Manžel měl před rokem jinou...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
30.7.10 13:36

Holky, vždycky, když si čtu jak chlap podvádí svou ženu, tak si vzpomenu na tohle:

http://www.ceskatelevize.cz/…20:00-1.html?…

V neděli to bylo na ČT1 ve 20:00, viděla jsem podruhé a i když život není film, i tohle je jeden ze způsobů, jak dát záletníkovi lekci… 8-) :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.7.10 13:37

já se už tomu taky dneska směju… naštěstí (-: jinak jak říkáš anonimní, kdyby se to stalo tobě, tak je konec světa, hned bys byla k… co se tahá kde s kým a určitě by hned sbalil kufry a odešel by. holt nám vládne diskriminace. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.7.10 13:37

Nezažila jsem a představit si neumím. :-? Takže můj nápad jak to případně řešit ber s rezervou:

• dotyčné bych napsala, ale ne z manželova profilu(!)
  • představila bych se a napsala jí, ať už manžela nekontaktuje, že si to on nepřeje. Že ti všechno řekl, omluvil se, vyznal lásku a zmínil se, že ho ona pořád obtěžuje a že je z toho nešťastný, protože chce zůstat s rodinou a dotyčná ho jen „otravuje“
  • před manželem bych dělala jako že nic a vytvářela „teplo domova“
  • kdyby se tě chtěl zeptat (po té co si dotyčná vyleje srdíčko), tak co by řekl? Musel by přiznat barvu. A i kdyby se ptal, hele ty jsi někomu něco o mně psala? Tak budeš dělat udivenou a reagovat: Já? A komu? Měla bych někomu snad něco psát? 8-o

Prostě když to uděláš takto, tak manžel vůbec nebude mít šanci se tě na něco zeptat, vyčítat narušení soukromí (nepsala jsi z jeho profilu, on nemůže vědět, jak jsi na to přišla) či něco, aniž by nejdřív musel přiznat barvu… Takže bych řekla že neudělá nic a bude sekat latinu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.7.10 13:47

Já bych jí asi nepsala, shodila bych se a to bych nerada :)

Víte, jaké vysvětlení se mi dostalo doma? Že chlap, když je nevěrný, tak se vrací domů, zatímco žena ne, ta když je nevěrná, tak to znamená něco víc.. Takže vlastně u chlapa je to OK.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 13:47

Já jsem nad tím přemýšlela, jak to udělat. Jeví se mi jako nejschůdnější se ho prostě večer, až se přitulí, zeptat, jestli mi něco nechce říct. Když se bude vytáčet, tak ho prostě diplomaticky donutit, aby se přiznal sám, naznačit, že TUŠÍM nebo VÍM. No uvidíme, dneska asi ne, spíš zítra, až to ještě víc zkousnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 13:49
radúna píše:
Holky, vždycky, když si čtu jak chlap podvádí svou ženu, tak si vzpomenu na tohle:

V neděli to bylo na ČT1 ve 20:00, viděla jsem podruhé a i když život není film, i tohle je jeden ze způsobů, jak dát záletníkovi lekci… 8-) :-D .

Neviděla jsem ,ale četla zhruba obsah. No prát se s dotyčnou nehodlám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3011
30.7.10 13:51

Každopádně dej vědět, až dojde na lámání chleba, jak vše dopadlo :wink:
Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 13:52
Katrinka píše:
Každopádně dej vědět, až dojde na lámání chleba, jak vše dopadlo :wink:
Drž se :kytka:

JJ určitě napíšu.
Holky, teď se mi vybavil jeho svědek na svatbě. Při gratulacích mu říkal, že jestli mi jednou ublíží, vlastnoručně ho zbije. To by se dalo využít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 13:53

Každopádně holky díky, bez vás bych dotyčné vynadala do krav a pak toho litovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
424
30.7.10 13:54

Taky tam mám profil na lidé, ale nechodím tam seznamovat se s chlapama. Kdyby se tam přítel chtěl podívat, nemám nic proti tomu. V tomhle je internet fakt peklo, seznámení i cokoliv jiného je tak snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.10 13:54
Anonymní píše:
radúna píše:

V neděli to bylo na ČT1 ve 20:00, viděla jsem podruhé a i když život není film, i tohle je jeden ze způsobů, jak dát záletníkovi lekci… 8-) :-D .
Neviděla jsem ,ale četla zhruba obsah. No prát se s dotyčnou nehodlám :mrgreen:

Néééé, to ani nemusíš. Je to o tom, že žena přišla chlapovi na nevěru a začala odplata. Po rozmýšlení. Koupila si druhý mobil, kterým svému muži posílala SMSky (jako anonymní „přítel“), kterými upozorňuje záletníka, že mu jeho žena zahýbá. Narafičila pár "věrohodných situací, kterým on lehce uvěřil …a měla ho z5. Milenku nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 14:00
radúna píše:
Anonymní píše:
radúna píše:

Neviděla jsem ,ale četla zhruba obsah. No prát se s dotyčnou nehodlám :mrgreen:
Néééé, to ani nemusíš. Je to o tom, že žena přišla chlapovi na nevěru a začala odplata. Po rozmýšlení. Koupila si druhý mobil, kterým svému muži posílala SMSky (jako anonymní „přítel“), kterými upozorňuje záletníka, že mu jeho žena zahýbá. Narafičila pár "věrohodných situací, kterým on lehce uvěřil …a měla ho z5. Milenku nechal.

Tak to jo, já z toho měla pocit, že si to milé dámy vyříkaly ručně stručně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14500
30.7.10 14:00

Jo tak to je slušný :D

Anonymní držím palce :) Já bych to na něj vybalila asi hned při příchodu, nevydržela bych mlčet :) Zvládni to bez emocí a křiku, bude čumět jako vůl - vlastní zkušenost :) Nebude vědět, co si o tom myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.7.10 14:01
Její muž ovšem není její majetek, je to živá bytost, která má právo na soukromí. Tím, že si jí vzal, se sice vzdal části své svobody a vyměnil jí za vztah, ale nevzdal se svobody absolutně - manželství není kriminál a pokud si tyto instituce někdo plete, nemusí to dopadnout dobře. :wink:

To jstě není její majetek.Ale pokud je jí nevěrný a ještě v tajkové době, proč se tady řeší, co udělala špatně tím, že se podívala do profilu? Nikdo nechce být tahaný za nos a já nejsem zastánce názoru dělat jako by se nechumelilo. Máme snad důtojnost, jsme lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.7.10 14:03

Holky, nějak nemůžu přijít na to, jak přidáváte citace, aby bylo vidět, na jaký příspěvek reaguju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí