Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, vždycky, když si čtu jak chlap podvádí svou ženu, tak si vzpomenu na tohle:
http://www.ceskatelevize.cz/…20:00-1.html?…
V neděli to bylo na ČT1 ve 20:00, viděla jsem podruhé a i když život není film, i tohle je jeden ze způsobů, jak dát záletníkovi lekci…
.
já se už tomu taky dneska směju… naštěstí (-: jinak jak říkáš anonimní, kdyby se to stalo tobě, tak je konec světa, hned bys byla k… co se tahá kde s kým a určitě by hned sbalil kufry a odešel by. holt nám vládne diskriminace. ![]()
Nezažila jsem a představit si neumím.
Takže můj nápad jak to případně řešit ber s rezervou:
Prostě když to uděláš takto, tak manžel vůbec nebude mít šanci se tě na něco zeptat, vyčítat narušení soukromí (nepsala jsi z jeho profilu, on nemůže vědět, jak jsi na to přišla) či něco, aniž by nejdřív musel přiznat barvu… Takže bych řekla že neudělá nic a bude sekat latinu! ![]()
Já bych jí asi nepsala, shodila bych se a to bych nerada ![]()
Víte, jaké vysvětlení se mi dostalo doma? Že chlap, když je nevěrný, tak se vrací domů, zatímco žena ne, ta když je nevěrná, tak to znamená něco víc.. Takže vlastně u chlapa je to OK.. ![]()
Já jsem nad tím přemýšlela, jak to udělat. Jeví se mi jako nejschůdnější se ho prostě večer, až se přitulí, zeptat, jestli mi něco nechce říct. Když se bude vytáčet, tak ho prostě diplomaticky donutit, aby se přiznal sám, naznačit, že TUŠÍM nebo VÍM. No uvidíme, dneska asi ne, spíš zítra, až to ještě víc zkousnu.
radúna píše:
Holky, vždycky, když si čtu jak chlap podvádí svou ženu, tak si vzpomenu na tohle:http://www.ceskatelevize.cz/…20:00-1.html?…
V neděli to bylo na ČT1 ve 20:00, viděla jsem podruhé a i když život není film, i tohle je jeden ze způsobů, jak dát záletníkovi lekci…![]()
.
Neviděla jsem ,ale četla zhruba obsah. No prát se s dotyčnou nehodlám ![]()
Každopádně dej vědět, až dojde na lámání chleba, jak vše dopadlo ![]()
Drž se ![]()
Katrinka píše:
Každopádně dej vědět, až dojde na lámání chleba, jak vše dopadlo
Drž se
JJ určitě napíšu.
Holky, teď se mi vybavil jeho svědek na svatbě. Při gratulacích mu říkal, že jestli mi jednou ublíží, vlastnoručně ho zbije. To by se dalo využít ![]()
Každopádně holky díky, bez vás bych dotyčné vynadala do krav a pak toho litovala ![]()
Taky tam mám profil na lidé, ale nechodím tam seznamovat se s chlapama. Kdyby se tam přítel chtěl podívat, nemám nic proti tomu. V tomhle je internet fakt peklo, seznámení i cokoliv jiného je tak snadné.
Anonymní píše:radúna píše:Neviděla jsem ,ale četla zhruba obsah. No prát se s dotyčnou nehodlám
Holky, vždycky, když si čtu jak chlap podvádí svou ženu, tak si vzpomenu na tohle:http://www.ceskatelevize.cz/…20:00-1.html?…
V neděli to bylo na ČT1 ve 20:00, viděla jsem podruhé a i když život není film, i tohle je jeden ze způsobů, jak dát záletníkovi lekci…![]()
.
Néééé, to ani nemusíš. Je to o tom, že žena přišla chlapovi na nevěru a začala odplata. Po rozmýšlení. Koupila si druhý mobil, kterým svému muži posílala SMSky (jako anonymní „přítel“), kterými upozorňuje záletníka, že mu jeho žena zahýbá. Narafičila pár "věrohodných situací, kterým on lehce uvěřil …a měla ho z5. Milenku nechal.
radúna píše:Anonymní píše:Néééé, to ani nemusíš. Je to o tom, že žena přišla chlapovi na nevěru a začala odplata. Po rozmýšlení. Koupila si druhý mobil, kterým svému muži posílala SMSky (jako anonymní „přítel“), kterými upozorňuje záletníka, že mu jeho žena zahýbá. Narafičila pár "věrohodných situací, kterým on lehce uvěřil …a měla ho z5. Milenku nechal.radúna píše:Neviděla jsem ,ale četla zhruba obsah. No prát se s dotyčnou nehodlám
.
Tak to jo, já z toho měla pocit, že si to milé dámy vyříkaly ručně stručně ![]()
Jo tak to je slušný ![]()
Anonymní držím palce
Já bych to na něj vybalila asi hned při příchodu, nevydržela bych mlčet
Zvládni to bez emocí a křiku, bude čumět jako vůl - vlastní zkušenost
Nebude vědět, co si o tom myslet ![]()
To jstě není její majetek.Ale pokud je jí nevěrný a ještě v tajkové době, proč se tady řeší, co udělala špatně tím, že se podívala do profilu? Nikdo nechce být tahaný za nos a já nejsem zastánce názoru dělat jako by se nechumelilo. Máme snad důtojnost, jsme lidé.
Holky, nějak nemůžu přijít na to, jak přidáváte citace, aby bylo vidět, na jaký příspěvek reaguju. ![]()