Matka tyran?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
25.6.13 17:06

Já když děti spadnou, tak vyčkávám, co bude. Přijde mi, že kolikrát dospělí v dětech teprve vyvolá ten pocit, že se něco stalo, když vyjekne, hned přiskočí… Pokud to vážný je a opravdu to bolí, přijdou a chtějí pofoukat, pokud to vážný není, tak nebrečej, jen třeba mladší chce opucovat špinavé ruce a tak. Jako tyran si nepřipadám, spí mi některé matky přijdou v tomhle ohledu jako hysterky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
25.6.13 17:06

@nikol.ondrášovka ja te nekde potkat tak na tebe rovnou volam socialku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jeste bych te tak zprazila pohledem, to by sis za ramecek nedala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.6.13 17:07

Řeším podle situace, ale když řve ze vzteku nebo schválně dělá blbosti a trochu se bouchne, tak nechlácholím, řeknu, vidíš, říkala jsem ti to, teď ses bouchla a pojď :) a taky už jsem za ruku vedla řvoucí vztekající se dítě a nevšímala si jí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.6.13 17:08

Jsem ráda že nejsem sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
25.6.13 17:09

Taky jsem tyran. U nas se nekona ani zvlastni bebickovani, kdyz sebou sekli na zem, proste vstali a slo se dal. Pohledy znam, Kdyz zacla chodit holka, zili jsme v Italii a tam se k ni vzdycky sebehlo lidi :zed: :mrgreen:
Ted sklizim obdiv, protoze kdyz nejmladsi spadne z kola, zvedne se a jede dal. Bez revu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.6.13 17:09

@soleile hááá, jsi mě pobavila… úplně jsi mi připomněla kámošku a její malou Leničku…
Jednou jedinkrát jsem jí oslovila Lenko a to dítě si myslelo jak strašně jí kárám! :lol: Oslovení „Lenko“ vůbec neznala… to je furt Leničko sem, Leničko tam… :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

Naopak já jsem si nechala děla gravírovaný přívesek s fotkou dcery (4měs.)
a na druhou stranu jsem nechala vyrýt „Kamila 24.2.2013“
Kámoška na to kouká a řiká: „Ježiš Kamila… proč jsi si tam nenechala napsat spíš Kamilka?“

No proč asi?! Protože se jmenuje KAMILA! Né Kamilka! Jednou taky vyroste! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.6.13 17:10

@nikol.ondrášovka snad jediná situace kdy ho pochovám potom co upadne je když je unavený, protože se stejně rozeřve a pak už ho neuklidním tuplem. ale to mám pro něj docela pochopení, taky jsem na zabití když jsem unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Jsme zařídili, teď nedávno „když tě to bolí tak si to pofoukej“ :D

• Citovat
  • Upravit
29730
@Gladys píše:
Já když děti spadnou, tak vyčkávám, co bude. Přijde mi, že kolikrát dospělí v dětech teprve vyvolá ten pocit, že se něco stalo, když vyjekne, hned přiskočí… Pokud to vážný je a opravdu to bolí, přijdou a chtějí pofoukat, pokud to vážný není, tak nebrečej, jen třeba mladší chce opucovat špinavé ruce a tak. Jako tyran si nepřipadám, spí mi některé matky přijdou v tomhle ohledu jako hysterky :mrgreen:

Presne! U nas platilo, ze cim vetsi pozornost, tim vetsi rev :mrgreen: Oni nejsou blby, ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.6.13 17:13
@Gladys píše:
Já když děti spadnou, tak vyčkávám, co bude. Přijde mi, že kolikrát dospělí v dětech teprve vyvolá ten pocit, že se něco stalo, když vyjekne, hned přiskočí… Pokud to vážný je a opravdu to bolí, přijdou a chtějí pofoukat, pokud to vážný není, tak nebrečej, jen třeba mladší chce opucovat špinavé ruce a tak. Jako tyran si nepřipadám, spí mi některé matky přijdou v tomhle ohledu jako hysterky :mrgreen:

Přesně! To je i moje teorie!

Sestřenka měla obě děcka dobře naučený… upadli, začali řvát… ona se vůbec nevzrušovala, šáhla pro pití a normálním hlasem povídá :„Pojď to honem zapít. To pomůže!“ a ještě než dítě doběhlo pro pití tak už se věnovala něčemu jinému.

Dítě postřehlo nezájem, že se teda asi nic vážného neděje, vyzunklo pitíčko a šup zpět na pískoviště… :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.6.13 17:13

Jo jednou se rozjel na odrážedle z mini kopečka, a ještě neuměl brzdit, tak se trošku vysekal, já si nemohla pomoct a smála jsem se :oops: a od tý doby už umí brzdit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1998
25.6.13 17:14

@nikol.ondrášovka to je ale dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.6.13 17:14

Ale teda taky chovám i 15 kilové dítě, když je unavená nebo když ji něco opravdu bolí… a minule se na mě někdo divně díval, tak možná jste to byly vy :D ale jinak taky platí, když se tvářím, že se nic nestalo, většinou se nic neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.6.13 17:15
@martina.se píše:
@nikol.ondrášovka nejsi tyran, jsi rozumná ženská, která nebude skákat, jak dítě píská.. mě spíš fascinuje, když některé holky dítě přemlouvají, to do nich např buší a ony:no tak, miláčku, pojď, tak ten bonbonek koupíme a pod.. Nebo vodí za ruku, bo co kdyby náhodou spadl… Tvůj přístup se mi líbí ;)

Tak já mladšího vodím za ruku tam, kde mám fakt strach, já nevím, on je takovej cvok, nedávno lítal u mýho táty po zahradě a chvilkama se nám fakt tajil dech, málem vrazil hlavou do rohu krbu a fakt to bylo o milimetry… Nechápu, jak to dělá, že se většinou fakt vyhne i když já už vidím, jak má na hlavě otisklej roh zdi, futra… 8o :mrgreen:

Můj mladší brácha takhle jednou jako prcek běhal, vrazil do dveří plnou silou, jak byl rozběhlej, praštil do dveří, řekl „Zlý dveře“ a běžel dál… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
25.6.13 17:16

Ja vzdycky rikam - upadla ti ruka? ne? upadla ti noha? ne? Tak to nic neni, jdi si hrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí