Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terisos píše:
No to taky prakticky bude, protože by musela pro změnu zabezpečit dítě svého dítěte… Snad toto řešit nebude muset…
Zas by si to alespoň na vlastní kůži vyzkoušela…
@luloinka někdo hold nemá takovou možnost se tomu - svinstvu - vyhnout jak už někdo zmiňoval výš.
Jinak samozřejmě se zakladatelka mohla chránit jinak - dle mého názoru je 16 let opravdu brzo
@jenny.fields píše:
A to bude fakt báječný
Mohu se zeptat proč to báječný být nemůže? Nacházím samá pozitiva, negativum žádný ![]()
@Daphi píše:
@luloinka někdo hold nemá takovou možnost se tomu - svinstvu - vyhnout jak už někdo zmiňoval výš.Jinak samozřejmě se zakladatelka mohla chránit jinak - dle mého názoru je 16 let opravdu brzo
Já si samozřejmě uvědomuju že co si dcery nechají předepsat třeba ve 20 neovlivním. Ale dokud to ovlivnit budu moct, tak to do sebe cpát nebudou. Pak už mi bude zbývat doufat, že moje výchova k něčemu byla a že jsem jim poskytla dost důkazů jaký je to hnus a že se samy nebudou chtít dobrovolně ničit. Že když jim budu od určitého věku vštěpovat ze je to špatné, tak že si z toho vezmou, ze to špatné opravdu je. Pokud budou aspoň z poloviny po mě, tak to v životě do úst nevezmou. Taky mohu doufat že do té doby toto z trhu zmizí a budou jiné možnosti, ale naděje si nedělám, farmaceutický průmysl má dlooouhé pracky a peníze jsou jen na prvním místě ![]()
@Šmoulice píše:
Souložit až po svatbě
Ti nevím, jestli případná svatba s tím špatně vybraným partnerem je nějaká výhra ![]()
Kondom, pesar, přerušovaná soulož… Ale ideální by byl opravdu až manželský sex ![]()
@truelly píše:
@Terisos a z toho ona ovlivní jen ten pesar.
Proč? Kondom může holka koupit a říct chlapovi, že bez toho nic nebude. Tak samo může řict „ne, až po svatbě, nejsme zajištění, nechci skončit jako sociální případ, nechci být rodičům na obtíž“… A vůbec. Pokud holka nechce, nic nebude. Jinak by to bylo znásilnění.
Hele jak tady.resite.tu antiko jo…v 15 jsem o ni zadala na gynde, pak mi prisli na vadu krve a dozivotne mi.ji zakazali. kvuli embolii…takze jsem byla. proste srozumena s tim, ze jedine. kondom. Kdyz jsem.si.nasla manzela. zpocatku jsme.ho pouzivali a potom uz jsme si jen davali bacha, takto to.praktikujeme.uz 12let, za tu.dobu mame. dve deti jednu na. podruhe,druhou.na.poprve kdy.jsme si. rekli…takze. staci ohleduplnost a zkusenost. partnera,pokud.si.dotycny.neni.jisty.tak.holt kondom,ale.jak.rikam v budoucnu.se ve stalem.svazku.podle.me.lze.chranit. i.takhle…ovsem muj nazor nikomu.to necpu ![]()
@kterk Jojo, tohle tvrdila kolegyně u prvního dítka taky… od toho, co čekala druhé (a opravdu chtěla jen jedno) jsme to od ní neslyšeli ![]()
No to taky prakticky bude, protože by musela pro změnu zabezpečit dítě svého dítěte… Snad toto řešit nebude muset…