Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no co si tenkrát myslel nevím. akorát mi opakoval, že tenkrát jen tak zkusil nahodit a ani nečekal, že se dáma chytne, ale pak že se chytla tak, že se do toho pořádně obula a se mnou nic nebylo, já byla náladová a tak a že on to prostě nezvládl. Jinak taky to tak beru, jako bývalou známost a hotovo, je to už rok, takže fakt, jako by to prožil někdo jiný. Doufám, že vy dva to ustojíte naprosto v pohodě (-: je vidět, že tě má rád. ![]()
Aty píše:
akorát mi opakoval, že tenkrát jen tak zkusil nahodit a ani nečekal, že se dáma chytne, ale pak že se chytla tak, že se do toho pořádně obula
a on za to vlastně nemohl, že
![]()
Ahoj holky, tak jsem slíbila napsat, jak to u nás dopadlo. Takže, nic slavného, bohužel, jsem docela zklamaná ![]()
I když teď ví, že vím, tak se rozhodl zatloukat a zatloukat. V prvním momentě se tedy nasral s tím, že on se chudák může přetrhnout a já ho otravuju takovými blbostmi a nevěřím mu. Pak v druhé vteřině naprosto otočil, říkal, že nás má rád apod. Onu dámu označil za krávu, co ho po netu pořád otravuje. To že jí odepisuje ve stejném duchu označil za legraci. Jenže nic legračního na tom není ![]()
Tak nevím no, čekala jsem jinou reakci ![]()
ahoj anonimko, no asi by z tvého manžela byl dobrý politik (((-: asi to z jeho strany není nejčestnější jednání, kort když už víš. Ale aspoň ukončil to? smazal profil? řekl, že už jí teda „z legrace“ nebude odepisovat? Doufám, že jo, protože je celkem jedno co říká, pokud koná. Ale tak pokud tě má rád a chce s vámi být, tak to bude určo dobrý (((-: držím palce a zase napiš jak jste na tom, jak ty jsi na tom.
![]()
Aty píše:
ahoj anonimko, no asi by z tvého manžela byl dobrý politik (((-: asi to z jeho strany není nejčestnější jednání, kort když už víš. Ale aspoň ukončil to? smazal profil? řekl, že už jí teda „z legrace“ nebude odepisovat? Doufám, že jo, protože je celkem jedno co říká, pokud koná. Ale tak pokud tě má rád a chce s vámi být, tak to bude určo dobrý (((-: držím palce a zase napiš jak jste na tom, jak ty jsi na tom.![]()
![]()
On se sám nabídl, že profil vymaže. Ještě to neudělal
Jsem z toho všeho už dost otrávená, dneska mám náladu pod psa ![]()
anonimko, ono bude ještě trochu hůř, asi ne ve vztahu, ale v tobě, prostě to v tobě začne hlodat, ale nenech se tím odrovnat, pak si řekni, jak to přišlo, tak to taky odejde. Já jsem manželka, je s náma a co láska není to nejdůležitější, když jsou děti, tak je důležitější, že se stará, je hodný, má nás rád a co bylo to bylo. určo bych si s ním sedla a v klidu mu řekla, že trváš na tom aby ten profil smazal a přeješ si, aby už nedělal další voloviny, že je vám spolu dobře a bylo by fajn se taky spolu dožít důchodu… ale jak říkáš, sem tam ti ještě pod psa bude, když si na to vzpomeneš, ale stávají se horší věci, které naštěstí řešit nemusíte (ztráta dítěte, nemoc, ztráta zaměstnání, domova, když se pak na to tak podíváš, co je takový úlet proti tomuto, co vás naštěstí nepotkalo), ale určo bych mu řekla, že ulítnout může každý, ale pokud by se to mělo opakovat a zjistila jsi to, tak bys to už řešila jinak, protože ve vztahu jde hlavně o důvěru a ta se těžko získává, když se jednou ztratí.
Aty, to moc obdivuju, žes jste to zvládli, tedy hlavně ty samozřejmě. Já jen zírám, čeho jsou chlapi schopní. Zahýbat hned po porodu ještě když byla v porodnici, to chce tedy silný žaludek.
U nás je to jiné, že on odejít nechce, myslím, že ho to ani nenapadlo. Naše bydlení je na pozemku mých rodičů, takže pokud by chtěl odejít, odešel by s holou prdkou, nehledě na to, kolik se tam nadřel. Neměl by kam jít (leda k ní), byla by proti němu celá naše rodina, malou vídal občas, nee, myslím, že tohle fakt nechce.
To aby smazal veškerou komunikaci a kontakty bych taky ráda, samozřejmě nejlépe přede mnou. Smazali bychom i profily, k čemu tam jsou. Už jsem to chtěla udělat dávno, beztak tam chodí očumovat jen takové divné existence
Jinak já se snažím brát onu dámu za jeho bývalku, přede mnou jich měl taky pár a nevadí mi, takže ji se snažím v mysli zapasovat tam. No někdy se daří a někdy ne. Snad to bude časem lepší