Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky me to mrzí, par věci jsem koupila i prodala, šlo to rychle, zájemce byl fakt nablízku
je Škoda, ze končí
Je to skoda take tam prodavam.Take me stve ,ze bude mit problemy Ulozto a i you tube bude omezeny.Jo slavna EU.
@jannina1 píše:
Je to skoda take tam prodavam.Take me stve ,ze bude mit problemy Ulozto a i you tube bude omezeny.Jo slavna EU.
Jak s letgo souvosi EU ???
Psala jsem TAKE,jestli jsi si nevsimla.Ale mozna i to s tim souvisi.
Nechápu, co řešíte? Přes let go jsem neprodala nic, nakupování bylo taky k vzteku, protože to pořádně nefungovalo. Prodávám přes Sbazar a prodám toho daleko víc. na LG jsem nesnášela, že tam chyběly popisy zboží. Pak jsem si pro něco přijela a ono to vypadalo úplně jinak.
@Janli ty možná
já přes Letgo prodala tak 90% věci a ještě si pro to lidi v pohodě přijeli. Za mne nejlepší místo na prodej. Pak ještě docela sbazar, naopak místní bazarek je bída.
Ale byla bych v klidu, bude to díra na trhu, nějaký podnikavec ji zaplní
Taky jsem naštvaná. Mě teda vždy fungovala aplikace bez problémů. Prodala jsem tam dost věcí, i něco málo nakoupila. Bylo super, že si přišli lidi z okolí…
@Pajule25 píše:
Ahoj holkyzrovna včera jsem se dozvěděla že Let go u nás v ČR úplně končí
![]()
Jsem z toho trošku vykolejena jelikož tam ještě mám pár inzerátu k prodeji. Kde najdu podobnou apku nebo web které jsou nejpoužívanější a můžu prodávat cokoliv, poradíte?
A jaký na to máte názor vy?
Ne. Nepoužívám ho.
@Tichošlápek píše:
Už tuna to běží diskuze
e? Co? What? https://media1.tenor.com/…a4/tenor.gif?…
sbazar, bazoš a pak lokálně různé facebookové skupiny, je jich hodně a jsou živé, to znamená, že to funguje, pak si matně vzpomínám na mimibazar a pak tady…
Mě to až tak netrápí, prodala jsem tam jednu věc, nekoupila nikdy nic. Stejně jako letgo funguje marketplace na Facebooku.
Je mi to naprosto fuk, tak proste konci jedna aplikace z mnoha, no a co.
Také jsem tam vždy prodala všechno. Naposled během měsíce kočár, čtvery boty, fusak a ještě pár dalších věcí. Ale jsem spokojená i s sbazarem, takže mě to nijak nevadí.