Matkou v 16?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101702
18.1.17 14:39

@Terezameggi Souhlasím, tak bych měla podobný přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
18.1.17 14:44
@juliettee píše: :hug: ano mám je taky rozvedený. Máti by mi možná pomohla, ale sama nemá moc peněz, aby mě nějak financovala. Otec by mě nejspíš taky vykopnul :roll: Ten se proti mě obrátil zády i když jsem si chtěla dodělat blbou maturitu, řekl že do toho budu makat a platit si všechno sama…vím že do 26 let by se o mne jako o studenta měl postarat, ale je to na delší povídání, prostě nemělo cenu se s ním dohadovat…ještě že už bydlím s přítelem, teď kdybych otěhotněla, už do toho nikomu nic není :)

edit: doufám že to s tím studentem do 26 let píšu dobře :oops:

Příspěvek upraven 18.01.17 v 14:34

Píšeš to správně :palec:. Já jsem student do 26 let. A ty alimenty nemám, k soudu nikoho dávat nebudu. Když po mě chtěl peníze táta za to, že u něj bydlím, tak jsem se sebrala a ze dne na den odstěhovala. :(
Přeju ti jen a jen to nejlepší do života :hug:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
18.1.17 14:46
@Terezameggi píše:
Aha.. Tak promin :kytka: No vis jak to je, vybiras si pratele, ne rodinu :)

Kdybych si vybírala rodinu, tak tuhle si rozhodně nevyberu. Mám zpřetrhané veškeré vztahy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4421
18.1.17 14:46
@blabla123 píše:
Píšeš to správně :palec:. Já jsem student do 26 let. A ty alimenty nemám, k soudu nikoho dávat nebudu. Když po mě chtěl peníze táta za to, že u něj bydlím, tak jsem se sebrala a ze dne na den odstěhovala. :(
Přeju ti jen a jen to nejlepší do života :hug:

Není to v tom životě lehký…Taky ti přeji jen to nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
18.1.17 14:57
@bartsch píše:
To je právě ta mylná představa, že „užívat si“ znamená diskotéky a zábavy.

Absolutně s tebou souhlasím, jako já na diskotéky chodila do svých 19ti a těhotná jsem ve svých 29. Cestovali jsme ušetřili jsme si na svatbu bydlíme ve vlastním, i když na hypotéku, kterou ale i na mateřské budeme schopní s manželem splácet. A rodiče pro vnouče mohou něco pořídit, ale nemusí. Je to pouze na nich, jak budou chtít. Když holka otěhotní v 16ti, tak rodiče ne že mohou něco vnoučeti pořídit, ale musí. A musí mu pořídit všechno. Budou ho živit a šatit hodně dlouho a tohle by si slečna měla uvědomit. Absolutně jí to nezávidím, trochu pochybuju, že 20ti letý hošan se třese na to že veškeré peníze, které vydělá utratí za děcko a přítelkyni na mateřský. Nepředpokládám, že ve 20ti nosí domů nějakou závratnou sumu peněz. Ale přeji hodně štěstí a rodičům slečny velmi pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.1.17 15:14

Pokud víš že se zvládneš o mimčo postarat…na druhou stranu má to i pozitiva…Když budeš mít holčičku budete za pár let jak ségry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.1.17 15:17
@Anonymní píše:
@Daphi v životě nedovolím, aby mé dcery braly to největší svinstvo HA.Moje sestra je brala a nemohla 5let otěhotnět a to ji bylo ted 30.

Ja to svinstvo mam od 15 vyjimka bylo obdobi tehotenstvi a mam tri decka. Moje segra ji brala ze zdravotnich duvodu. Podvazat mechci, telisko nesnesu, gumaky nesnesu, nechci dalsi deti musim mit antikoncepci, takze lepim naplasti.
Takze nikdy nerikej nikdy, koneckoncu v 18r.se te holka uz dovolovat nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
18.1.17 15:29

A ještě se chci zeptat, jak se slečna při sexu chránila. Protože já prostě nějak nevěřím tomu, že účinnost HA je tak nízká, když jí člověk bere přesně tak jak má. Vždyť tady každé druhé neplánované těhotenství je proto, že selhala HA, kterou dotyčná brala přesně tak, jak se brát má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
18.1.17 15:36

Mám známou, která porodila dítě v 17..s chlapem byla pouze 2 měsíce, oba si dítě chtěli nechat. Chlap byl o 4 roky starší a pracoval. Po narození dcery se jejich život změnil, holka to nezvládala, chlap ji s ničím nepomáhal, rodina bydlela daleko a nakonec se po půl roce rozešli. Dodnes toho lituje. Neužila si tu pubertu, nedodělala školu a navíc nezaměstnaná sama s dítětem na dávkách. No není co závidět, to opravdu ne :nevim: Dítě není panenka, ale pokud más dobrou rodinu, třeba tě podpoří. Ale žádný rodič by z toho nadšený nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
18.1.17 16:21

Všechno má pozitiva i negativa. Když jsi dost rozumná na sex, měla bys být rozumná i na následky.

A jak někdo psal o sobeckých matkách, co dělaly kariéru a cestovaly a děti měly v pozdním věku… Tohle není sobecké? Mít holý zadek, základní vzdělání a spoléhat na rodinu a na dávky? Jak asi do budoucna dítě zabezpečí? Ne každá se zvládne do školy vrátit a dostudovat. Za 4 roky tak může přijít na pracák dvacetiletá, bez praxe, se základkou a s požadavkem na směny jen podle školky… Zaměstnavatelé se o ni budou rvát… Za mě je tohle úplně nejhloupější start do dospělého života. Snad bude mít zakladatelka kliku a přítel ji neopustí a rodina bude pomáhat na 100%. Když ne… Diskuzí „Na co mám nárok???“ je tu už dost, tak může studovat aspoň toto… :?

• Citovat
  • Upravit
101702
18.1.17 16:26
@Terisos píše:
A jak někdo psal o sobeckých matkách, co dělaly kariéru a cestovaly a děti měly v pozdním věku… Tohle není sobecké? Mít holý zadek, základní vzdělání a spoléhat na rodinu a na dávky? Jak asi do budoucna dítě zabezpečí?

Hlavně, pokud se někdo rozhodne budovat kariéru a děti mu v pozdním věku nepůjdou, tak tím vytrestá akorát sám sebe… Dítětem v 16 povětšinou (ano, najdou se i vyjímky) vytrestá i celé široké okolí, protože bez jejich celkem intenzivní pomoci to nezvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
18.1.17 16:29
@j.a.n.i1 píše:
Hlavně, pokud se někdo rozhodne budovat kariéru a děti mu v pozdním věku nepůjdou, tak tím vytrestá akorát sám sebe… Dítětem v 16 povětšinou (ano, najdou se i vyjímky) vytrestá i celé široké okolí, protože bez jejich celkem intenzivní pomoci to nezvládne.

Přesně tak!!!

• Citovat
  • Upravit
26574
18.1.17 16:32
@Kač23 píše:
Pokud víš že se zvládneš o mimčo postarat…na druhou stranu má to i pozitiva…Když budeš mít holčičku budete za pár let jak ségry :)

A to bude fakt báječný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
18.1.17 16:35
@Kač23 píše:
Pokud víš že se zvládneš o mimčo postarat…na druhou stranu má to i pozitiva…Když budeš mít holčičku budete za pár let jak ségry :)

Mě by tedy zajímalo, jak může šestnáctka vědět, že se o dítě zvládne postarat :mrgreen: ona má snad nějaké vlastní zázemí, má stabilní práci, má slušnou mateřskou, nebo umí něco na takové úrovni, že ji to zajistí slušný příjem i z domova, má kde bydlet? To je totiž zvládnout se postarat. Jinak se musí postarat její okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
18.1.17 16:37

#kač23 a pokud půjde dcerenka v jejích šlépějích, tak bude vypadat jak matka svého vnoučete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí