Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jindra.kytka jo, já vím, neonatologii mame fakt špičkovou…známé se narodila holčička v 25+, no dnes ji je 6 a je moc šikovná, sice drobná, ale málokdo by uvěřil čím si celá rodina prošla…
Malej když se narodil, tak všichni pronaseli, že už má po sestinedeli.
normálně se takovýchto akcí neúčastním, ale tady klidně pomůžu. Můžete mi prosím někdo hodit profil, který ještě chcete podpořit kromě Matyáška.
Raději anonym, nerada bych měla zahlcený profil žádostmi. ![]()
@Martina D. píše:
Ty jo, 1,2 kg, to sis asi zažila, viď?V jakém týdnu se narodil? Starší syn měl při narození 2,7 kg a oproti donošeným baculatým dětem vypadal jak králík a ještě s ním bylo o dost víc práce, ale proti tobě jsem měla určitě havaj.
Když tak ti to napíši do SZ, toto je přece jen téma Xavierky a Matyáška a né moje a mého dítěte. Jedině kdybyste mi chtěli posílat hlasy na můj instagram, až si ho záložím
a az si ho založíte i vy
a az vyhrajeme tu poukázku na 7 tisíc, tak vám sem třeba hodim i foto ![]()
@Ibi píše:
@cekragastro já teď dala Sofince 3434už jen kousek a bude na straně 2. Nemůžu se na ní vynadívat, jak je krásná
Děkujeme.
Děkujeme všem co pro nás hlasují. Už jsme na druhé stránce.
![]()
@jindra.kytka píše:Ok, tak pošli SZ. Až si založíme ty instagramy, budeme za vodou.
Když tak ti to napíši do SZ, toto je přece jen téma Xavierky a Matyáška a né moje a mého dítěte. Jedině kdybyste mi chtěli posílat hlasy na můj instagram, až si ho záložíma az si ho založíte i vy
a az vyhrajeme tu poukázku na 7 tisíc, tak vám sem třeba hodim i foto
Příspěvek upraven 21.11.18 v 15:46
@Anonymní píše:
normálně se takovýchto akcí neúčastním, ale tady klidně pomůžu. Můžete mi prosím někdo hodit profil, který ještě chcete podpořit kromě Matyáška.Raději anonym, nerada bych měla zahlcený profil žádostmi.
Já podporuji kromě Matyáška ještě Barunku a Aďulku z první stránky, občas přihodím hlas Sofince ze 3. stránky.
@Martina D. píše:
Já podporuji kromě Matyáška ještě Barunku a Aďulku z první stránky, občas přihodím hlas Sofince ze 3. stránky.
Už jsme díky Vám všem na 2.stránce.
Ja hlasuji pro Matyáška, Nikolase, Aďulku a Sofinku
Ja teda pro Matyaska, Adulku, Barunku a Sofinku. Nicolaskovi taky ale ne pravidelne ![]()
@123Soňa píše:
https://www.emimino.cz/…marian-1162/
@jindra.kytka Ale je to asi marný, je daleko
A já ještě hlasuji pro Marianka, i když je to marné. A tímto vám oběma holky jeste jednou děkuji za napsání odkazu ![]()