MD, odpočinek, relax, čas pro sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
3.11.16 16:37

Moc díky za příspěvky:-) vidím, že je to dost vše podobné:-), prostě matky na mateřské:-D…ty, které mají možnost hlídání jsou v opravdu větší výhodě a pohodě:-)A co je pro vás tedy to nejvíc? Nebo co by vám pomohlo když by jste si mohly vybrat nějaký vylepšovák?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
3.11.16 19:24

Mám 9ti měsíčního prcka, čas na sebe skoro vůbec žádný. Přes den co naspí, noci většinou spí pěkně. Pečuju o něj jen já, ale s domácností a zahradou mám velkou pomoc, to zase jo. Doufám, že až trochu povyroste, budou babičky hlídat. Když jsem byla loni ještě bezdětná, já měla toliiiiik času. Je to šílený rozdíl.
Moje kamarádka má dvouměsíční mimčo a babička jí pohlídá i tatínek často hlídá, tak to má lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
3.11.16 19:28

@Lucka13 vylepšovák na mimčo, aby byl spokojenější, aby neřval z plných plic u oblíkání, spíš teda skřehotá, aby měl vždy rád jízdu v kočárku a vždy tam usnul, aby řekl, co ho kde bolí či vadí, že plače, to by mi pro zatím stačilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6849
3.11.16 21:07

Jo ještě jsem zapoměla dopsat že když mám hlídání na celý den tak hrozně ráda relaxuji u uklízení :) Pustím si hudbu a uklízím to co při běžném úklidu nezvládnu. Každej den tu je bordel jak v tanku tak alespon na chvíly si užívám ten pořádek a čisto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.11.16 08:54

@kacenka8 tak já jsem taky asi blbá- to nemyslím na tebe, ale já vždycky nadávám, že až budu sama, že budu relaxovat, a místo toho šůruju :mrgreen:
takže manžel odejde s dětmi, já si sednu a ticho a co budu dělat :mrgreen: a už to začne.. a pak si nadávám, že já husa raději neodpočívala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
4.11.16 13:23

Mám 2 děti - 4,5 roku a 21 měsíců. Na sebe moc času nemám, protože k tomu ještě pracuju z domu. Starší chodí do školky, pro malého mám téměř denně odpoledne hlídání (tchyně, platíme jí), abych mohla pracovat. Už mi z toho začíná pomalu hrabat :mrgreen: Ale mám super chlapa, pomáhá jak může, a když zmíním, že bych šla s kámoškou na vínko, tak hned vymýšlí, jak to udělá, aby byl doma s klukama a já mohla jít.
Jinak se učím cizí jazyky, ale jen jako samouk, na kurz nemám čas. Ani na cvičení někde v kolektivu. Což mě trošku ubíjí, protože si už fakt začínám připadat jako stroj… :think:

Edit: Ale na druhou stranu jsem ráda, že všechny ty možnosti mám. Jak práci, tak skvělou tchyni i úžasnýho chlapa :palec: A hlavně zdravý děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6849
4.11.16 15:09
@Janasas píše:
@kacenka8 tak já jsem taky asi blbá- to nemyslím na tebe, ale já vždycky nadávám, že až budu sama, že budu relaxovat, a místo toho šůruju :mrgreen:
takže manžel odejde s dětmi, já si sednu a ticho a co budu dělat :mrgreen: a už to začne.. a pak si nadávám, že já husa raději neodpočívala… :)

Tak takhle to mám stejně nejvíc o volno uklizim:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
4.11.16 15:25

@kacenka8 U nas je to uplne stejne, taky si vzdycky rikam, ze si dam relax, kdyz manzel nebo babicka jdou s dcerou ven. Vydrzim max 5 min, nez mi zacne hlava srotovat na plny obratky, co vsechno musim jeste stihnout. Uklizeni se snazim delat i s malou, trochu ji zapojim, strasne rada mi pomaha, takze to mame formou hry. Hodne casto pak ten cas na relax vyuzivam k vareni, zehleni a jine „horke“ cinnosti, ktere delam s malou ne uplne rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.12.16 15:27

Miluju dny a chvíle pro sebe..Ale pak už se začnu nudit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie