Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@varva píše:
Děkuji za odezvuněco jsem si o tom už přečetla na internetu, snad je to to dobré znamení. Bála jsem se, protože jsem si hodně vytrpěla po odebraní oocytů, měla jsem 4 dny silné bolesti břicha a tohle mě vyděsilo, napsala jsem sms mému gynekologovi a ten mi napsal, ať nepanikařím, že si mám v neděli udělat test a v pondělí se objednat. Doufám jen, že vydrží aspoň jedno miminko. Prý věří, že bude pozitivní, jsem mladá, je mi 26 a v pořádku, tělo reaguje na hormony, měla jsem 20 embrii a 11 dobrych, oplodnilo se jich 6, ale na transfer byli dobre jen dvě a zbytek nebyla šance zamrazit. Pořád věřím
určitě, hlavně myslet pozitivně
úplně tě chápu, já měla bolesti hlavně po ET.25 vajíček,9 dobrých, ale zbylo jen jedno
člověk musí doufat a čekat
držim ti palce ![]()
Ahoj holky… ![]()
máme 2 IVF, OPU 18 oocytů z toho 7 oplodněno a na ET mi zbyly jen 2 embryjka (po 5 dnech kultivace) ve stádiu blastocysty (aspoň že tak
) Včera byl transfer a já vůbec nevím, jak se to dá všechno vydržet a aspoň doufat, že se to povedlo…nechci být totiž předčasně pozitivní, aby případná negativní zpráva mě nevykolejila…
Je to hrozný tohle čekání a před váma, které jste tím vším prošly…upřímně smekám
Tohle čekání je fakt záhul na nervíky…ale snad vše dopadne O. K.
Vám všem přeju, ať se holky zadaří a miminko se povede ![]()
@Snažilka83 určitě jo, dvě blastocysty to je krása
ale nic jinýho fakt nezbývá než čekat
držim palce ![]()
Jani…děkuju moc za podporu
…a Vy jste na tom teďka jak???Jestli se můžu zeptat…
@Snažilka83 tak my se chystáme na 2.IVF,ale jsem už nějak kolem 45DC, takže čekám na MS a začnu píchat. my jsme nečekali tři měsíce jak se normálně má čekat po IVF, takže čekám na druhou MS po IVF a nějak nejde.
Ja momentalne cekam, az prijde cas na test. cekani je hrozny ale dnes jsem si udelala test ()uz jsem tp nevydrzela) a je tam duch
doufam, ze zesili ![]()
Tak ať MS brzo příjde a vy se můžete začít „práškovat“
A přeju, ať se vše zadaří a z toho všeho krásný embryjka vyjdou…hodně štěstí ![]()
Devcata, jak je mozny, ze i pres „ducha na testu“ jsem to dostala 8. Den po ET?? Doktor uz tam neni a ja zacinam byt zoufala. Tvrdili, ze pres utrogestan to neprijde
driv jsem spinila, ale dnes uz je dost krve a mam bolesti ![]()
No vidíš a ja jsem na neschopence uz od března, jelikož nás chtěl zaměstnavatel rozpustit, pro klid duše jsem řekla, že už těhotná jsem, aby mi dal pokoj, jenže pokud to nedopadne, mám u nej připravenou výpoved a odstupny jako zbytek mých kolegů, pri nejhorsim to investuji na dalsi pokus

Pokud máš normální kolegy, budou to akceptovat, pokud jim k tomu nebudeš chtít nic říct. Také jsem pracovala s lidmi, a vím jak je těžké netahat osobní problémy do práce, ale bude líp, veř mi.