Matkou v 16?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
18.1.17 13:24

Prdo, napis az za 5 let. Zes dodelala skolu, ze jste porad s pritelem a uz ve vlastnim, ze jste rodicum zaplatili peknou dovcu jako vdek, ze se postarali do zacatku, ze mas praci…pak ti reknu, jo ok vytrela jsi mi zrak, jsi bajecna zenska ;) a do te doby ti preji at to das. Psat, ze jsis zvolila nejtezsi moznost na ceste k dospelosti zrejme tusis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.1.17 13:25

2×…edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.1.17 13:35

Hned v 15 mě mamča táhla na gyndu a pro prášky o důvod víc že jsem měla přítele. Jsi hloupá takhle si života neužiješ. Dítě mohlo počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
18.1.17 13:39

@kdochcekam Tak každý nemá pomoc od rodiny a už vůbec to není automatické nebo povinné, ale dobrovolné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.17 13:41
@kdochcekam píše: :hug: :hug: :hug:
přeju ať jsi brzo šťastná maminka :srdce:

Díky moc. Jestli se to nepovede, tak si to budu do smrti vyčítat :zed:

• Citovat
  • Upravit
101708
18.1.17 13:49

@kdochcekam Ano, taky jsem připravená svému dítěti pomoci a je to pro mě automatické, ale to ještě neznamená, že za něco takového jako se tu řeší to dítě pochválím, to ani omylem a stejně tak, pokud budu pomáhat - no i když v 16 se spíše budu starat já, že, tak očekávám, že to dítě, které si pořídilo dítě, bude poslouchat a ne že ono si bude dirigovat, jak ta pomoc má vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
18.1.17 13:50

@kdochcekam tohle si napsala moc hezky a souhlasím s tím :srdce:
zakladatelko, hodně štěstí i s miminkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
18.1.17 13:53

@Ukecana15 Tak nemyslím si, že jsi těhotná z vlastního rozhodnutí a přání - ne?

Ono být mámou není sranda, není to jen tak. Je to náročné. Psychicky i fyzicky. Budeš muset mít poručíka, takže ani peníze ti z toho nekápnou. takže vědomé otěhotnení v tomto věku = blbost.

Pokud se prostě stalo a ty jsi se k tomu postavila čelem, tak držím pěsti, aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
18.1.17 13:54
@Anonymní píše:
@Daphi v životě nedovolím, aby mé dcery braly to největší svinstvo HA.Moje sestra je brala a nemohla 5let otěhotnět a to ji bylo ted 30.

A ty hodláš umřít, než jim bude 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
18.1.17 13:56

Ono být mámou není sranda, není to jen tak. Je to náročné. Psychicky i fyzicky. Budeš muset mít poručíka, takže ani peníze ti z toho nekápnou. takže vědomé otěhotnení v tomto věku = blbost.

Pokud se prostě stalo a ty jsi se k tomu postavila čelem, tak držím pěsti, aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 13:57
@Daphi píše:
Hned v 15 mě mamča táhla na gyndu a pro prášky o důvod víc že jsem měla přítele. Jsi hloupá takhle si života neužiješ. Dítě mohlo počkat

To radši ať mi přijdou holky domů těhotný než abych jim nechávala psát takový svinstva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 13:59
@chs.jasmin píše:

Může si zažádat u soudu a nechat se zplnoletit, takhle to udělala švagrová co v 16 otěhotněla. Ale oni méli svatbu tak nevím jestli to soud povolí pokud svatbu neplánují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 14:00
@chs.jasmin píše:

Může si zažádat u soudu a nechat se zplnoletit, takhle to udělala švagrová co v 16 otěhotněla. Ale oni méli svatbu tak nevím jestli to soud povolí pokud svatbu neplánují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
18.1.17 14:07

@Ukecana15 pokud jste se oba s přítelem shodli není co řešit. Neuteče vám nic, jen vás na vše bude víc :D, V práci budete ještě během života dost a dost a škola jde i s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.1.17 14:08
@svycarka píše:
Prdo, napis az za 5 let. Zes dodelala skolu, ze jste porad s pritelem a uz ve vlastnim, ze jste rodicum zaplatili peknou dovcu jako vdek, ze se postarali do zacatku, ze mas praci…pak ti reknu, jo ok vytrela jsi mi zrak, jsi bajecna zenska ;) a do te doby ti preji at to das. Psat, ze jsis zvolila nejtezsi moznost na ceste k dospelosti zrejme tusis :nevim:

Timhle se nezastavam zakladky, ale to co pises je malinko hloupost.. Znam dost zenskych co meli dite az kolem tricitky a taky nemaji vlastni byt, rodicum bohuzel dovolenou taky nezaplatili a polovina z nich uz nema ani toho pritele :lol: To neni zas tak otazka veku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí