Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@cekragastro píše:
Si asi mysli, ze nas odradi, kdyz nam budou hazet klacky pod nohy.![]()
![]()
Ale to se pletou
U tve malicke me to ted pustilo hned
a u Adulky jeden obrazek, jen u Matyaska stale zkousi mou trpelivost ![]()
@xavierka píše:
Ahoj holky, dnes jsme byli na návštěvě u babičky. Maty se snažil pasat koniky a dost se vztekal.všem děkujeme za hlasy. Hlasuju i pro Adamka a Sofinku. Pri hlasování to po mě nechce žádné výlohy ani semafory…takže vážně nejsem robot;)
![]()
![]()
. Děkuji tedy za vaší podporu . Jste skvělá parta, teda JSME skvělá parta;)
Dnes se dobrovolne priznavam, ze v noci nehlasuju a spim
Matyaska mame na spici se slusnym naskokem
![]()
Se mi povedlo pro Sofinku 3500. ![]()
Mám noční, tak budu hlasovat jako o život.
@ivoun píše:
Dnes se dobrovolne priznavam, ze v noci nehlasuju a spimMatyaska mame na spici se slusnym naskokem
![]()
TAKY V NOCI SPÍM ![]()
Ahoj. Vůbec nestíhám ale večer už konečně udělám seznam tet, ať víme, kolik nás tu hlasuje. ![]()
Ale co je zajímavé. Když jsem si dělala tabulku, abych psala shrnutí po 24 hodinách, vyšly mi sloupce přesně do dotažení na první místo.
Jsem nějaká vědma či co.
Ale když jsem to psala, počítala jsem s tím, že budu muset pak dopisat na další papír. ![]()
Hlavně nesmíme polevit. Ty tři za námi bych řekla, že makají o 106. Mezi nimi tam to bude ještě zajímavé.
Když pak dají odkaz a prosbu na nějakou síť, tak se pak můžou pohybovat rychle. Teoreticky si myslím, že v ohrožení nejsme ale raději na to nespoléhat.
Sofinka se krásně posunula.
Aďulka míval 850 hlasů od Elišky ale už má jen cca 600.
![]()
@ivoun píše:
Ale to se pletouU tve malicke me to ted pustilo hned
a u Adulky jeden obrazek, jen u Matyaska stale zkousi mou trpelivost
Ja pred chvili pres data bez obrazku a pres wifi u Sofinky bez a u Matyáška, Adulky a Nikolase s jednim obrazkem. Takze pro me taky uspech
![]()
@ivoun píše:
Dnes se dobrovolne priznavam, ze v noci nehlasuju a spimMatyaska mame na spici se slusnym naskokem
![]()
Také se dnes plánuji vyspat. A tablet ani mobil si už k posteli neberu. Jen doufám, ze to nebude výzva pro ty co máme za sebou, aby přidali a pokusili se nás dohonit ![]()
@jindra.kytka píše:
Také se dnes plánuji vyspat. A tablet ani mobil si už k posteli neberu. Jen doufám, ze to nebude výzva pro ty co máme za sebou, aby přidali a pokusili se nás dohonit
Neee, na nas nikdo nema
Ja byla dnes rano jako mogol ![]()
Příspěvek upraven 21.11.18 v 19:10
@Vanda9 píše:
Ahoj. Vůbec nestíhám ale večer už konečně udělám seznam tet, ať víme, kolik nás tu hlasuje.![]()
Ale co je zajímavé. Když jsem si dělala tabulku, abych psala shrnutí po 24 hodinách, vyšly mi sloupce přesně do dotažení na první místo.
Jsem nějaká vědma či co.
Ale když jsem to psala, počítala jsem s tím, že budu muset pak dopisat na další papír.
Hlavně nesmíme polevit. Ty tři za námi bych řekla, že makají o 106. Mezi nimi tam to bude ještě zajímavé.
Sofinka se krásně posunula.Když pak dají odkaz a prosbu na nějakou síť, tak se pak můžou pohybovat rychle. Teoreticky si myslím, že v ohrožení nejsme ale raději na to nespoléhat.
Aďulka míval 850 hlasů od Elišky ale už má jen cca 600.
![]()
![]()
ty jsi naše účetní teta;)
![]()