Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Diky moc.Kupovala jsem" posumavske vcelicky"od p.Pintire, a pry med byl z Ciny.Ma i platit velkou pokutu.Tak hledam nekoho spoehlivejsiho.
Ještě mě napadá - vítěz Med roku 2018, pán byl z Kozomína. Ale nevím, jak se u něj nakupuje - jestli musíte osobně nebo i zasílá. V rámci medu roku projdou medy i laboratorními testy + se hodnotí podle degustace:)
Mimo sousední kraj raději nezasilame. Jsme spíš prodejci ze dvora.Lide jezdí k nam nebo dodáváme kousek od nás do obchůdku s produkty z okoli ![]()
@jannina1 ahoj jestly chces med domaci muzem se domluvit jeste mam lonsky
@jannina1 odkud z Prahy? V okoli stodulek je vcelaru nekolik, co pordavaji ze zahradky. Na Orechu je velke vcelarstvi, v Prokopskem udoli
My teda berem od znamych kus za Prahou, u Trhoveho Stepanova
@Ornwen píše:
@jannina1 odkud z Prahy? V okoli stodulek je vcelaru nekolik, co pordavaji ze zahradky. Na Orechu je velke vcelarstvi, v Prokopskem udoli
My teda berem od znamych kus za Prahou, u Trhoveho Stepanova
Muzes napsat jmena nebo kontakt? Diky!
@jannina1 uff, jmena tech z Prahy? http://orech.cz/vcelin/ a ten v prokopském udoli je asi Baubin. Jeste po ceste je jeden, ale tam nemam reference, nikdo znamy tam nenakupuje, to je asi tenhle https://www.najdisivcelare.cz/…raha-13.html
Dobrý den, mohu nabídnout náš med. Včely chováme v Zelenči (cca 5 km východně od Prahy). Z loňského roku máme posledních pár sklenic květového lesního, ale v polovině června už budeme mít letošní. Med mohu poslat poštou, nebo nabízím předání v Praze na Černém Mostě.
@sarkasach píše:
Dobrý den, mohu nabídnout náš med. Včely chováme v Zelenči (cca 5 km východně od Prahy). Z loňského roku máme posledních pár sklenic květového lesního, ale v polovině června už budeme mít letošní. Med mohu poslat poštou, nebo nabízím předání v Praze na Černém Mostě.
Diky.Muzes mi prosim poslat odkaz na vase stranky (pokud je mate).Muzes treba SZ.
Můžete si objednat od pana Michálka - prodává přes e-shop z karlovarska. Letos získal ocenění za bio med. Nebo pan Lstibůrek - ale jeho e-shop teď nabízí jen pastované. Také jsme včelaři, ale nemáme e-shop. Pouze facebook s ukázkou - včelařství Pechlátovi. Jenže si nejsem jistá, jestli nemůžeme prodávat jen do sousedního kraje (legislativa). Nebo zkuste zadat do google „najdi si včelaře“. Registrují se tam někteří včelaři.