Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Poslušně hlásím, že jsem hlasovala do 2h ráno, pak mi padal už tel na hlavu. Takže jsem přistihla posun na první, ale to neva…hlavně, že tam je!!!
Cíl je jasný Matyho udržet na 1. místě a udělat náskok 3000hlasu
Nikolaska s Barcou dostat dopředu a Adika minimálně na 10.
@Mondousek Ano, přesně tak hlasuju už od začátku, proto si říkám, že není přeci taková obtíž to tam všem naklikat, je to hned. Ani jsem netušila, že by to někdo dělal jinak. ![]()
@cekragastro ta holčička s jablicky je Tvoje Sofi? Já se picnu, já tu zaregistrovala, že se hlasuje pro Sofinku, tak jsem to klikala Sofince z první stránky
ach jo…
@xavierka píše:
Sice se tváří na*raně, ale fakt má radost;)
![]()
Jsem stastna, ze je matyasek prvni a že ho já sama poslala o bod do vedení no krása
. Jsme šikovné emiminove tety
![]()
@bludice píše:
Taky se mne moc nelibilo, co jeji mama napsala, jen jsem to vyhodnotila jinak. Jinak uzasne tady (a nejen ty, ale spousta ostatnich) udrzujes odhodlaneho ducha.
Díky, odhodlaný duch je kolektivní prace, jeden za všechny a všichni za jednoho. A velké díky všem, kdo si ten čas udělají, protože jak se říká, čas se nemá, čas se dělá ![]()
@jindra.kytka píše:
Díky, odhodlaný duch je kolektivní prace, jeden za všechny a všichni za jednoho. A velké díky všem, kdo si ten čas udělají, protože jak se říká, čas se nemá, čas se dělá
@jindra.kytka píše:
Díky, odhodlaný duch je kolektivní prace, jeden za všechny a všichni za jednoho. A velké díky všem, kdo si ten čas udělají, protože jak se říká, čas se nemá, čas se dělá
A není čas ztracet čas
a jedéééém 30515
a 192 naskok ![]()
@Mondousek píše: Říkám, žádné malé cíle, Nikoláska na 2., Barunku na 3. a Aďulku do 10. místa![]()
Jinak mě se u hlasování pro víc lidí osvědčilo mít otevřenou první stranu soutěžících seřazených o nejvíc hlasů. A pak jen odklikat, koho chci. Všimla jsem si, že někteří píší, že mají otevřená okna těch jednotlivých soutěžících, což mi přijde náročnější. Tak posílám odkaz, kdo to bude chtít zkusit, jak píšu já:
https://www.emimino.cz/…e/soutezici/?s=vd
Taky to delam takhle. ![]()