Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nekupovali jste teď někdy matraci do postýlky v IKEA? jestli ano, jakou konkrétně a jak jste spokojené? ![]()
Máme obyč molitanovou a dobrý, na malý mimino to stačí, batole už má nějakou z dětského obchodu s kokosem. Akorát teda svlíknout potah a pak ho zas navlíknout, to je něco, několikrát jsem ho prala ![]()
Já zrovna včera kupovala obyčejnou matraci molitanovou za 199,– a myslím, že to bude dobrý. zezačátku jsem měla strach, že to bude moc tenké, ale jak jsem to dala do postýlky, tak je to v pohodě a myslím, že pro miminko je dobrá. Slyšela jsem, že ty bambusové nebo kokosové jsou lepší až pro větší.
My máme Vyssa Skont za 998 korun a jsem spokojená. Po 21 měsících je jak nová. Jinak máme z IKEA i dospělácké a tam bych si za ty prachy (skoro 1Otisíc za kus) představila trochu větší kvalitu. Sice jsou pohodlné, ale docela rychle se proležely. Ta dětská je ale dobrá, šla bych do ní zas.
Máme VYSSA SNOSA , původně jsem si jela pro tu dražší, ale ta mi na omak přišla měkká, tak jsem ve finále vzala tvrdší a levnější
mladej si neztěžuje ![]()
My máme tuhle:
http://www.ikea.com/…ts/10150292/
A ted má syn větší postel, tak jsme mu koupili tu samou akorát delší ![]()
Teda já koupila tu levnou za těch 199,–, ale jenom na dočasné spaní a měl pod tím kvalitní. Jenže ta je tvrdší a jako miminku mu to vadilo. Ale samotnou tuhle levnou bych nedala. je dost příšerná ![]()
My mame tu za 199 na chate, kde jsme ale docela casto a pres prazdniny skoro cele a v pohode, ma to v cestovni postylce.
Nevím no, já Ikee příliš nevěřím, zejména cena 199,– Kč už sama o sobě říká, že to nebude příliš kvalitní. Loni jsme si domů pořídili postel z Ikey, a to patřila k těm dražším. Asi po měsíci se uplně rozvrzala (ne, neuvažujte co jsme všechno na ní dělali
) a začala se odlupovat barva.
Z Ikey už raději nic…