Menší partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
18.2.12 15:42
Hlaváčci píše:
Taky se na sebe marně pokouším sehnat kabát. Když už jsou dobré rukávy, lítám v tom jak papír v tunelu :lol:
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,mam 185cm,stihla bych rekla,manzel ma 175cm a nikdy jsem se s zadnou narazkou nesetkala,myslim od znamych,ci tak.Co si mysli lide okolo mi je u p.dele.Take jsem chtela vyssiho nez ja,no bohuzel :mrgreen: ,ale ja zas nemusim vysoke a hubene nebo stihle chlapi,nelibi se mi.Takze tem,kdo by se libil me,tak tomu jsem se zase nelibila ja :lol: .Ve skole jsme byla zirafa,atd,ale to mi teda nijak nevadilo.
S vyskou nic neudelam,boty sezenu normalne,mam 40/41,jak ktere,ale kalhoty :evil: ,no des a ruce jak orangutan,takze mikiny a bundy to je taky chutovka.

jj,presne.Kdyz uz mi rukavy jsou,tak je to ale proto,ze mam vetsi velikost,ale ona je velka i na sirku,takze jsem v tom fakt moc pekna :roll: .No co ti budu povidat,kazde nakupovani hadru=nervy v p.deli :mrgreen: ,vztekla jsem,nadavam na vsechny a na vsechno.Nejlepsi je pro me proste leto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.12 15:49

To je super, že ty pocity jsou stejný :-)
Mně nejvíc dostalo když jsem byla v 8. měsíci, a sháněla jsem na sebe oblečení. Výška + pupík no kombinace :palec: a v obchodě byla kočka co se rozčilovala že ta sukně je vel. 36 a ona má přece normálně 34 :pocitac: .

• Citovat
  • Upravit
teresa20
18.2.12 15:56
Anonymní píše:
Cítím se trapně, holky, proto anonym… Zajímalo by mě, jaký máte názor na to, když je žena vyšší než její partner. Je to opravdu tak otřesné?
Kdysi pro mě nepředstavitelné je teď skutečností :lol: My jsme s manželem od sebe cca 10 cm a ikdyž bych ráda měla velkého statného chlapa, prostě jsem si na svojeho malucha zvykla a už mi to ani nepříjde. Máme spolu krásného chlapečka a řekla bych, že v podstatě i fajn život. (všude je něco :lol: )
Ale hlavně jeho mamce se furt něco nezdá. Teď jsme měli menší oslavu a furt řešila (tolik omýlané téma) kolik měřím, a že není možné že jen 175 cm, že to mám rozhodně více. A že ten náš chlapeček je takový veliký, že je přerostlý a já jsem taky hrozný obr. Nejednou řešili číslo mých bot (myslím, že 39-40 ujde, ne? :lol: ) … sice reaguji úsměvem a třeba i vtipem na vlastní účet, ale rozhodně mi to není příjemné. Jsem na svou výšku dost háklivá a tak si připadám jak opička v ZOO. :zed: No a při odchodu mě ještě přimáčkla k manželovi a zírala, jak by to bylo něco strašného :roll: Pak jen prohlásila, že je to dneska moderní a že viděla více takových. :pocitac:
Místo toho, aby ocenili, že se snažím být výbornou manželkou a matkou, řeší takové kraviny…
Fuuuf, potřebovala jsem to někde vypustit :hug:

nečetla jsem diskusi, ale já ve většině případů byla vždycky vyšší než partner.. můj manžel je menší o pár centrimetrů, v podstatě to není vidět, ale nenosím podpadky. Ne kvůli němu, ale kvůli tomu, že bych neprošla dveřmi :mrgreen: A oblečení sháním horko těžko, hlavně kalhoty :roll:

• Citovat
  • Upravit
1254
18.2.12 16:59

U nás taky naopak, já mám nějak 154, přítel 189, tak jsem zvědavá, kdy mě syn přeroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
18.2.12 19:17

ahoj já mám 181cm 64kg přítel 178cm a 96kg ,takže vypadá že sem oproti němu daleko vyšší a vůbec nám to nevadí. minule sme šly na ples já podpatky a vypadala sem vyšší víc jak o půl hlavy lidi se po nás koukaly a vůbec nám to nevadilo. je pravda že na začátku vztahu z toho měl přítel mindrák a ted už to překonal..beru to z nadhledem holt neznám jaký to je stoupnout si na špičky abych mohla dát chlapovi pusu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
18.2.12 20:06

Mám 182, přítel je taky menší a taky jsem si říkala, že bych nikdy s menším nechtěla být.....no a jsem :lol: :mrgreen: Vždy si ze srandy stoupnu těsně naproti němu a říkám, hele, podívej se kde končíš ty a kde já (jako, že kdo je tady větší kápo). A on odpoví: na zemi, jako ty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1042
18.2.12 21:27

Hlásím se do klubu :mrgreen: . Mám 183 cm a manžel 178 cm. Není to až taková hrůza, ale je to vidět. Nevadilo mi to nikdy, já jsem totiž zase naopak byla vždycky vysazená na menší chlapy. Nevím, vedle dlouhánů jsem se cítila méněcenně. :mrgreen: . U nás je vtipné i to, že manžel je hubeňour, i když já jsem taky docela štíhlá. Po porodu jsem sice pořád 10 kg nahoře, mám teď 71 kg, ale manžel má 63 :D . Takže mě asi přes práh nikdy nepřenese. :lol: . Jo a taky mám větší nohu než on. O číslo… :oops: . Ale neřešíme to. Po těch letech, kdo by se tím ještě zabýval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.2.12 22:03

No, my máme s chlapem nohu stejnou, tak mi pořád krade cukle navenek a Steely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.2.12 22:30
Ester13 píše:
No, my máme s chlapem nohu stejnou, tak mi pořád krade cukle navenek a Steely :)

můj chlap taky říká pantoflím cukle a hrozně mě tím rozčiluje :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
711
18.2.12 22:54

Já bych nemohla mít menšího partnera, ale jenom kvůli tomu, že měřím 156 cm :mrgreen: a menší se už nevyrábějí :lol: resp.nikdy jsem se nesetkala s klukem menším než já. Manžel má 167 cm a pro mě je to úplně ideální. Moje mamka ani babička mě nechápou oni mají obě jako já a partneři byli cca 185 - 195 cm. A pořád mi ze srandy říkají, proč jsem radši nezačla chodit s manželovým bratrem, ten má 180 cm. Když to řekly poprvé tak jsem je setřela tím, že je gay :-)
Jinak pro zakladatelku - vyprdni se na jejich keci a řekni jim něco v tom stylu, at ti nezávidějí výšku a že se měli také snažit vyrůst (Stoupni jim na nohy a tahej za ruce :mrgreen: - to mě vždycky storporocentně nasra**, když mi dělal děda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.2.12 23:07

Hefilko.. to je jak u nás :mrgreen: jsme stejní záprdci jak vy :mrgreen: - bez urážky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.2.12 09:38

Holky, co máte vyšší partnery - vůbec to neřešte a netrapte se tím! Hlavní je přeci, že se máte rádi :srdce: a né kolik kdo měří! :nevim: Já mám sice o kousíček partnera vyššího, ale na vás, co to máte naopak, mi rozhodně nepřijde nic zarážejícího!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
20.2.12 09:18
kvaček píše:
Hefilko.. to je jak u nás :mrgreen: jsme stejní záprdci jak vy :mrgreen: - bez urážky ;)

V poho jsem zvyklá :-) Víš co je největší sranda, že náš prcek (5měs.) už má skoro poloviční výšku jako já :mrgreen: Děláme si s manželem srandu, že nás v deseti letech zmlátí na hromadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.2.12 14:33

:mrgreen: Manžel mě strašil, že budu muset jezdit v autosedačce, že je to pro děti a lidi do 155 cm :mrgreen: Já mám 156 cm , a on říkal, že to nebude riskovat, že se koupí.. dělal si ze mě srandu a já blbec jsem i chvilku nad tím začala přemýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.12 14:52
kvaček píše: :mrgreen: Manžel mě strašil, že budu muset jezdit v autosedačce, že je to pro děti a lidi do 155 cm :mrgreen: Já mám 156 cm , a on říkal, že to nebude riskovat, že se koupí.. dělal si ze mě srandu a já blbec jsem i chvilku nad tím začala přemýšlet :mrgreen:

Do 150cm, pošli ho někam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová