Matkou v 16?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terisos
18.1.17 16:48
@Nowuka2 píše: #kač23 a pokud půjde dcerenka v jejích šlépějích, tak bude vypadat jak matka svého vnoučete.

No to taky prakticky bude, protože by musela pro změnu zabezpečit dítě svého dítěte… Snad toto řešit nebude muset…

• Citovat
  • Upravit
102082
18.1.17 16:50
@Terisos píše:
No to taky prakticky bude, protože by musela pro změnu zabezpečit dítě svého dítěte… Snad toto řešit nebude muset…

Zas by si to alespoň na vlastní kůži vyzkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.1.17 17:49

@luloinka někdo hold nemá takovou možnost se tomu - svinstvu - vyhnout jak už někdo zmiňoval výš.

Jinak samozřejmě se zakladatelka mohla chránit jinak - dle mého názoru je 16 let opravdu brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 19:57
@jenny.fields píše:
A to bude fakt báječný :roll:

Mohu se zeptat proč to báječný být nemůže? Nacházím samá pozitiva, negativum žádný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.1.17 20:02
@Daphi píše:
@luloinka někdo hold nemá takovou možnost se tomu - svinstvu - vyhnout jak už někdo zmiňoval výš.Jinak samozřejmě se zakladatelka mohla chránit jinak - dle mého názoru je 16 let opravdu brzo

Já si samozřejmě uvědomuju že co si dcery nechají předepsat třeba ve 20 neovlivním. Ale dokud to ovlivnit budu moct, tak to do sebe cpát nebudou. Pak už mi bude zbývat doufat, že moje výchova k něčemu byla a že jsem jim poskytla dost důkazů jaký je to hnus a že se samy nebudou chtít dobrovolně ničit. Že když jim budu od určitého věku vštěpovat ze je to špatné, tak že si z toho vezmou, ze to špatné opravdu je. Pokud budou aspoň z poloviny po mě, tak to v životě do úst nevezmou. Taky mohu doufat že do té doby toto z trhu zmizí a budou jiné možnosti, ale naděje si nedělám, farmaceutický průmysl má dlooouhé pracky a peníze jsou jen na prvním místě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
18.1.17 20:15

@luloinka a jakou ochranu jim tedy doporučíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.1.17 20:15

No to by mě taky zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15681
18.1.17 20:40
@truelly píše:
@luloinka a jakou ochranu jim tedy doporučíš? :think:

Souložit až po svatbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
18.1.17 20:42
@Šmoulice píše:
Souložit až po svatbě :mrgreen:

Ti nevím, jestli případná svatba s tím špatně vybraným partnerem je nějaká výhra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
18.1.17 21:18

Kondom, pesar, přerušovaná soulož… Ale ideální by byl opravdu až manželský sex :-)

• Citovat
  • Upravit
8881
18.1.17 21:19

@Terisos a z toho ona ovlivní jen ten pesar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
18.1.17 21:24
@truelly píše:
@Terisos a z toho ona ovlivní jen ten pesar.

Proč? Kondom může holka koupit a říct chlapovi, že bez toho nic nebude. Tak samo může řict „ne, až po svatbě, nejsme zajištění, nechci skončit jako sociální případ, nechci být rodičům na obtíž“… A vůbec. Pokud holka nechce, nic nebude. Jinak by to bylo znásilnění.

• Citovat
  • Upravit
960
18.1.17 21:40

Hele jak tady.resite.tu antiko jo…v 15 jsem o ni zadala na gynde, pak mi prisli na vadu krve a dozivotne mi.ji zakazali. kvuli embolii…takze jsem byla. proste srozumena s tim, ze jedine. kondom. Kdyz jsem.si.nasla manzela. zpocatku jsme.ho pouzivali a potom uz jsme si jen davali bacha, takto to.praktikujeme.uz 12let, za tu.dobu mame. dve deti jednu na. podruhe,druhou.na.poprve kdy.jsme si. rekli…takze. staci ohleduplnost a zkusenost. partnera,pokud.si.dotycny.neni.jisty.tak.holt kondom,ale.jak.rikam v budoucnu.se ve stalem.svazku.podle.me.lze.chranit. i.takhle…ovsem muj nazor nikomu.to necpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.1.17 22:46

@j.a.n.i1 třeba se postará a ještě rádo.. Co my víme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
18.1.17 22:54

@kterk Jojo, tohle tvrdila kolegyně u prvního dítka taky… od toho, co čekala druhé (a opravdu chtěla jen jedno) jsme to od ní neslyšeli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí