Manžel měl před rokem jinou...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.10 13:06
Katrinka píše:
Anonymní, jak zareagoval, když si k němu zezadu přišla :?: Musel vědět, že vidíš, co píše, ne?

No to jsem psala, lekl se a začal odklikávat okna jak o život :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 13:07

Vtipnej název diskuse o pár řádek výš - Chlapy jsou beztak svině, tak to mě pobavilo :mrgreen: :mrgreen: Obsah jsem tedy radši nečetla, ale tipuju, že to bude něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 13:10
neanonymní píše:
Katrinka píše:
Musel vědět, že vidíš, co píše, ne?
:lol: Tohle mě pobavilo. Chlap a „Musel vědět“? Kdepák, pár rychlých pohybů a dělat, jako že nic. 8-)

Ale prd. On si myslel, že byl rychlejší :mrgreen: Ale já nejsem slepá, že.

• Citovat
  • Upravit
3011
30.7.10 13:12

Tak to jsem přehlédla, že jsi to už zmiňovala :roll:
Odklikával okna, tak si musí být na tuty vědomý, že jsi něco mohla zahlédnout, nebo to v něm už pěkně hlodá, a kdo ví, třeba přijde sám :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.7.10 13:13

Tak u nás to bylo, když byl malému rok.. Takže nedávno.. Mám to ještě hodně v sobě.. A prý jak se poučil atd.. Ale je fakt, že po té anonymní SMS, co jsem dostala o tom, jak špatně vychovávám svého syna atd mi psal, abych neodcházela, že nás miluje.. Je to s nima fakt těžký :( A slečna mi ještě psala, že neuklízím, furt lítám po kamarádkách a ještě tvrdí, že je těhotná.. Ale jsem na sebe pyšná, jak jsem ji s noblesou odpálkovala :) Ovšem zklamaná jsem hodně, to zase jo.. A mám šílenou chuť to slečně nějak vrátit, pomstít se.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 13:14

Těžko, když nepřišel za celý rok… Mě jenom štve, že když to udělá chlap, smete se to a nic se neděje. Kdybych to udělala já, tak se zvedne třetí světová :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3011
30.7.10 13:16
Anonymní píše:
Těžko, když nepřišel za celý rok… Mě jenom štve, že když to udělá chlap, smete se to a nic se neděje. Kdybych to udělala já, tak se zvedne třetí světová :pocitac:

Svatá pravda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 13:19
Amber píše:
Tak u nás to bylo, když byl malému rok.. Takže nedávno.. Mám to ještě hodně v sobě.. A prý jak se poučil atd.. Ale je fakt, že po té anonymní SMS, co jsem dostala o tom, jak špatně vychovávám svého syna atd mi psal, abych neodcházela, že nás miluje.. Je to s nima fakt těžký :( A slečna mi ještě psala, že neuklízím, furt lítám po kamarádkách a ještě tvrdí, že je těhotná.. Ale jsem na sebe pyšná, jak jsem ji s noblesou odpálkovala :) Ovšem zklamaná jsem hodně, to zase jo.. A mám šílenou chuť to slečně nějak vrátit, pomstít se.. :)

Tak to já jsem taky zklamaná a hodně. Důvěra je pryč.. I když on se fakt snaží, je na nás hodnej, stará se, dře se na stavbě. Nikdo by to do něj neřekl, všichni mi říkají, jak jsem si vybrala dobře.

Dáma tam psala, jak si spolu hezky popovídali. No to si dovedu představit, ona nadávala na toho svého, on na mě, že. Ono v podstatě by mi spoustu lidí řeklo, že se nediví. My jsme spolu předtím hrozně dlouho nebyli. Od toho čtvrtého měsíce, co se mi začalo dělat bříško, tak to nechtěl a já taky ne. Nevím proč, prostě jsme se tak shodli. Po porodu jsem měla problémy, takže jsme začali až když byl malému půlrok. Ale snad je to proboha dospělej chlap, který nějaký ten půst vydrží, ne? Zvlášť když do něj šel zpočátku dobrovolně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 13:22

Holky, myslíte, že tahle diskuse půjde časem smazat? Teď ještě ne, ale až se to „vyřeší“? Manžel sem tedy nechodí, ale náhoda je blbec, že :wink:

• Citovat
  • Upravit
2972
30.7.10 13:25
Anonymní píše:
Holky, myslíte, že tahle diskuse půjde časem smazat? Teď ještě ne, ale až se to „vyřeší“? Manžel sem tedy nechodí, ale náhoda je blbec, že :wink:

Vždyť to píšeš jako anonymka… A ikdyby, ať si to přečte :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.7.10 13:26

No tak přece když má těhotnou ženu, tak se musí ovládat, ne? Ale ti chlapi.. Já to beru jako podpásovku v době, kdy je dítě nenarozené nebo ještě hodně malé, ale přišlo to a musela jsem to řešit.. Doufám, že se fakt poučil a už to neudělá, jak slibuje, ale nějak mu zatím nevěřím :(

Já myslím, že smazat půjde, když se napíše Lesi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.7.10 13:27

myslím, že za pár dnů bude tato diskuze na nějakém 60tém místě, neli ještě dál a jsi anonimka, takže to by musela být echt náhoda a těch přípěhů tady je tolik podobných, si říkám, jak přes kopírák ((((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.7.10 13:29

amber, jo je to podpásovka. chápu, že oni vůbec netuší jaký to je být těhotný a porodit a starat se nonstop o dítě. asi to berou jako trochu horší chřipku nebo co… takže proč se omezovat, když jinde jsou dveře otevřené. jinak nechápu proč by to dělali. asi jim prostě vypne mozek a otevře poklopec.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.7.10 13:30

Aty přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 13:30
Aty píše:
amber, jo je to podpásovka. chápu, že oni vůbec netuší jaký to je být těhotný a porodit a starat se nonstop o dítě. asi to berou jako trochu horší chřipku nebo co… takže proč se omezovat, když jinde jsou dveře otevřené. jinak nechápu proč by to dělali. asi jim prostě vypne mozek a otevře poklopec.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: Aty díky, jsem se zasmála.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky