu a se zbytkem hospodař.
Takže za mě, odkládej si pravidelně třeba i pětikilo bokem a nesahej na něj. Postupně ti bude částka stoupat. Pomalu ale jistě. Pak si nebudeš muset půjčovat a vracet šílené úroky.
Dorbý den,
můžete mi prosím poradit. Máte někdo zkušenost s Quick půjčkou? Jsou spolehliví a seriózní? A co je podle vás lepší - quick půjčka, ferratum nebo zaplo.cz?
Děkuju