Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už byl poslán, ale to bylo před 3 lety, než se narodil malý a to řešil jak uvážem vajíčko a sedačku
…
Ahoj holky, mám nového přítele, jsme spolu necelé 3 měsíci, přijde mi fajn, ale pravda je, že jsem zjistila, že z mé strany to není žádný,,horký hrnec,, prostě nejsem rozhodně mega zamilovaná…ale třeba to přijde, chci tomu dát šanci
Jenže teď řeším takovou věc, že já ráda tancuju, on vlastně taky, tak navrhnul, že bychom mohli do tanečních pro dospěláky
Přišlo mi to super věc, ale teď mi najednou došlo, že se mi tam vlastně nechce…Problém totiž je, že přítel měří skoro o 5 cm míň než já ![]()
Představila jsem si, že budu mít ještě podpatky a to tancování ![]()
Nechci ho urazit, ale prostě to asi vnitřně nedám…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám nového přítele, jsme spolu necelé 3 měsíci, přijde mi fajn, ale pravda je, že jsem zjistila, že z mé strany to není žádný,,horký hrnec,, prostě nejsem rozhodně mega zamilovaná…ale třeba to přijde, chci tomu dát šanciJenže teď řeším takovou věc, že já ráda tancuju, on vlastně taky, tak navrhnul, že bychom mohli do tanečních pro dospěláky
Přišlo mi to super věc, ale teď mi najednou došlo, že se mi tam vlastně nechce…Problém totiž je, že přítel měří skoro o 5 cm míň než já
Představila jsem si, že budu mít ještě podpatky a to tancování
Nechci ho urazit, ale prostě to asi vnitřně nedám…
To je v pořádku. Malý vzrůst u muže je vada, raději ho pošli do oběhu.
To máš stejné, jako když má žena malá prsa ![]()
No já bych si s menším chlapem ani nezačala, prostě mi to vadí, mám ráda vysoké chlapy. Když ne úplně vysoké, aspoň o kousek vyšší než já a já mám 176 cm
.