Mateřská školka Velíšská

146
19.2.14 16:14

Mateřská školka Velíšská

Zdravím maminky, ráda bych se zeptala jak probíhá zápis do této Vlašinské školky a jak jsou tam vaše děti spokojené a jak jste spokojené i vy?
Uvítám všechny komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1350
19.2.14 16:27

Ahoj, my tedy chodíme do Bodlinky, ta je mnohem víc rodinná :) Do Velíšské chodil syn jen o prázdninách na tři týdny, nemůžu říct že by byla špatná, ale někdy jsem z ní neměla tak úplně dobrý pocit, některé učitelky byly takové chladné a prostředí nic moc, to bych už mnohem víc kromě Bodlinky doporučila Kolonku, přijde mi mnohem lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.2.14 14:12

Ahoj Meredit, jedna známá z Vla. mi doporučovala právě Velíšskou, ale co jsem četla tak i mě osobně se víc líbí Kolonka ale tam je to prý hrozně nabouchané (všichni rodiče tam chtějí dát své děti)ta bodlinka to nevím která je už jsem to asi slyšela ale nejsem si jistá? Proto bych ráda nějaké info od maminek ale sem jich z Vla. asi moc nechodí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
20.2.14 17:31

@Bruklin promiň, Bodlinka je Vorlina :mrgreen: My se tam dostali hned po jejím otevření a pro druhé dítko s ní určitě počítám taky. Má kapacitu asi dětí + jesličky, je to prostě takové malé a rodinné, všichni se znají a s ničím není problém :palec:
Naopak kamarádka co měla dvě děti ve Velíšské problémy měla, jednou se i zhádala s učitelkou co jí vyčítala že si malá byla přidat při obědě :roll: I na mě tam jedna učitelka působila dost nepříjemně protože jsme si zapomněli pyžamo, ohromný problém, tím spíš že to bylo v červenci :roll:
Osobně bych určitě doporučila Vorlinu nebo Kolonku, tam byly naopak všechny učitelky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin