Manžel měl před rokem jinou...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
30.7.10 14:04
revu píše:
Holky, nějak nemůžu přijít na to, jak přidáváte citace, aby bylo vidět, na jaký příspěvek reaguju. :roll:

Dáš „citovat“ a nic nemažeš a pod to píšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 14:05

Ale já si uvědomuju, že jsem udělala chybu, že lézt druhému do soukromí se prostě nedělá. Jak říkám, klidně se k tomu přiznám, když na to přijde :nevim:

Na druhou stranu on mi dal dost okatou záminku, přece bys tohle, být na mém místě, nepřehlédla a nejela dál?? Jo, možná by ses ho zeptala přímo,ale na to já zase nejsem dost silná, musím tu informaci strávit, než se o ní budu schopná bavit bez křiku a slz.

• Citovat
  • Upravit
424
30.7.10 14:10
Amber píše:
revu píše:
Holky, nějak nemůžu přijít na to, jak přidáváte citace, aby bylo vidět, na jaký příspěvek reaguju. :roll:
Dáš „citovat“ a nic nemažeš a pod to píšeš :)

Děkuju, já tam původně něco mazala, abych to nekopírovala celé. Jsem kopyto z ryby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.7.10 14:14
revu píše:To jstě není její majetek.Ale pokud je jí nevěrný a ještě v tajkové době, proč se tady řeší, co udělala špatně tím, že se podívala do profilu? Nikdo nechce být tahaný za nos a já nejsem zastánce názoru dělat jako by se nechumelilo. Máme snad důtojnost, jsme lidé.

No asi tak:
1. Není ji nevěrný. Byl ji před rokem nevěrný - je to snad doživotní omluva pro jeho šmírování?
2. Každý máme tu hranici jinde - někomu přijde normální šmírování, jiného by nenapadlo ani zeptat se.
3. Vždycky je to o vztahu mezi 2 lidmi, ostatní do toho nemají co mluvit.
4. Psát o lidské důstojnosti a zastávat se šmírování mi připadá nemístné.
5. V tomhle konkrétním případě je chyba na obou stranách a samo se to nevyřeší. Můžeme se bavit o tom, kdo udělal chybu větší, ale to je k ničemu, neřeší to příčiny (tedy nevěru jednoho z partnerů).
6. Někdy je lepší spíše nevědět…

A nakonec - ona přece ví, že udělala chybu, nevidím nejmenší důvod jí za to pranýřovat - prostě „Není kouře bez ohně“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.7.10 14:17
Anonymní píše:
Ale já si uvědomuju, že jsem udělala chybu, že lézt druhému do soukromí se prostě nedělá. Jak říkám, klidně se k tomu přiznám, když na to přijde :nevim:Na druhou stranu on mi dal dost okatou záminku, přece bys tohle, být na mém místě, nepřehlédla a nejela dál?? Jo, možná by ses ho zeptala přímo,ale na to já zase nejsem dost silná, musím tu informaci strávit, než se o ní budu schopná bavit bez křiku a slz.

Jak se to vezme „udělala chybu“. Každý na to má jiný názor, já v tom žádnou chybu nevidím, měla jsi důvod. Přeci je normální si to ověřit, pokud mám pochybnosti.Nebo je tu snad někdo, kdo by dělal jako by nic? Snad jen bys nic nevěděla a nezpůsobilo by ti to bolest. Někdo to tak možná bere, co oči nevidí… Ať si mě podvádí, hlavně když to nevím… No já nevím, mám svou hrdost, takhle to brát neumím, možná to není dobře,co vy na to, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.7.10 14:18

No, asi bych rozlišovala, zda šmíruju a pak něco najdu, nebo něco zjistím a pak si to jenom ověřím, abych ze sebe neudělala žárlivou krávu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.7.10 14:19
Amber píše:
No, asi bych rozlišovala, zda šmíruju a pak něco najdu, nebo něco zjistím a pak si to jenom ověřím, abych ze sebe neudělala žárlivou krávu.. :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.10 14:21
Amber píše:
No, asi bych rozlišovala, zda šmíruju a pak něco najdu, nebo něco zjistím a pak si to jenom ověřím, abych ze sebe neudělala žárlivou krávu.. :)
:palec: :palec: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.7.10 14:29
neanonymní píše:
revu píše:To jstě není její majetek.Ale pokud je jí nevěrný a ještě v tajkové době, proč se tady řeší, co udělala špatně tím, že se podívala do profilu? Nikdo nechce být tahaný za nos a já nejsem zastánce názoru dělat jako by se nechumelilo. Máme snad důtojnost, jsme lidé.

No asi tak:
1. Není ji nevěrný. Byl ji před rokem nevěrný - je to snad doživotní omluva pro jeho šmírování?
2. Každý máme tu hranici jinde - někomu přijde normální šmírování, jiného by nenapadlo ani zeptat se.
3. Vždycky je to o vztahu mezi 2 lidmi, ostatní do toho nemají co mluvit.
4. Psát o lidské důstojnosti a zastávat se šmírování mi připadá nemístné.
5. V tomhle konkrétním případě je chyba na obou stranách a samo se to nevyřeší. Můžeme se bavit o tom, kdo udělal chybu větší, ale to je k ničemu, neřeší to příčiny (tedy nevěru jednoho z partnerů).
6. Někdy je lepší spíše nevědět…

A nakonec - ona přece ví, že udělala chybu, nevidím nejmenší důvod jí za to pranýřovat - prostě „Není kouře bez ohně“. :wink:

Byl nevěrny před rokem a protože měla podezření, podívala se do mailu, to přeci není šmírování na celý život, kdyby neměla důvod, ani jí to nenapadne. Ty bys možná tiše trpěla, já ne. Píšu jen svůj nároz a vůbec se mi nelíbí, kdyř říkáš, že jí pranýřuju. Jen nemyslím, že by měla mít výčitky.Máv jednu zkušenost,měla jsempřítele, který se choval víc než nápadně, telefon měl neustále u sebe, vypnutý zvuk a podobně. Strašně dlouho jsem se trápila, nechtěla jsem být stíhačka, ani mě nenapadlo si něco prověřovat, až jsem to nakonec přeci jen udělala a podívala se do jeho mobilu. Bylo to pro mě strašný, srdce jsem měla až v krku a příšerný výčitky. Díky tomu jsem zjistila nevěru. Rozešla jsem se s ním a pak jsem ještě vlezla do jeho mailu (podotýkám poprvé v životě, předtím by mě to ani nenapadlo) a tam jsem zjistila, že má založený profil kde se dá, spousty známostí a hned několik žen, se kterými měl poměr současně, jejich vzájemnou konverzaci si ani netroufám citovat, no úplnej profík. Myslíš, že jsem si dělala výčitky, že jsem narušila jeho soukromí? Neměla ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.7.10 14:46
revu píše:Píšu jen svůj nároz a vůbec se mi nelíbí, kdyř říkáš, že jí pranýřuju.

Nene, pozor! Tohle je zjevné nepochopení - takhle to vůbec nebylo myšleno. Naopak, tohle je právě ta věc, kde se shodneme - nezaslouží si „pranýřovat“ za to, že se někam podívala.
Já nemám problém s tím, že mu vlezla kvůli nějakému podezření do profilu (jak píšu, je to jejich věc), jen se mi nelíbila tvoje reakce, kde se píše „Tvůj muž je tvoje rodina a soukromí“ - takhle to není, on není její majetek, je to pořád člověk se svým soukromím, svou intimní sférou.
Nějakou tu zkušenost s nalezením něčeho, co nebylo určeno mým očím, mám taky, takže trochu tuším, jak se asi cítila, ale neztratím kvůli tomu důstojnost a nezačnu si kvůli tomu přece myslet, že mám právo se kdykoliv hrabat v něčem, co mi nepatří.
(čímž neříkám, že by si tohle snad zakladatelka myslela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.7.10 15:20

Holky, mě se moc líbí ten příspěvek od Radúny s tím jak ta ženská na něj vyzrála druhým telefonem :-) :-D to je tak krásně žensky rafinované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.7.10 17:53
neanonymní píše:
revu píše:Píšu jen svůj nároz a vůbec se mi nelíbí, kdyř říkáš, že jí pranýřuju.
Nene, pozor! Tohle je zjevné nepochopení - takhle to vůbec nebylo myšleno. Naopak, tohle je právě ta věc, kde se shodneme - nezaslouží si „pranýřovat“ za to, že se někam podívala.
Já nemám problém s tím, že mu vlezla kvůli nějakému podezření do profilu (jak píšu, je to jejich věc), jen se mi nelíbila tvoje reakce, kde se píše „Tvůj muž je tvoje rodina a soukromí“ - takhle to není, on není její majetek, je to pořád člověk se svým soukromím, svou intimní sférou.
Nějakou tu zkušenost s nalezením něčeho, co nebylo určeno mým očím, mám taky, takže trochu tuším, jak se asi cítila, ale neztratím kvůli tomu důstojnost a nezačnu si kvůli tomu přece myslet, že mám právo se kdykoliv hrabat v něčem, co mi nepatří.
(čímž neříkám, že by si tohle snad zakladatelka myslela)

Zřejmě se vůbec nechápeme. Nemyslím si, že muž a táta od rodiny má právo na soukromí v podobě vyhledávání známostí na netu nebo zahýbání. Proto říkám, že můj muž je moje rodina a moje „soukromí“a takovéhle „jeho úlety“ se dotýkají mě. Důvěra se pak těžko buduje zpátky. Kdyby to bylo opačně a můj muž by mi na něco takového přišel, neřekla bych ani popel na to, že se hrabal v mém soukromí, to by bylo úplně mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
30.7.10 18:04

Tak v tomhle jsem asi zvláštní, ale já bych tedy něco řekla, že se mi hrabal v soukromí, protože vzájemnou důvěru podkope obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
30.7.10 18:08
j.a.n.i1 píše:
Tak v tomhle jsem asi zvláštní, ale já bych tedy něco řekla, že se mi hrabal v soukromí, protože vzájemnou důvěru podkope obojí.

Jani, souhlas :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.10 08:57

Zdravím holky. Tak u nás zatím situace taková, že včera jsem ho ještě nechala žít. Přišel z práce, pohrál si s malým, šel na stavbu. Večer jsme koukali na Saharu, obskakoval mě jak princeznu :mrgreen: Dneska ráno jsem malinko nakousla, že mi ublížil a bylo tedy vidět, jak mu šrotuje v hlavě. Tak mě ujišťoval, jak mě má rád, celou naši rodinu, že jsme pro něj vším, že by nás nepodvedl. No evidentně chce zatloukat a zatloukat, co to jde. Ale je nalomený, protože se mě pořád vyptával, proč si to myslím, byly na něm vidět obavy. Tak jsem mu malinko nasadila brouka do hlavy a večer budeme pokračovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky