Manžel měl před rokem jinou...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
30.7.10 11:21

Vím natuty, že bych ve stejné situaci metala talíře :cert: na druhou stranu, jestli se jí opravdu snaží vyhnout a nechat jí plavat, tak když bys mu začla teď dělat dusno, mohl by se zachovat na truc opačně, aby se necítil jak podpantoflák- tss ona mi jako bude říkat, co mám a nemám,můžu si dělat co chci, haloo baby kde jste nějaká?
Pokud jsi schopná se s tím nějak vyrovnat, nechala bych to plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.10 11:24
IvaV píše:
Máš dvě možnosti -
  • buď budeš dělat nadále hloupou a pokusíš si to v hlavě srovnat stylem - ujely mu nohy, radost z toho zřejmě nemá a vybral si tebe a vaši rodinu. (Je fakt že tu důvěru cos v něj měla budete dávat do hromady hodně dlouho - mluvím z vlastní zkušenosti).
  • nebo na něj v klidu bez afektu pokud možno bez slz vybalíš co víš - ovšem pak je problém to JAK jsi to zjistila - to si budeš muset pak „vypít“ to lezení do osobních věcí. :-? (I když tě chápu naprosto to zase jooo.)
    :nevim:
Určitě jdi jinudy než ta paní - musíš být lepší - tedy pokud si ho chceš nechat. :wink:

Souhlas s Ivou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.7.10 12:44

I kdyby se jednalo jen o úlet, proč má pořád potřebu chodit na podobné servery a komunikovat tam jinýma? A jaképak soukromí? V některých příspěvcích řešíte, jak vysvětlit, že jsi mu vlezla do jeho pošty, ale copak je to za soukromí? Soukromí je to do té doby, když člověk dělá něco,co potřebuje utajit. Je to jak s telefonem. To je můj prostředek k telefonování a pokud má přítel potřebu se tam podívat, tak prosím, nemám co skrývat. Když si ale střeží svůj telefon jako oko v hlavě, je jasné proč.Tvůj muž je tvoje rodina a soukromí, neměj žádné výčitky, že jsi se tam podívala a nezačni simyslet, že jsi udělala něco špatného ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 12:47

Holky, díky :kytka: Moc mi pomohlo, že jsem se mohla vypsat tady :palec:

Tak jsem celé dopoledne uklízela, až se tady všechno blejská :mrgreen:

Abych postupně odpověděla:

Rozhodla jsem se, že spát to rozhodně nenechám. To by si myslel, že mu to prošlo hladce a zkusil by to znova :?: Nejspíš jo.

Dere mě hlavně to, že se to stalo v době, která byla pro mě těžká, měla jsem maličké miminko, navíc depky ze samoty (žila jsem ve velkém městě a pak se ocitla sama na vesnici). Měla jsem po porodu zdravotní problémy, nemohli jsme spolu dlouho být..

Dotyčnou paní nechám být. Prozatím, pokud se to nebude opakovat. V jisté míře dokážu pochopit, že je nešťastná a hledá útěchu u někoho, ale nemusí to být ženatý chlap s miminkem, že :pocitac: V první chvíli jsme ji to chtěla pěkně vytmavit, no ale nejspíš by se to k manželovi dostalo a akorát bych se před ním shodila.

To, že jsem mu vlezla do soukromí, mě docela žere, jelikož jsem si myslela, že to nikdy neudělám. Jeho telefon jsem v ruce nikdy neměla, do mailu sice občas chodím, ale na jeho požádání, kdy potřebuje něco přeposlat stavební firmě a je zrovna v práci… Nechci to dělat, nicméně mi řekl, že mu to nevadí, prý nemá co skrývat. No, v mailu ne, no.

Ale myslím, že byste to udělaly taky, kdyby vám váš dal takovou záminku. Ty silnější by si ho vzaly na kus řeči, házely talíři. Já se napřímo zeptat nechtěla, no tak jsem to udělala takhle. Ale klidně se přiznám. Je to určitě menší provinění než to jeho.

Uvidím, zatím si to nechám pro sebe do té doby, než budu schopná si o tom promluvit bez emocí, až to trochu vstřebám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 12:51
Hilda píše:
ahojky,
tak já se svou povahou bych to nedokázala jen tak nechat spát… Kdykoliv v intimní chvíli by se mi vybavilo, že to dělal s jinou… On musí vědět, že to víš. S tím velkorysým přístupem naprosto souhlasím, rozhodně ze sebe nedělej chudinku, ale pořádně mu to vytmav! A tý dotyčný bych napsala. Ví její manžel o téhle aférce?

Právě, no. Uvažujeme stejně, taky nedokážu dělat, že se nic nestalo.
Její manžel je mi volnej, tyhle páky si schovám pro případ, že by se mladý pán nepoučil :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
538
30.7.10 12:54
revu píše:
Tvůj muž je tvoje rodina a soukromí, neměj žádné výčitky, že jsi se tam podívala a nezačni simyslet, že jsi udělala něco špatného ty.

Její muž ovšem není její majetek, je to živá bytost, která má právo na soukromí. Tím, že si jí vzal, se sice vzdal části své svobody a vyměnil jí za vztah, ale nevzdal se svobody absolutně - manželství není kriminál a pokud si tyto instituce někdo plete, nemusí to dopadnout dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 12:55
Romaelka píše:
To je právě ono - vybalit to, jak tu radí holky, to by se mu ulevilo. Takle má za svoje dobrodružství brouka v hlavě. A třeba i se víc snaží. Já bych si to asi nechala pro sebe, že to vím. Ale trošku bych si dávala pozor. Ono chyby dělá každej, ale když to ustál tak, že nerozbil rodinu (2rodiny) a ty sis nevšimla, tak se musel opravdu snažit a musí mu na tobě přes to všecko záležet. Já vím, není to výhra mít doma nevěrníka, ale spolkni to a věř že se poučil :wink:
(NO i když ono se mi to kecá, ale nevím jestli bych nezačala dělat ironické narážky v horkých chvilkách … táta tak dlouho podváděl, máma tak dlouho přehlížela, až jednou si sbalil igelitku a k jedné té matroně odtáhl.. no a kam si pak dáš svou trpělivost a toleranci? no asi nikam no, oni možná fakt občas chcou abysme jim dělali peklo a scény, tím se třeba jejich hřích trochu očistí) Přeju ti každopádně pevné nervy a zdravý úsudek

Já si právě všimla, před tím rokem. Jenže jak jsem psala, měla jsem co dělat se sebou a mávla nad tím rukou, že to bude nějaká blbost. Přece ho znám, není takovej, že by podváděl ženu po porodu, že :mrgreen: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
12154
30.7.10 12:55

Je vidět, že jsi velice chytrá a velmi rozumná ženská, držím palce, aby Ti to dobře dopadlo. :kytka:

Revu, každý si pod pojmem soukromí představí něco jiného, nicméně mi nepříjde normální šňupat partnerovi/manželovi v jeho mobilu, v jeho emailu atd. Je to jeho soukromí a já tam nemám co dělat. Stejně tak on. To máš to samé, kdyby Ti třeba mamka (dejme tomu za svobodna, v pubertě..) pročítala dopisy, lustrovala mobil, lezla do počítače,… To by se Ti líbilo? No nevím teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 12:57
Amber píše:
Tak já zažila něco podobného s tím rozdílem, že mě kontaktovala přímo ta slečna.. Rozhodně bych v Tvém případě paní nepsala, přece nejsi taková chudinka, aby ses schazovala. Zachovej klidnou hlavu, manželovi bych to řekla, ale v klidu. Je to těžký, ale jde to. Já ani neřvala, jaký to byl šok.. Ale přejít se to dá, ovšem ty představy při sexu, jak to dělá s ní mi zatím nedají spát.. :(

Amber, smutný je, že i tohle se mi už přihodilo s bývalým. Slečna mě taktéž kontaktovala, byla to jeho bývalka, se kterou měl dítě, a vyhrožovala, že mu dítě už nikdy neukáže, pokud se mnou zůstane. :roll:

• Citovat
  • Upravit
538
30.7.10 12:57
Anonymní píše:Uvidím, zatím si to nechám pro sebe do té doby, než budu schopná si o tom promluvit bez emocí, až to trochu vstřebám.

Podle mne nejlepší možný způsob. Ono to sice dřív nebo později na povrch vyplave, ale teď je paradoxně výhoda to, že on neví, že to na něj někdo ví - je čas se připravit na rozhovor a navíc je tu pořád ještě šance, že se prozradí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.7.10 12:58

ahoj před rokem jsem byla v podobné situaci. manžel si našel..... měsíc před porodem našich dvojčat. cítila jsem radikální změnu v chování, ale těhotenství mi dávalo zabrat a prostě jsem neměla sílu cokoliv řešit a odsunula jsem to až po šestinedělí, kdy už jsem měla nezvratné důkazy, jinak hned po porodu jsem se snažila aby byl doma spokojený, kdyby odešel, tak bych to se třema dětma nezvládla. no po šestinedělí jsem to na něj v klidu vybalila, zapíral a že si vymýšlím. Tak jsem dál netlačila, pořád jsem byla moc vyčerpaná. za týden za mnou přišel už naznačoval a nakonec z něho vypadlo, že to ukončila sama (nevím, jestli si uvědomila, že by měla chlapa, co by platil na tři děti a ještě manželku?) no odpustila jsem mu, on slíbil, že už to nikdy neudělá a dál. bla bla. dál jsem nepátrala a doufala, že to tak opravdu je. jenže jednoho dne se zase navoněl a byl ráno rychle na počítači a pak že musí odejít. hned jsem mu vlezla do profilu, a na co jsem narazila? že ten den má druhou domlouvací schůzku. slečně jsem hned napsala a jemu taky a začala balit kufry. Tak rychle jako tehdy už domů nikdy nepřišel. slečna mu hned zatepla volala, sama to prý ukončila a ještě mě napsala omluvnou zprávu, on se taky omlouval a že z toho měl infarkt. nevím jak teď, ale je pořád doma, už se rok nevoní, neustále opakuje, jak je šťastnej, že tenkrát neodešel, že nás všechny moc miluje, a že nechápe proč si toho nevážil. Ještě perlička, je to asi 3 týdny, kdy měl s tou první schůzku, prý si to s ní musel ještě dořešit, popovídat o tom. řekl mi to, že se omlouvá, ale jestli mu to dovolím. že k ní skutečně nic necítí, jen se jí chtěl zeptat na pár věcí. asi to potřeboval nějak uzavřít sám v sobě, od té doby už o ní nepromluvil ani slovo.

no toť má zkušenost, odpustila jsem, zapoměla a myslím, že nám to konečně zase klape. Jinak tvému manželovi bych to vklidu řekla, i jak jsi na to narazila, že jsi zahlédla nick přes jeho rameno a že je to pro tebe velká rána a že bys to potřebovala vyřešit, probrat, jaké je to teď a tak. Asi je to těžké, ale do soukromí mu nelezeš, to bys to objevila už před rokem, kdybys chtěla. Můj měl nehorázně vysoké poplatky za telefon, takže nebyl problém zjistit na jaké číslo posílá nejvíc sms. takže určitě neměl tadyty věci řešit doma, když se nechtěl prozradit. A ona asi bude pěkná stíhačka, mohla ho „utěšovat“ jako to dělala dotyčná tomu mému. Taky jsem nebyla nejlepší společník, těsně před porodem a po porodu.

Držím palce, já už to mám naštěstí odžitý a už ve mě nezůstala ani hořkost a zklamání, naštěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 12:58
Amber píše:
Jani, však jsem se ho taky ptala „na co to vlezl“ :) A hádejte, kde k ní přišel - na lide.cz.. Ale zírám, kolik chlapů zahýbá.. Oni fakt mají ten mozek jinde..No, jak jsi na to přišla, však jsi k němu šla a četla jsi mu přes rameno, ne? Tak to zase není lezení do soukromí.. To že jsi to pak studovala vědět nemusí.. To bych mu neříkala..

No normálně jsem k němu přišla, chtěla ho zezadu obejmout a zeptat se, jestli už taky půjde spát. No a kouknu na obrazovku a on ve stejné vteřině kliká jako o život :mrgreen: :mrgreen: Jak nenápadné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 13:01
revu píše:
I kdyby se jednalo jen o úlet, proč má pořád potřebu chodit na podobné servery a komunikovat tam jinýma? A jaképak soukromí? V některých příspěvcích řešíte, jak vysvětlit, že jsi mu vlezla do jeho pošty, ale copak je to za soukromí? Soukromí je to do té doby, když člověk dělá něco,co potřebuje utajit. Je to jak s telefonem. To je můj prostředek k telefonování a pokud má přítel potřebu se tam podívat, tak prosím, nemám co skrývat. Když si ale střeží svůj telefon jako oko v hlavě, je jasné proč.Tvůj muž je tvoje rodina a soukromí, neměj žádné výčitky, že jsi se tam podívala a nezačni simyslet, že jsi udělala něco špatného ty.

Heleď, my tam máme profil oba, měli jsme ho zasvobodna, dokonce jsme se tam seznámili :oops: Ale určitě ho při té budoucí rozmluvě zrušíme. Ono je ten server spojený s mailem na seznamu, takže tam leze lehce.

• Citovat
  • Upravit
3011
30.7.10 13:03

Anonymní, jak zareagoval, když si k němu zezadu přišla :?: Musel vědět, že vidíš, co píše, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.7.10 13:06
Katrinka píše:
Musel vědět, že vidíš, co píše, ne?
:lol: Tohle mě pobavilo. Chlap a „Musel vědět“? Kdepák, pár rychlých pohybů a dělat, jako že nic. 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí