Menší partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
18.2.12 15:05
Jako popravdě, kdyby se někdy stalo, že bysme se rozešli a já hledala chlapa, poohlédla bych se výše :D ale když by v tom opět byla láska… :*
werryjane píše:
No, já se přiznám, že mně osobně by to asi vadilo, kluka menšího než jsem já jsem měla jen jednou, ale asi po měsíci jsem to odpískala, mimojiné prostě proto, že jsem si připadala divně, že jsem vyšší. Nejsem žádná eiffelovka, mám 173 cm. Mně osobně imponují vyšší muži, moje první láska měla 198 cm (to už byl ale trochu nápor na záda pro oba z nás, když jsme se měli políbit :D). Můj snoubenec má 185 cm a to je značka ideál :).Každopádně u ostatních by mě nikdy nenapadlo to komentovat, nepřipadne mi na tom nic zvláštního a nechápu, proč to komentuje zrovna jeho rodina. Noha 39-40 je taky docela norma, teda soudím dle sebe :D. Kašli na ně!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.2.12 15:05
Ester13 píše:
Jejda, to samé mám já :) Jen jsem gigantičtější :) Hubená, vysoká cca 186 cm, noha 43 (!) a prsa E a ke své postavě megařiť! No, řeší to taky všichni! A chlap má o 10 cm míň :) Někomu to možná přijde zvláštní, ale s chlapen nejsem kvůli vizoru :) A v pubertě mi ty narážky vadily, šíleně, byla jsem žirafa, později dokonce stožár :) Teď se směju a naopak třeba konzerty či hokej na velkoplošném promítání na náměstí si užívám :)
Vůbec neřeš ty narážky, ber to s vtipem :mavam:

tak já mám o 5 cenťáků méně a nohu 44.. žirafa jsem už od gymplu, dokonce i pro prcka mám maximum „žirafích“ věcí :lol: a myslím, že je úplně jedno, kdo z páru je vyšší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 15:10

Děvčátka váš pohled na věc mi fakt pomohl, už jsem i kápla slzu, bo mě to fakt vytočilo. Ale už na to prdím a když budou rýpat, kulometnou palbou jim to vrátím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.2.12 15:11
Hlaváčci píše:
Děvčátka váš pohled na věc mi fakt pomohl, už jsem i kápla slzu, bo mě to fakt vytočilo. Ale už na to prdím a když budou rýpat, kulometnou palbou jim to vrátím. :pankac:

A není muž aspoň širší :lol: ? Bys mohla smečovat, já jsem větší, on je širší, máme to rozdělené :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.2.12 15:13

tvoje tchýně neni normální! Navíc bych jí odpálkovala s tím, že její synáček má zase na chlapa docela málo :mrgreen:
já měřim 183 a můj bývalý přítel byl taky o nějakých 10 cm menší a nikdo to neřešil… ani mi to nepřišlo, když jsme byli spolu (jen na fotkách jsem si vždy uvědomila, že nojo vlastně, on je menší :P )
jinak jsem už zvyklá na kecy okolí, že jsem vysoká a přesně jak píšeš, občas vtipkuji na vlastní účet, proč ne? :P
buď v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 15:14
Hlaváčci píše:
Děvčátka váš pohled na věc mi fakt pomohl, už jsem i kápla slzu, bo mě to fakt vytočilo. Ale už na to prdím a když budou rýpat, kulometnou palbou jim to vrátím. :pankac:

Tak tak! Kulometnou palbou, s vtipem a trochou sebeironie a uvidíš, oni si najdou jinou oběť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 15:15
Je mohutnější s břuškem :) jen když on je v tom vlastně nevinně :lol:
Pipet píše:
Hlaváčci píše:
A není muž aspoň širší :lol: ? Bys mohla smečovat, já jsem větší, on je širší, máme to rozdělené :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 15:18
Já nejsem vysoká, on je malý - taky už padlo :lol: A když rýpe do mojeho chlapečka, tak ji suše řeknu, že aspoň bude doma jeden pořádnej chlap :P Jen je mi trošku líto manžela, tak to neříkám před ním (chci odpálkovat jen tchýni) :mrgreen:
Jarka K píše:
tvoje tchýně neni normální! Navíc bych jí odpálkovala s tím, že její synáček má zase na chlapa docela málo :mrgreen:
já měřim 183 a můj bývalý přítel byl taky o nějakých 10 cm menší a nikdo to neřešil… ani mi to nepřišlo, když jsme byli spolu (jen na fotkách jsem si vždy uvědomila, že nojo vlastně, on je menší :P )
jinak jsem už zvyklá na kecy okolí, že jsem vysoká a přesně jak píšeš, občas vtipkuji na vlastní účet, proč ne? :P
buď v klidu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 15:20
Tamtama píše:
Ester13 píše:
Jejda, to samé mám já :) Jen jsem gigantičtější :) Hubená, vysoká cca 186 cm, noha 43 (!) a prsa E a ke své postavě megařiť! No, řeší to taky všichni! A chlap má o 10 cm míň :) Někomu to možná přijde zvláštní, ale s chlapen nejsem kvůli vizoru :) A v pubertě mi ty narážky vadily, šíleně, byla jsem žirafa, později dokonce stožár :) Teď se směju a naopak třeba konzerty či hokej na velkoplošném promítání na náměstí si užívám :)
tak já mám o 5 cenťáků méně a nohu 44.. žirafa jsem už od gymplu, dokonce i pro prcka mám maximum „žirafích“ věcí :lol: a myslím, že je úplně jedno, kdo z páru je vyšší..

Kde kupuješ boty???!!! Neteř má 42 a už trpí že nemůže nic sehnat!! Kupuješ pánské???

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
18.2.12 15:22

Ahoj,mam 185cm,stihla bych rekla,manzel ma 175cm a nikdy jsem se s zadnou narazkou nesetkala,myslim od znamych,ci tak.Co si mysli lide okolo mi je u p.dele.Take jsem chtela vyssiho nez ja,no bohuzel :mrgreen: ,ale ja zas nemusim vysoke a hubene nebo stihle chlapi,nelibi se mi.Takze tem,kdo by se libil me,tak tomu jsem se zase nelibila ja :lol: .Ve skole jsme byla zirafa,atd,ale to mi teda nijak nevadilo.
S vyskou nic neudelam,boty sezenu normalne,mam 40/41,jak ktere,ale kalhoty :evil: ,no des a ruce jak orangutan,takze mikiny a bundy to je taky chutovka.

• Citovat
  • Upravit
3447
18.2.12 15:26

Nepřijde mi to jako problém… vůbec… kdyby to byla velká převaha, tak se možná usměju… ale to i kdyby to bylo opačně. Trochu vtipná mi přišla kamarádka - ona 156cm a její tehdejší přítel 202cm :lol: U toho jsem se bavila, když jsem je viděla… ale bylo mi to jedno…

Já sama jsem malá a vždycky jsem měla vysoké muže. Až na mého snoubence. Já mám 162cm, on 175cm, ale ráda nosím hooodně vysoké podpatky, takže často na společenských akcích vypadám vyšší. Jediné co - na svatbu jsem si dala maximum podpatky 12cm, abych vyšší nebyla… ale přijde mi fakt jedno, tak to je ;-) Hlavně, že se máte rádi, klape Vám to… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
18.2.12 15:27

A k botám - mám opačný problém, velikost 35-36, takže třeba zimní sněhule si kupuju v dětském :lol: Jen lodičky často dělají od 36 nebo 37, což mám problém, protože mi často vypadává noha a nezmění to ani různé lepící polštářky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 15:29
Anonymní píše:
Tamtama píše:
Ester13 píše:
Kde kupuješ boty???!!! Neteř má 42 a už trpí že nemůže nic sehnat!! Kupuješ pánské???

Německo, ale v Čechách jsem byla v nadměrných velikostech na Žižkově a na denní nošení, pokud chci něco obyčejnějšího jakýkoli Deichman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.2.12 15:30
Anonymní píše:
Tamtama píše:
Ester13 píše:

u vietnamců klasický černý „conversky“ za 75,– :mrgreen: .. mám úzkou nohu, tak to jsou jediné boty, co mi sedí - pánské jsou moc široké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 15:32
Taky se na sebe marně pokouším sehnat kabát. Když už jsou dobré rukávy, lítám v tom jak papír v tunelu :lol:
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,mam 185cm,stihla bych rekla,manzel ma 175cm a nikdy jsem se s zadnou narazkou nesetkala,myslim od znamych,ci tak.Co si mysli lide okolo mi je u p.dele.Take jsem chtela vyssiho nez ja,no bohuzel :mrgreen: ,ale ja zas nemusim vysoke a hubene nebo stihle chlapi,nelibi se mi.Takze tem,kdo by se libil me,tak tomu jsem se zase nelibila ja :lol: .Ve skole jsme byla zirafa,atd,ale to mi teda nijak nevadilo.
S vyskou nic neudelam,boty sezenu normalne,mam 40/41,jak ktere,ale kalhoty :evil: ,no des a ruce jak orangutan,takze mikiny a bundy to je taky chutovka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová