Menší partner

Anonymní
18.2.12 14:34

Menší partner

Cítím se trapně, holky, proto anonym… Zajímalo by mě, jaký máte názor na to, když je žena vyšší než její partner. Je to opravdu tak otřesné?
Kdysi pro mě nepředstavitelné je teď skutečností :lol: My jsme s manželem od sebe cca 10 cm a ikdyž bych ráda měla velkého statného chlapa, prostě jsem si na svojeho malucha zvykla a už mi to ani nepříjde. Máme spolu krásného chlapečka a řekla bych, že v podstatě i fajn život. (všude je něco :lol: )
Ale hlavně jeho mamce se furt něco nezdá. Teď jsme měli menší oslavu a furt řešila (tolik omýlané téma) kolik měřím, a že není možné že jen 175 cm, že to mám rozhodně více. A že ten náš chlapeček je takový veliký, že je přerostlý a já jsem taky hrozný obr. Nejednou řešili číslo mých bot (myslím, že 39-40 ujde, ne? :lol: ) … sice reaguji úsměvem a třeba i vtipem na vlastní účet, ale rozhodně mi to není příjemné. Jsem na svou výšku dost háklivá a tak si připadám jak opička v ZOO. :zed: No a při odchodu mě ještě přimáčkla k manželovi a zírala, jak by to bylo něco strašného :roll: Pak jen prohlásila, že je to dneska moderní a že viděla více takových. :pocitac:
Místo toho, aby ocenili, že se snažím být výbornou manželkou a matkou, řeší takové kraviny…
Fuuuf, potřebovala jsem to někde vypustit :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
18.2.12 14:37

tak jí máš hned odpálit a maminko, vy byste byla radši kdybych měla 150cm a 170kg? líbila bych se vám víc? no nic, já jsem ráda, že se vám nelíbím, protože já jsem na chlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 14:40

Jejda, to samé mám já :) Jen jsem gigantičtější :) Hubená, vysoká cca 186 cm, noha 43 (!) a prsa E a ke své postavě megařiť! No, řeší to taky všichni! A chlap má o 10 cm míň :) Někomu to možná přijde zvláštní, ale s chlapen nejsem kvůli vizoru :) A v pubertě mi ty narážky vadily, šíleně, byla jsem žirafa, později dokonce stožár :) Teď se směju a naopak třeba konzerty či hokej na velkoplošném promítání na náměstí si užívám :)
Vůbec neřeš ty narážky, ber to s vtipem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.2.12 14:41

Hoď si nohy na stůl, otevřete si vínko a na všechno se vykašli. Ať si řeší, co chtějí, hlavně že Vám je spolu dobře. Prostě Vám jen závidí, nebo žárlí :D :D :D.

Kamarádka 1,52 cm si nedávno našla chlapa 2,03 m. V životě nebyla šťastnější..... A já jí tak trochu závidím (a moc přeji) :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.2.12 14:42

Ahoj, já jsem taky větší. Sice jen o 2 cm, ale když si vezmu podpadky (manželovi to nevadí, naopak tvrdí, že se mu tolíbí), tak je rozdíl větší. Nikdy s tím nikdo problém neměl krom mé již zesnulé babičky. Možná je to tím, že manželova rodina jsou samí prcci a jeho ségra (150 cm) si taky vzala 190 cm muže. A naštěstí všechny děti vypadají, že vyrostou ;)
Mě kdyby někdo předhazoval mou výšku, tak si neodpustím poznámku typu, že ho špatně krmili, málo tahali za uši nebo něco podobnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 14:43

No jo, když ta výška, to je moje achylovka :roll: Samozřejmě, že bych to před nimi nepřiznala, jak říkám, sama si do sebe rýpnu. Ale když to reší při každé návštěvě… asi budu oplácet stejnou mincí :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 14:44

No, je pravda, že nedávno mi chlap říkal: to kurnik nemůžeš chodit shrbená? :D Ale byl to vtip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 14:45

jujky už nejsem anonym, kurňa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 14:46

175 je navíc krásné :) Jestli máš mindrák, sejdi se se mnou :) Budeš si připadat jako prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 14:46
Hlaváčci píše:
jujky už nejsem anonym, kurňa :lol: :lol: :lol:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 14:47

Jejda :-), Mám 180 cm, chlap je taky menší a klidně si vezmu i podpatky. A nikdo to už neřeší!!!!!!!!

V posteli se všechno srovná :lol:

• Citovat
  • Upravit
473
18.2.12 14:47
Od chlapa mi to nevadí vůbec, toho utřu hned :lol: Případně mu řeknu, ať nezávidí, že ho ten jeho pupek nepustil nahoru :lol:
Ester13 píše:
No, je pravda, že nedávno mi chlap říkal: to kurnik nemůžeš chodit shrbená? :D Ale byl to vtip :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
18.2.12 14:49

Tak ja mam zase opacnej problem, mam 153cm a v jednom kuse poloucham, ze si deti povedou k zapisu me :pocitac: za to hold nemuzu no, jsem mala a drobna a na vetsi chlapi, protoze se mi proste libi, ze si ten chlap pripada jako hroznej ochranar vedle me :mrgreen: dcera uz ted je jak zirafka to jsou ji ctyri, jeji otec mel skoro dva metry, soucasnej partner ma metr osmdesat a cekame kluka, tak jsem na to zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 14:49
Ještě, že ta postel je, co? :dance: :mrgreen:
Anonymní píše:
Jejda :-), Mám 180 cm, chlap je taky menší a klidně si vezmu i podpatky. A nikdo to už neřeší!!!!!!!!V posteli se všechno srovná :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.12 14:50

Můj ex přítel byl taky menší.
Na výšce opravdu nezáleží, sou důležitější priority ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová