Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prdo, napis az za 5 let. Zes dodelala skolu, ze jste porad s pritelem a uz ve vlastnim, ze jste rodicum zaplatili peknou dovcu jako vdek, ze se postarali do zacatku, ze mas praci…pak ti reknu, jo ok vytrela jsi mi zrak, jsi bajecna zenska
a do te doby ti preji at to das. Psat, ze jsis zvolila nejtezsi moznost na ceste k dospelosti zrejme tusis ![]()
Hned v 15 mě mamča táhla na gyndu a pro prášky o důvod víc že jsem měla přítele. Jsi hloupá takhle si života neužiješ. Dítě mohlo počkat
@kdochcekam Tak každý nemá pomoc od rodiny a už vůbec to není automatické nebo povinné, ale dobrovolné
@kdochcekam píše:![]()
![]()
přeju ať jsi brzo šťastná maminka
Díky moc. Jestli se to nepovede, tak si to budu do smrti vyčítat ![]()
@kdochcekam Ano, taky jsem připravená svému dítěti pomoci a je to pro mě automatické, ale to ještě neznamená, že za něco takového jako se tu řeší to dítě pochválím, to ani omylem a stejně tak, pokud budu pomáhat - no i když v 16 se spíše budu starat já, že, tak očekávám, že to dítě, které si pořídilo dítě, bude poslouchat a ne že ono si bude dirigovat, jak ta pomoc má vypadat.
@kdochcekam tohle si napsala moc hezky a souhlasím s tím ![]()
zakladatelko, hodně štěstí i s miminkem ![]()
@Ukecana15 Tak nemyslím si, že jsi těhotná z vlastního rozhodnutí a přání - ne?
Ono být mámou není sranda, není to jen tak. Je to náročné. Psychicky i fyzicky. Budeš muset mít poručíka, takže ani peníze ti z toho nekápnou. takže vědomé otěhotnení v tomto věku = blbost.
Pokud se prostě stalo a ty jsi se k tomu postavila čelem, tak držím pěsti, aby vše bylo v pořádku.
@Anonymní píše:
@Daphi v životě nedovolím, aby mé dcery braly to největší svinstvo HA.Moje sestra je brala a nemohla 5let otěhotnět a to ji bylo ted 30.
A ty hodláš umřít, než jim bude 18?
@Ukecana15 Tak nemyslím si, že jsi těhotná z vlastního rozhodnutí a přání - ne?
Ono být mámou není sranda, není to jen tak. Je to náročné. Psychicky i fyzicky. Budeš muset mít poručíka, takže ani peníze ti z toho nekápnou. takže vědomé otěhotnení v tomto věku = blbost.
Pokud se prostě stalo a ty jsi se k tomu postavila čelem, tak držím pěsti, aby vše bylo v pořádku.
@Daphi píše:
Hned v 15 mě mamča táhla na gyndu a pro prášky o důvod víc že jsem měla přítele. Jsi hloupá takhle si života neužiješ. Dítě mohlo počkat
To radši ať mi přijdou holky domů těhotný než abych jim nechávala psát takový svinstva…
@chs.jasmin píše:
@Ukecana15 Tak nemyslím si, že jsi těhotná z vlastního rozhodnutí a přání - ne?Ono být mámou není sranda, není to jen tak. Je to náročné. Psychicky i fyzicky. Budeš muset mít poručíka, takže ani peníze ti z toho nekápnou. takže vědomé otěhotnení v tomto věku = blbost.
Může si zažádat u soudu a nechat se zplnoletit, takhle to udělala švagrová co v 16 otěhotněla. Ale oni méli svatbu tak nevím jestli to soud povolí pokud svatbu neplánují…
@chs.jasmin píše:
@Ukecana15 Tak nemyslím si, že jsi těhotná z vlastního rozhodnutí a přání - ne?Ono být mámou není sranda, není to jen tak. Je to náročné. Psychicky i fyzicky. Budeš muset mít poručíka, takže ani peníze ti z toho nekápnou. takže vědomé otěhotnení v tomto věku = blbost.
Může si zažádat u soudu a nechat se zplnoletit, takhle to udělala švagrová co v 16 otěhotněla. Ale oni méli svatbu tak nevím jestli to soud povolí pokud svatbu neplánují…
@Ukecana15 pokud jste se oba s přítelem shodli není co řešit. Neuteče vám nic, jen vás na vše bude víc
, V práci budete ještě během života dost a dost a škola jde i s dítětem.
@svycarka píše:
Prdo, napis az za 5 let. Zes dodelala skolu, ze jste porad s pritelem a uz ve vlastnim, ze jste rodicum zaplatili peknou dovcu jako vdek, ze se postarali do zacatku, ze mas praci…pak ti reknu, jo ok vytrela jsi mi zrak, jsi bajecna zenskaa do te doby ti preji at to das. Psat, ze jsis zvolila nejtezsi moznost na ceste k dospelosti zrejme tusis
Timhle se nezastavam zakladky, ale to co pises je malinko hloupost.. Znam dost zenskych co meli dite az kolem tricitky a taky nemaji vlastni byt, rodicum bohuzel dovolenou taky nezaplatili a polovina z nich uz nema ani toho pritele
To neni zas tak otazka veku..