Matrika, možná mám dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
9.3.18 07:47

@XYZ1234 staré matriční knihy přístupné jsou, ale aktuální ne. Od data narozeni musí uplynout 100 let od úmrtí 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.3.18 07:50

@XYZ1234 : no ja to nikdy nezkousela, ale predstav si, ze by si kdokoliv mohl vyzadat tvoje osobni udaje, nebo tveho ditete…ja teda fakt doufam, ze u zijicich osob to nejde. U jiz zemrelych mozna, tam uz snad nejde nadelat zadnou skodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 09:28

@vertunka Že z nechraneneho styku mohlo vzejít dítě je mi jasný :lol: Jen mě zajímá jestli mohu nějak zjistit, že se ten den skutečně s takovým jménem a v takovém městě narodil..

@Knihomyš
Já vím, že jsem s ní byl jen jednou a taky kdy..

• Citovat
  • Upravit
20777
9.3.18 11:37
@Anonymní píše:
@vertunka Že z nechraneneho styku mohlo vzejít dítě je mi jasný :lol: Jen mě zajímá jestli mohu nějak zjistit, že se ten den skutečně s takovým jménem a v takovém městě narodil..@Knihomyš
Já vím, že jsem s ní byl jen jednou a taky kdy..

Možná je to hloupý nápad, ale spousta měst má něco jako tento týden se narodili a v novinách pak mají data narození a jména dětí. Takže bych zkusila pohledat i tady, v nějakých těch oblastních novinách a zpravodajích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
9.3.18 11:49

@beruska9 Nelze nahlédnou do matričních zápisů narození mladších jak 100 let, pouze na sebe, své rodiče, prarodiče, sourozence, děti (ale když není zapsán tak samozřejmě ne). Na jiné osoby pouze s ověřenou plnou mocí od rodičů, dětí, vnuků, sourozenců dané osoby.
Pro matriční zápisy oddaných platí lhůta 75 let, pro úmrtí 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 12:45

@Amys
To už jsem zkoušel, ale zrovna tohle město nic takového nemá:/ ale děkuju

• Citovat
  • Upravit
3548
9.3.18 12:53

A co zkusit její fb. Hodně lidí tam dává fotky miminka s datem narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.3.18 13:03
@Anonymní píše:
@Amys
To už jsem zkoušel, ale zrovna tohle město nic takového nemá:/ ale děkuju

A její přátele znáš? Nebo někoho, kdo se pohybuje v okolí? Taky je otázka, proč to tají, případně co chceš docílit tím, že po tom pátráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
9.3.18 13:16
@Anonymní píše:
@Amys

a to dítko jsi viděl? třeba jen fotce? 5měsíců je v tomto věku fakt hodně, to by třeba šlo odhadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
9.3.18 13:52

Mně přijde, že pokud je to osoba, kterou znám, tak není vůbec těžké zjistit datum narození.. Vždyť moje zná tolik lidí… :nevim: Pokud ti řekla, že to dítě tvoje není, ale ty si myslíš opak, pak chtěj vidět nějaký dokument, kde to datum narození je. Jak jsi se vůbec dozvěděl, že existuje, jak se jmenuje a datum narození? :think: Hoď to sem, třeba ho někdo z nás zná :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 13:53

@Lucie008
Ne, bohužel..

@Amys
Neznám.. A docílit bych chtěl toho, že se dozvím pravdu..Žít v nevědomosti, a říkat si mám dítě, nemám dítě nechci…

@Keyllah
Viděl a právě mi přijde, že udávaný datum nesedí

• Citovat
  • Upravit
41283
9.3.18 13:56
@Anonymní píše:
@Lucie008
Ne, bohužel..@Amys
Neznám.. A docílit bych chtěl toho, že se dozvím pravdu..Žít v nevědomosti, a říkat si mám dítě, nemám dítě nechci…
@Keyllah
Viděl a právě mi přijde, že udávaný datum nesedí

Tak to se nedozvíš jinak, než testem otcovství. Právně dítko nemáš, fakticky, těžko říct, to ukáží jen ty testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
9.3.18 14:03

A ještě by tu byla jiná otázka.. bude-li tvé, co dál? Máš rozmyšleno, co uděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.3.18 14:48
@Anonymní píše:
@Lucie008
Ne, bohužel..

@Amys

@Keyllah
Viděl a právě mi přijde, že udávaný datum nesedí

Já bych to, být chlapem, taky chtěla vědět, takže tě chápu. Ale @mau-mau má velkou pravdu v tom, že je potřeba rozmyslet se, jak se k tomu postavíš, případně, co je lepší i pro to dítě. Pokud byla v danou dobu s někým jiným a s tebou si jen povyrazila, tak to těžko bude chtít nějak řešit. Pokud ale byla a je single, pak nechápu, proč to nechce řešit. Však si nemusíte hrát na milující rodinku a přesto dítě může mít mámu a tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
9.3.18 15:57
@Anonymní píše:
@Amys

vychází to v okresní mutaci deníku, to mají ve všech okresech, krajích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí