Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šmoulice píše:
Pochybuju, že byl kondom vadnej![]()
A když vím, že se něco stalo a dítě nechci, tak to radši podpořím Postinorem…
Jen jestli do něj neudělala dírku ![]()
Panejo, ja otehotnet v tomhle veku, tak mam dneska 20 letou dceru ![]()
Myslim, ze v tomhle veku je to hodne o tom, jestli s tim souhlasi rodice, protoze vetsina starosti bude stejne na nich. Pritel - fajn, je uz dospely a pracuje, ale 20 lety kluk je proste jen kluk.
Ale pokud to dite chcete a ty mas zazemi hlavne v rodicich, tak do toho jdi.
@luloinka píše:
@truelly třeba kondom?
@Šmoulice ne, tak prudérní nejsemostatně sama mám dvě děti bez svatby
tak kondom je ochrana pro muže a může chtít si ho nasadit a nemusí a může prasknout. |Ptám se na ochranu pro ni!
@truelly píše:
tak kondom je ochrana pro muže a může chtít si ho nasadit a nemusí a může prasknout. |Ptám se na ochranu pro ni!
Když nechce, ať nesouloží
já třeba v životě žádnou ochranu neměla. Ani ha, ani kondom. Nejsem věřící ale neuznávám to.
Tak tos měla spíš štěstí, ne každý ho má a kdo je připraven, není pak nemile překvapen ![]()
@truelly jestli to bylo myšleno na mě, tak štěstí jsem neměla. Čekat na mimi 2,5 roku a na druhý 3 roky…
Tak já jsem zase otěhotněla vždy ihned - takže chvála pánu za antikoncepci, jinak bych mihla totiž mít děti ve velmi nevhodnou dobu nebo s nevhodným partnerem a ani jedno bych nepřekousla:) ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice pozor,ona dítě nechtěla..chtěla jít na potrat ale nakonec nešla, on a jeho matka ji to zakázala..ona to zjisila na začátku 3měsíce, takže ty vaše chytré řečičky si nechte pro někoho jiného..
Ona je nějaká nesvéprávná?
že jí má někdo co zakazovat? ![]()
Hlavně si sama ujasni své priority a zda to zvládneš, opravdu to není nic lehkého. Já sama otěhotněla v 15 letech, nyní mám skoro 5 letou holčičku a studuju už výšku, ano, zvládla jsem to. Dá se všechno zvládnout, když chceš!
@Anonymní píše:
@Šmoulice to je už jedno, má ted 6letou holčičku a je štastná..tím jsem chtěla jen říct, že oni o tom kondomu nevěděli nic..prostě asi praskl při sexu nebo nevím, já u toho nebyla a ona to zjistila pozdě..
Ani přerušovaný styk není 100%,ani kondom..takže když už..tak tělísko(nevím, ale jak u dítěte),pěkný večer všem
Jasně a po konci sexu nezjistím, že ten kondom je prasklý nebo jak?
Promiň, ale výmluva, že jsem si nevšimla, že praskl kondom je tedy ještě výrazně trapnější…
@Ukecana15 píše:
Ahoj je mi 16 a jsem ve 3 měsíci. Někdo se mi za to vysmívá ale najde se i někdo kdo mě chápe. Jaký máte na to názor vy?
ahoj ja se vysmivat nebudu, je to samozrejme brzy ale pokud se hold stalo nebo sis to prala tak ti samozrejme preji je to nej. skoda ze ja nezacala driv, vek ponekud stoupa a dalsi mit nemuzu, ve 20 mam za sebou potrat, neni den kdybych toho nelitovala
protoze ted chci dalsi a ono to samozrejme nejde, tim chci rict, ikdyz je to brzy bud za to rada a dobre se o nej starej, clovek hold nikdy nevi..preji hodne stesti ![]()
@Anonymní píše:
@martina82![]()
Krásně napsané
dekuji
to vis zkusenosti smutne tricatnice
skoda ze me kdysi nikdo nepomoh a predevsim nepodporil, tak aspon muzu podporit nekoho jineho ![]()
@Anonymní píše:
Já zase nevěřím na otěhotnění přes HA, takový kec..každá kdo takhle těhotněla LŽE
každá antikoncepce má určité procento selhání
@Anonymní píše:
Já zase nevěřím na otěhotnění přes HA, takový kec..každá kdo takhle těhotněla LŽE