Matkou v 16?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
19.1.17 13:40
@Šmoulice píše:
Pochybuju, že byl kondom vadnej :roll: :roll: A když vím, že se něco stalo a dítě nechci, tak to radši podpořím Postinorem…

Jen jestli do něj neudělala dírku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.1.17 14:21

Panejo, ja otehotnet v tomhle veku, tak mam dneska 20 letou dceru 8o
Myslim, ze v tomhle veku je to hodne o tom, jestli s tim souhlasi rodice, protoze vetsina starosti bude stejne na nich. Pritel - fajn, je uz dospely a pracuje, ale 20 lety kluk je proste jen kluk.
Ale pokud to dite chcete a ty mas zazemi hlavne v rodicich, tak do toho jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8865
19.1.17 18:33
@luloinka píše:
@truelly třeba kondom?
@Šmoulice ne, tak prudérní nejsem ;-) ostatně sama mám dvě děti bez svatby :-D

tak kondom je ochrana pro muže a může chtít si ho nasadit a nemusí a může prasknout. |Ptám se na ochranu pro ni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.1.17 18:40
@truelly píše:
tak kondom je ochrana pro muže a může chtít si ho nasadit a nemusí a může prasknout. |Ptám se na ochranu pro ni!

Když nechce, ať nesouloží :nevim: já třeba v životě žádnou ochranu neměla. Ani ha, ani kondom. Nejsem věřící ale neuznávám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8865
19.1.17 18:43

Tak tos měla spíš štěstí, ne každý ho má a kdo je připraven, není pak nemile překvapen 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.1.17 18:47

@truelly jestli to bylo myšleno na mě, tak štěstí jsem neměla. Čekat na mimi 2,5 roku a na druhý 3 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8865
19.1.17 18:50

Tak já jsem zase otěhotněla vždy ihned - takže chvála pánu za antikoncepci, jinak bych mihla totiž mít děti ve velmi nevhodnou dobu nebo s nevhodným partnerem a ani jedno bych nepřekousla:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
19.1.17 20:27
@Anonymní píše:
@Šmoulice pozor,ona dítě nechtěla..chtěla jít na potrat ale nakonec nešla, on a jeho matka ji to zakázala..ona to zjisila na začátku 3měsíce, takže ty vaše chytré řečičky si nechte pro někoho jiného..

Ona je nějaká nesvéprávná? :think: že jí má někdo co zakazovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.1.17 20:58

Hlavně si sama ujasni své priority a zda to zvládneš, opravdu to není nic lehkého. Já sama otěhotněla v 15 letech, nyní mám skoro 5 letou holčičku a studuju už výšku, ano, zvládla jsem to. Dá se všechno zvládnout, když chceš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
19.1.17 21:55
@Anonymní píše:
@Šmoulice to je už jedno, má ted 6letou holčičku a je štastná..tím jsem chtěla jen říct, že oni o tom kondomu nevěděli nic..prostě asi praskl při sexu nebo nevím, já u toho nebyla a ona to zjistila pozdě..
Ani přerušovaný styk není 100%,ani kondom..takže když už..tak tělísko(nevím, ale jak u dítěte),pěkný večer všem

Jasně a po konci sexu nezjistím, že ten kondom je prasklý nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
19.1.17 22:19

Promiň, ale výmluva, že jsem si nevšimla, že praskl kondom je tedy ještě výrazně trapnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
19.1.17 22:27
@Ukecana15 píše:
Ahoj je mi 16 a jsem ve 3 měsíci. Někdo se mi za to vysmívá ale najde se i někdo kdo mě chápe. Jaký máte na to názor vy? :?

ahoj ja se vysmivat nebudu, je to samozrejme brzy ale pokud se hold stalo nebo sis to prala tak ti samozrejme preji je to nej. skoda ze ja nezacala driv, vek ponekud stoupa a dalsi mit nemuzu, ve 20 mam za sebou potrat, neni den kdybych toho nelitovala :,( protoze ted chci dalsi a ono to samozrejme nejde, tim chci rict, ikdyz je to brzy bud za to rada a dobre se o nej starej, clovek hold nikdy nevi..preji hodne stesti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
19.1.17 22:49
@Anonymní píše:
@martina82 :palec: :hug:
Krásně napsané

dekuji :mrgreen: to vis zkusenosti smutne tricatnice :( skoda ze me kdysi nikdo nepomoh a predevsim nepodporil, tak aspon muzu podporit nekoho jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
19.1.17 22:58
@Anonymní píše:
Já zase nevěřím na otěhotnění přes HA, takový kec..každá kdo takhle těhotněla LŽE

každá antikoncepce má určité procento selhání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
19.1.17 23:05
https://www.antikoncepce.cz/…ntikoncepce/
Statistika - neplánovaně lze otěhotnět při jakékoliv antikoncepci včetně dodržování příbalového letáku 8) :oops: Každá 300. (bráno tuším po roce) Život si najde cestu..
Jinak u toho typického použití to může ovlivnit i pouhý rychlý oběh ve střevech.. 8)
@Anonymní píše:
Já zase nevěřím na otěhotnění přes HA, takový kec..každá kdo takhle těhotněla LŽE
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí