Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stinga píše:
každá antikoncepce má určité procento selhání
ovšem tady EM uživatelkám procento selhání strmě stoupá. Ale to nebude nekvalitou antikoncepce, spíše nekvalitou uživatelek.
@herecka1 píše:
@martina82 krásně jsi to řekla
dekuji
to vis zkusenosti tricatnice, skoda ze me takto nikdo nepodporil tak aspon nekoho jineho muzu podporit ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Promiň, ale výmluva, že jsem si nevšimla, že praskl kondom je tedy ještě výrazně trapnější…
Proc? Ja bych vetsinou pri sexu nezaznamenala ani kdyby spadl barak, natoz jestli prasknul kondom. Taky se nam parkrat stalo, ze kondom sklouzl partnerovi a zustal ve mne.
No nehody se stavaji ![]()
Kazdopadne na selhani antikoncepce (prasku) moc neverim, znam totiz prilis mnoho holek, co ty prasky berou nepravidelne, zapominaji atd. Ono staci mit treba strevni chripku a uz je snizena ucinnost, stejne tak pri uzivani ruznych leku atd atd.
Ja teda spim s chlapem asi 4 mesice bez jakekoliv ochrany (takze ani neprerusujeme)a tehotna nejsem ![]()
@lili355 píše:
Proc? Ja bych vetsinou pri sexu nezaznamenala ani kdyby spadl barak, natoz jestli prasknul kondom. Taky se nam parkrat stalo, ze kondom sklouzl partnerovi a zustal ve mne.
Jasně a ani po konci sexu si nevšimneš toho, že vám ten kondom chybí, jo?
@Burj Chalifa Tož kvalitním uživatelky tuší, že ženy, kterým antikoncepce neselhala, nezaloží diskuzi „ani letos nám neselhala antikoncepce“. Optický klam ![]()
@Burj Chalifa píše:
ovšem tady EM uživatelkám procento selhání strmě stoupá. Ale to nebude nekvalitou antikoncepce, spíše nekvalitou uživatelek.
@j.a.n.i1 píše:
Jasně a ani po konci sexu si nevšimneš toho, že vám ten kondom chybí, jo?
No tak jasne ze jo ![]()
Je teda fakt, ze ja uz kondom nepouzivala ani nepamatuju, ble.
@lili355 No a tom to je, tedy resim postinor nebo cokoliv a ne ze tehotenstvi zjistim ve 3 mesici a komentuji to tim, ze asi praskl kondom.
@Ukecana15 já si myslím, že na tom není nic špatného.. já byla v 16ti těhotná a to mi selhala antikoncepce a rodiče mě donutili jít na potrat .. každý rok od toho dne si počítám kolik by bylo miminku kdybych si ho nechala … Není to nic příjemného ..