Matrace do postýlky z Ikea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
29.7.13 16:21

Máme dětskou matraci z Ikey za 500 kč a je úplně v pohodě. Pro nás jsme si tam taky kupovali matrace za cca 2000 kč a jsou kvalitní. Předtím jsme měli matrace za 7000 kč z Jysku a za rok byly proleželé! :roll: Takže Ikea OK. Ale tu nejlevnější za 200 kč bych raději nekupovala, ta je možná dostačující jen pro úplně malé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 16:31

Jn, za 7000,– a stejně se rychle zničily.. Já nevím, že to nemůžou vyrobit vše kvalitní, pak se člověk jen zbytečně rozčiluje :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
4.2.17 23:59

Vyssa Snosa

Holky, kdo mate matraci Vyssa Snosa, mate to v postylce nahoru rovnou stranou nebo tou s temi hrbolky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
5.2.17 18:39

Otáčím při převlékání, takže na střídačku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.2.17 19:53

@Lucie486 Ta strana s hrbolky je určená na léto, kvůli cirkulaci vzduchu mezi tělem a matrací, ta rovná pak na zimu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
5.2.17 20:04

@relaxka To je zajimave. To v navodu ani nepisou. Jen ze se da spat na obou stranach. Ja se bojim, aby ty hrbolky byly mimcu pohodlny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
10.2.19 11:31

Máte, prosím, někdo matraci KRUMMELUR nebo SKÖNAST ? Pokud jsem si všimla rozdílu správně, tak první je obyč pěna a ta druhá z pěny studené. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.2.19 13:58
@Avrun píše:
Máte, prosím, někdo matraci KRUMMELUR nebo SKÖNAST ? Pokud jsem si všimla rozdílu správně, tak první je obyč pěna a ta druhá z pěny studené. Díky!

my koupili Skonast a to z toho duvodu, ze v nemeckych testech kvality obsadila druhy misto Po nejake drahe danske. Vzhledem k tomu ze nemci jsou mistri v testovani Snad vseho,Tak jsme se na to spolehli. ty testy jsou volne pristupne na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
11.2.19 08:04

@Krokod OK, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie