Menší partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
18.2.12 14:50

No, fakt, teď nad tím přemýšlím, sestřenka má asi jako Ty a chtěla sjednat schůzku s mým kamarádem a já ji popisovala: milá, chytrá, hezká brunetka, štíhlá, menší, tak 175 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 14:51
Jak mě by se to líbilo :D
malamamca píše:
Tak ja mam zase opacnej problem, mam 153cm a v jednom kuse poloucham, ze si deti povedou k zapisu me :pocitac: za to hold nemuzu no, jsem mala a drobna a na vetsi chlapi, protoze se mi proste libi, ze si ten chlap pripada jako hroznej ochranar vedle me :mrgreen: dcera uz ted je jak zirafka to jsou ji ctyri, jeji otec mel skoro dva metry, soucasnej partner ma metr osmdesat a cekame kluka, tak jsem na to zvedava :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 14:52
Teď jsem se upřímně zasmála, děkuju :lol:
Ester13 píše:
No, fakt, teď nad tím přemýšlím, sestřenka má asi jako Ty a chtěla sjednat schůzku s mým kamarádem a já ji popisovala: milá, chytrá, hezká brunetka, štíhlá, menší, tak 175 cm :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.2.12 14:52

Já bych to neřešila..I když se to lehce řekne, že.. Já jsem zase měla vztah, kdy partner měl ke 190 cm a já mám jenom 156 cm, takže jsem se vedlě něho cítila jak děcko :mrgreen:
Jako vždycky se najde někdo, komu se to nebude zdát a nebo se může i pousmát, ale vždycky se nějde nějaká trupka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.2.12 14:53

Já mám 180cm, muž tvrdí to samé a přitom je skoro o 5 cm menší :mrgreen: Tak mu vždy odkývám - ano, máš 180… :lol:

U nás to ani nikomu nevadilo, otec byl taky menší než máma, tchyni jsem nějak ani nevnímala jeslti něco říká. Ale pamatuju si na střední, při hodině občanky… Tema - jakého partnera by jste nikdy nechtěly. Většina holek dala na první místo menšího. Pak s nižším vzděláním a až pak následovali alkoholici a problémoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 14:54

Ahojky, já bych vedle sebe chlapa o hodně menšího nesnesla. Měřím 188 cm a naštěstí muj muž má 187cm. Jsem na svou výšku hodně citlivá. Mám kamaráda, který mě miluje už asi 15 let, ale začít bych si s ním nic na vážno nemohla, meří jen 160 cm. Je to asi povrchní, ale je to tak.Závidím své ségře, která má asi jen 175 cm její výšku a ona zase mi tu moji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.12 14:55

Já jsem jednou šla mezi dvěma klukama co měli 2 metra každej a pořád jsem měla takovej divnej pocit. No a pak mi to došlo , oni byli vyšší než já!!!! :lol:
Byl to fakt divnej pocit :jazyk: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
473
18.2.12 14:56
Takhle nějak to měli naši. Hrozně se mi líbili na fotce, kde nesl taťka mamku na ramenech :jazyk: Mě příjdou malé holky tak celkově roztomilejší :pankac:
kvaček píše:
Já bych to neřešila..I když se to lehce řekne, že.. Já jsem zase měla vztah, kdy partner měl ke 190 cm a já mám jenom 156 cm, takže jsem se vedlě něho cítila jak děcko :mrgreen:
Jako vždycky se najde někdo, komu se to nebude zdát a nebo se může i pousmát, ale vždycky se nějde nějaká trupka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

No, já se přiznám, že mně osobně by to asi vadilo, kluka menšího než jsem já jsem měla jen jednou, ale asi po měsíci jsem to odpískala, mimojiné prostě proto, že jsem si připadala divně, že jsem vyšší. Nejsem žádná eiffelovka, mám 173 cm. Mně osobně imponují vyšší muži, moje první láska měla 198 cm (to už byl ale trochu nápor na záda pro oba z nás, když jsme se měli políbit :D). Můj snoubenec má 185 cm a to je značka ideál :).

Každopádně u ostatních by mě nikdy nenapadlo to komentovat, nepřipadne mi na tom nic zvláštního a nechápu, proč to komentuje zrovna jeho rodina. Noha 39-40 je taky docela norma, teda soudím dle sebe :D. Kašli na ně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
Anonymní píše:
Já jsem jednou šla mezi dvěma klukama co měli 2 metra každej a pořád jsem měla takovej divnej pocit. No a pak mi to došlo , oni byli vyšší než já!!!! :lol:
Byl to fakt divnej pocit :jazyk: :lol: :lol:

Jj, mám to úplně stejně! :) Je to divný pocit, když se bavím s někým, kdo je vyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 15:00
Taky jsem vždy odmítala chlapy, když byli menší. Manžel je první, do něj jsem se zamilovala :srdce: a na žebříčku „nechtěných partnerů“ jsem to měla stejně :lol:
Anonymní píše:
Ahojky, já bych vedle sebe chlapa o hodně menšího nesnesla. Měřím 188 cm a naštěstí muj muž má 187cm. Jsem na svou výšku hodně citlivá. Mám kamaráda, který mě miluje už asi 15 let, ale začít bych si s ním nic na vážno nemohla, meří jen 160 cm. Je to asi povrchní, ale je to tak.Závidím své ségře, která má asi jen 175 cm její výšku a ona zase mi tu moji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.2.12 15:02
Já jsem zvyklá od brášků, koukat i nahoru :)
Ester13 píše:
Anonymní píše:
Byl to fakt divnej pocit :jazyk: :lol: :lol:
Jj, mám to úplně stejně! :) Je to divný pocit, když se bavím s někým, kdo je vyšší…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.2.12 15:03

Já mám taky okolo těch 175, drahý o 10cm méně… Nevadí mi to, ani nikomu z okolí.
Jasně, že někdy se zasním a představím si vedle sebe 190cm nabušeného krasavce… A pak si taky vzpomenu na toho, co jsem vedle sebe fakt chvíli měla a jak jsem ráda, že mám svojeho podižvíka :srdce:
Teď tak uvažuju, kdo je z jěho strany rodiny vyšší než já… napadá mě akorát jeho brácha, možná taťka, ale to budeme tak nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 15:03

Můj děda prý stál na svatební fotce na krabici aby byl vyšší něž babička :lol: .

Mně moje výška už vadit přestala v pubertě to bylo horší.
Ted mně to jen vadí při koupi kalhot!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
6569
18.2.12 15:05
Anonymní píše:
Můj děda prý stál na svatební fotce na krabici aby byl vyšší něž babička :lol: .Mně moje výška už vadit přestala v pubertě to bylo horší.
Ted mně to jen vadí při koupi kalhot!! :lol:

Ty kupuju v Německu, v Čechách bych sehnala tak maximálně tříčtvrťáky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová