Menstruace po embryotransferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
varva
1.5.13 13:31

No vidíš a ja jsem na neschopence uz od března, jelikož nás chtěl zaměstnavatel rozpustit, pro klid duše jsem řekla, že už těhotná jsem, aby mi dal pokoj, jenže pokud to nedopadne, mám u nej připravenou výpoved a odstupny jako zbytek mých kolegů, pri nejhorsim to investuji na dalsi pokus :kytka:
Pokud máš normální kolegy, budou to akceptovat, pokud jim k tomu nebudeš chtít nic říct. Také jsem pracovala s lidmi, a vím jak je těžké netahat osobní problémy do práce, ale bude líp, veř mi. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1662
1.5.13 13:36
@varva píše:
Děkuji za odezvu :palec: něco jsem si o tom už přečetla na internetu, snad je to to dobré znamení. Bála jsem se, protože jsem si hodně vytrpěla po odebraní oocytů, měla jsem 4 dny silné bolesti břicha a tohle mě vyděsilo, napsala jsem sms mému gynekologovi a ten mi napsal, ať nepanikařím, že si mám v neděli udělat test a v pondělí se objednat. Doufám jen, že vydrží aspoň jedno miminko. Prý věří, že bude pozitivní, jsem mladá, je mi 26 a v pořádku, tělo reaguje na hormony, měla jsem 20 embrii a 11 dobrych, oplodnilo se jich 6, ale na transfer byli dobre jen dvě a zbytek nebyla šance zamrazit. Pořád věřím :*

určitě, hlavně myslet pozitivně :) úplně tě chápu, já měla bolesti hlavně po ET.25 vajíček,9 dobrých, ale zbylo jen jedno :roll: člověk musí doufat a čekat :roll: držim ti palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 17:45

Ahoj holky… :mavam:

máme 2 IVF, OPU 18 oocytů z toho 7 oplodněno a na ET mi zbyly jen 2 embryjka (po 5 dnech kultivace) ve stádiu blastocysty (aspoň že tak :D ) Včera byl transfer a já vůbec nevím, jak se to dá všechno vydržet a aspoň doufat, že se to povedlo…nechci být totiž předčasně pozitivní, aby případná negativní zpráva mě nevykolejila… :nevim: Je to hrozný tohle čekání a před váma, které jste tím vším prošly…upřímně smekám :hug: Tohle čekání je fakt záhul na nervíky…ale snad vše dopadne O. K.
Vám všem přeju, ať se holky zadaří a miminko se povede :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
2.5.13 17:55

@Snažilka83 určitě jo, dvě blastocysty to je krása :D :palec: ale nic jinýho fakt nezbývá než čekat :roll: držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 18:45

Jani…děkuju moc za podporu :hug:…a Vy jste na tom teďka jak???Jestli se můžu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
2.5.13 18:55

@Snažilka83 tak my se chystáme na 2.IVF,ale jsem už nějak kolem 45DC, takže čekám na MS a začnu píchat. my jsme nečekali tři měsíce jak se normálně má čekat po IVF, takže čekám na druhou MS po IVF a nějak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
2.5.13 20:10

Ja momentalne cekam, az prijde cas na test. cekani je hrozny ale dnes jsem si udelala test ()uz jsem tp nevydrzela) a je tam duch :hug: doufam, ze zesili :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1662
2.5.13 20:13

No to je skvělá zpráva :kytka: a co to špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
2.5.13 20:15

Uz neni skoro zadne :palec:

• Citovat
  • Upravit
1662
2.5.13 20:17

Tak to je super :palec: potichounku gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
2.5.13 20:25

Dekuji, ale radsi opravdu potichoucku

• Citovat
  • Upravit
1662
2.5.13 20:26

Jasně :) a dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 09:17

Tak ať MS brzo příjde a vy se můžete začít „práškovat“ :lol: A přeju, ať se vše zadaří a z toho všeho krásný embryjka vyjdou…hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
3.5.13 09:25

@Snažilka83 díky :) a jak se cítíš? dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
3.5.13 17:38

Devcata, jak je mozny, ze i pres „ducha na testu“ jsem to dostala 8. Den po ET?? Doktor uz tam neni a ja zacinam byt zoufala. Tvrdili, ze pres utrogestan to neprijde :nevim: driv jsem spinila, ale dnes uz je dost krve a mam bolesti :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex