Mateřská vs. důchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Paradise: 13. důchod je pouze špatně zmíněnené, jedná se o příspěvek 24OO,– kč k důchodu, nikdo žádný 13. důchod neuvidí, otázkou je, kolik lidí tohle ví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko a to se nestane protože lidi se bojí hlasovat pro menší strany,které nemají tolik peněz na kampaně a zviditelnění se a člověk,který se o politiku nezajímá,tak volí toho koho zná a to jsou v 90% strany,které v parlamentu již jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evi samozřejmě,jak jsem již psala,obdivuji takové,kteří docíli toho,že se mají dobře svou pílí a pracovitosti.Jen at se mají,když si to zaslouží.Všechno tady po*ral náš úžasný stát a nejhorší je,že ta to všechno budou jednou pykat naše děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nic holky, dcera usnula, jdeme sledovat IT Crowd ![]()
třeba to zejtra „dořešíme“ , hezký večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím co je tu levnější plínky,jídlo,drogérie stojí všude stejně:)elektrika a plyn taky…jen co se týče nájmů tak to pak ano.I když o moc levěnjší to tu taky není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eva 76 tak je pravda,že jsem to nevěděla a bláhově jsem si vzala příklad z Řecka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka6: a proto bych na stát nespoléhala
a už vůbec mu nevěřila ![]()
ale teď už fakt jdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paradise bude to jak píšeš,ale zase se nedivím,že už lidi nikomu nevěří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eva 76,katko máte pravdu,ale popravdě mě na to nezbývá
Samozřejmě,že se na stát nechci spoléhat a hned jak nastoupím do práce založím si,ale momentálně to nejde a to je život,taky letím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No není to super,postěžovat si jak se máme špatně-hned je mi líp
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se holky s váma loučím,doufám,že jsem nikoho nerozpálila do běla,nic nebylo myšleno zle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Crystal87 píše:
nevím co je tu levnější plínky,jídlo,drogérie stojí všude stejně:)elektrika a plyn taky…jen co se týče nájmů tak to pak ano.I když o moc levěnjší to tu taky není
drazsi jsou tu sluzby, restaurace(mysleno kdyz nevaris a chodis do prace), mhd…
najmy, klidne i dvojnasobny oproti nekterym malym mestum (tu 2kk za 13tis)
jinak ja se nechci hadat, v zivote jsem byla na obou stranach, ale proste mam nazor, ze se ma clovek o sebe postarat sam, tot vse.
R.
- Citovat
- Upravit
No, přesně.
Můj manžel třeba domů nosí 40-50 tis, ale bohatá se teda necítím, naše životní úroveň mi připadá stejná jako když nosil 20tis před 3mi lety. Ale je fakt, že se v obchodě nedívám až tak na ceny, že bych zkoumala, jestli je tento jogurt levnější než ten druhý, to ne. Žijeme tak nějak normálně ve 3+1, nemusím stresovat, když dcera potřebuje nové boty nebo větší oblečení, prostě se to koupí, za jídlo utratíme (jako 4 členná rodina) tak 8-10tis měsíčně, jednou za měsíc jdeme na oběd do restaurace, jednou za rok dovolená v Chorvatsku..
Důchod zatím vůbec neřešíme, kdo ví co bude za 30 let, manžel mi „umírá“ už od 35, že by se dožil třeba 60, s tím vůbec nepočítá, ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymku tak já bych si s těma 50 000 Kč připadala jako milionářka,ale jen do té doby,než bych si na to zvykla a za pár let bych si tady v té diskuzi stěžovala,jak se mám zle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit