Mateřská vs. důchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Katka86:taky sobě penzijsko a pojistku se spořením a malému pojistku se spořením,snad z toho za pár let alespon něco kápne ![]()
Anonym podnájem ve městě co máme kousek tak 7-10 tisíc +služby a tady u nás když jsme před nějako dobou koukali tak chtěli kolem těch 8000
přímo u nás mhd není a vedle nevím kolik stojí nikdy jsem s ní nejela ![]()
nemám pocit že by se tu někdo hádal nebo napadal což jsem ráda doufám že ani já jsem nikoho neněco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka86 píše:
Anonymku tak já bych si s těma 50 000 Kč připadala jako milionářka,ale jen do té doby,než bych si na to zvykla a za pár let bych si tady v té diskuzi stěžovala,jak se mám zle![]()
taky jsem chtěla něco takového napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MadGirlNancy píše:
Katko, nemyslim si, ze se maji u nas dobre, ale to zalezi na uhlu pohledu. Stat je vesmes sikanuje, lide zavidi, snad aby se za sve prijmy stydeli.
Ad rodicovska, ja ji mam treba celou pro sebe a ze bych z toho byla nejaka odvazana…to teda nejsem, byla jsem z prace zvykla na vic penez.
Jeste k memu predchozimu prispevku, problem je proste v tom, ze kazdy by chtel dum, auto, nejlepe dve apod..ale to proste nejde. My si sice zijeme zrejme dobre a na vysoke noze, ale v zadnem pripade si neporidime dum, nebot by nas cekal obrazne receno „suchy chleb a voda“. I kdybychom s nasimi prijmy dosahli klidne na 5 milionu hypoteku, zkratka si ji nevezmeme. Ja si chci zivot uzivat a ne premyslet, jestli kazdy mesic splasim 20 000 na hypoteku.
JO a jeste, Katko, ty jsi proste typicky volic CSSD, je to tak?
Promiň, ale krásný dům se dá pořídit na klíč do 3 milionů, svépomocí ještě levněji a splátka hypotéky dělá kolem 10ti tisíc i míň, tak si tu nestěžuj, že byste na to při vašich příjmech neměli… ![]()
- Citovat
- Upravit
Crystal mě si teda určitě neněco
Spořím co můžu,aby se aspon synáček měl trošku dobře v době,kdy nevíme jak a co vůbec bude.A jestli bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavněm,že už se chystám přez hodinu do postele,ale mě se tady tak suprově diskutuje
A stěžuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, anonymni, ja si NESTEZUJU, to jsi zrejme spatne pochopila…ja pisu, ze jsme si to svobodne vybrali, ze dum mit nebudeme. Staci nam byt. A 10 000 splatka mi tedy neprijde malo. Kdyz k tomu prictes kolik stoji dum zivit, tak jsi mnohem vys. A jeste jednou - ja jsem si nestezovala, zrejme neumis cist. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:MadGirlNancy píše:Promiň, ale krásný dům se dá pořídit na klíč do 3 milionů, svépomocí ještě levněji a splátka hypotéky dělá kolem 10ti tisíc i míň, tak si tu nestěžuj, že byste na to při vašich příjmech neměli…
Katko, nemyslim si, ze se maji u nas dobre, ale to zalezi na uhlu pohledu. Stat je vesmes sikanuje, lide zavidi, snad aby se za sve prijmy stydeli.
Ad rodicovska, ja ji mam treba celou pro sebe a ze bych z toho byla nejaka odvazana…to teda nejsem, byla jsem z prace zvykla na vic penez.
Jeste k memu predchozimu prispevku, problem je proste v tom, ze kazdy by chtel dum, auto, nejlepe dve apod..ale to proste nejde. My si sice zijeme zrejme dobre a na vysoke noze, ale v zadnem pripade si neporidime dum, nebot by nas cekal obrazne receno „suchy chleb a voda“. I kdybychom s nasimi prijmy dosahli klidne na 5 milionu hypoteku, zkratka si ji nevezmeme. Ja si chci zivot uzivat a ne premyslet, jestli kazdy mesic splasim 20 000 na hypoteku.
no jo ,ale musíš mít pozemek a ten je právě ve větších městech ta nejdražší položka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ani splatka na 3miliony neni 10tisic kde jsi to vzala anonymni.My mame hypoteku 4mesice mame ji na 1,8mil a splatka je presne 11600.Tak asi jsi se prepocitala.a mame hypoteku na 25let.
Na 3mil.to bylo 19tisic.
Příspěvek upraven 10.05.10 v 22:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pavlak5 píše:Anonymní píše:no jo ,ale musíš mít pozemek a ten je právě ve větších městech ta nejdražší položkaMadGirlNancy píše:Promiň, ale krásný dům se dá pořídit na klíč do 3 milionů, svépomocí ještě levněji a splátka hypotéky dělá kolem 10ti tisíc i míň, tak si tu nestěžuj, že byste na to při vašich příjmech neměli…
splátky nejsou to jediné máš k tomu dalších plno poplatků + energie v baráku a to jsi hned na 15-20tisíc.My třeba pozemek máme a i když baráče jen přízemní tak i svépomocí nám to vycházelo sotva do 2,5mega a když nám na to počítali hypo tak jsme s evším byly rozhodně výš než jen na výšce splátky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pavlak, nejen ve vetsich mestech . nase mesto je na bydleni jedno z nejdrazsich v republice, protoze je krasne
Nicmene stavebni parcela 1000 m/2 stoji 1500 000. Takze smula. A podle me tech tisic metru je tak akorat, aby mel clovek soukromi, kdyz uz ma dum. A ne jak je ted zvykem stavet - 3 metry od souseda vlevo i vpravo, to je pak jak panelak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka86 píše:
Hlavněm,že už se chystám přez hodinu do postele,ale mě se tady tak suprově diskutujeA stěžuje
taky se snažím odlepit ale nějak to nejde a ot mi už začal můj seriál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MadGirlNancy píše:
pavlak, nejen ve vetsich mestech . nase mesto je na bydleni jedno z nejdrazsich v republice, protoze je krasneNicmene stavebni parcela 1000 m/2 stoji 1500 000. Takze smula. A podle me tech tisic metru je tak akorat, aby mel clovek soukromi, kdyz uz ma dum. A ne jak je ted zvykem stavet - 3 metry od souseda vlevo i vpravo, to je pak jak panelak
u nás prodávají už já nevím 2 roky parcely na baráčky no stojí tam asi 3 bodejt by ne máme sotva 10 tisíc obyvatel a chtějí jen za parcelu 800 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
A ani splatka na 3miliony neni 10tisic kde jsi to vzala anonymni.My mame hypoteku 4mesice mame ji na 1,8mil a splatka je presne 11600.Tak asi jsi se prepocitala.a mame hypoteku na 25let.
Na 3mil.to bylo 19tisic.Příspěvek upraven 10.05.10 v 22:01
No, tak my se právě chystáme stavět dům v hodnotě 2800000Kč (na klíč) a máme hypo 8000Kč na 40 let, takže v obraze jsem, neboj… To, že vy máte asi nevýhodnou hypotéku, je vaše věc. ![]()
A už končím. Zakončila bych to slovy, která už tu někdo použil: Jaký si to uděláš, takový to máš… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty jo, na 40 let? to se taky dela? to mi bude 70 a manzelovi 73. A mate tam nejakou fixaci a jak dlouhou? KAmaradka ted dojela po peti letech placeni s fixaci na to, ze nahle ji to vyskocilo o 30 %..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymni keca rozhodne ti to nedaji na takovou castku za takove splatky.I kdyz to mas na 40let.to by jsi mela hodne vyhodnou hypoteku jsi chtela rict ze preplatis jen 1milion a aspon nekecej.Nejvyhodnejsi je hypoteky brat na 15let tam se tolik nepreplati co je vis tak vetsinou preplacis jednou tolik a ji vice.Vim to v toot oboru pracuji.
- Citovat
- Upravit