Matkou v 16?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
18.1.17 10:19

@luloinka
Tak samozřejmě bych se také o dceru postarala. Jen by mě kleplo a dlouho bych rozdychavala, kdyby mi dcera(nebo i syn) toto řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
18.1.17 10:20

Držím palce ať vše zvladnes, nebudeš to mít jednoduché. Ty ani tvá rodina. Ale miminko je i velká vzpruha. Lepší ho mít v 16 než nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
18.1.17 10:20
@Ukecana15 píše:
Ja si myslím ze to není žádná špatná věc. Jen je docela hnusný když mě za to všichni odsuzují. Stávají se i horší věci. :roll:

A jaký třeba?

• Citovat
  • Upravit
194
18.1.17 10:22

Treba ochrana selhala? Zna spustu holek, co se chránili, a stava se, ze antikoncepce selže. Malo, ale stava. Ja bych rozhodne na potrat nesla, nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 10:23
@blabla123 píše:
Jsi hloupá. Nic dobrého si nemyslím. Tady tě nikdo neplácne po rameni a řekne, že je to super. :nevim:

Jak nikdo, já jí napsala že jí fandím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.1.17 10:24
@Ukecana15 píše:
Ja si myslím ze to není žádná špatná věc. Jen je docela hnusný když mě za to všichni odsuzují. Stávají se i horší věci. :roll:

Ze dítě bude mít dite :roll: Sama jsi ještě nic neprožila, dítě nemáš šanci bez pomoci uživit, zničila sis dětství :nevim: Dceru bych na potrat taky nehnala, ale nadsena bych teda taky nebyla. Lide by si měli pořizovat děti az tehdy, až by si byli jisti, ze je uzivi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
18.1.17 10:25
@Mona111111 píše:
Treba ochrana selhala? Zna spustu holek, co se chránili, a stava se, ze antikoncepce selže. Malo, ale stava. Ja bych rozhodne na potrat nesla, nikdy.

Jistě :roll: Tady na emiminu každé selže ochrana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 10:26
@blabla123 píše:
A jaký třeba?

Třeba že spadne do drog, do krádeží, že onemocní nevyléčitelnou nemocí, že zemře při nehodé… Tisíce horších věcí než těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
18.1.17 10:28
@Šmoulice píše:

taky jsem si všimla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
18.1.17 10:29
@juliettee píše:
taky jsem si všimla :roll:

Snažilkám by se ta ochrana měla přímo doporučovat. Když je tak spolehlivá a každá druhá po ní otěhotní :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.1.17 10:29
@Mona111111 píše:
Treba ochrana selhala? Zna spustu holek, co se chránili, a stava se, ze antikoncepce selže. Malo, ale stava. Ja bych rozhodne na potrat nesla, nikdy.

Cekala jsem, kdo to tady vytahne, ze ochrana selhala :mrgreen: Neznám nikoho, komu by prášky selhaly. Znám holky, kterým selhal kondom, ale vše resily hned a zavčasu. Je velmi, velmi, velmi mala pravděpodobnost, ze antikoncepce selhala, ale vzhledem k diskuzim zde na emimi, by její účinnost byla tak 50% :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.1.17 10:30
@Šmoulice píše:
Snažilkám by se ta ochrana měla přímo doporučovat. Když je tak spolehlivá a každá druhá po ní otěhotní :think: :think: :think:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.1.17 10:31
@Šmoulice píše:

Nevim, co se v jejim pripade stalo, nevim okolnosti, jestli je s pritelem a jestli pracuje, jestli se o ne dokaze postarat, ale stat se to muze. Odsoudit a hodit do jednoho pytle deti, kteri se nedokážou postarat, to jde kazdemu. Jasny, tady na emiminu hledat podporu je blbost. Vzpominam si na pripad 16tky Helimanky, kazdy ji pral stesti a nikdo ji neodsoudil. Zajimavy. Asi by zakladatelka mela napsat deníček, jak se to vlastne stalo, ze?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
18.1.17 10:31
@Šmoulice píše:
Snažilkám by se ta ochrana měla přímo doporučovat. Když je tak spolehlivá a každá druhá po ní otěhotní :think: :think: :think:

přesně, já HA beru a taky jsem si říkala, že bych ji asi měla vysadit, abych náhodou neotěhotněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
18.1.17 10:32
@Ukecana15 píše:

Ano, horší věc se stávají, některé taky z blbosti - když se dítě zabije s nějakým podobným, nejlépe opilým v autě, případně skočí do mělké vody a ochrne… některé se stanou i nevině, třeba vážné onemocnění, ale nic z toho není důvod pro to tvrdit o otěhotnění v 16, že to není žádná špatná věc. Je a to ze všech možných pohledů - tvoje tělo na to není připravené, duševně na to taky nejsi připravená, materiálně nezabezpečíš ani sebe natož dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí