Menstruace po embryotransferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
10.6.13 08:02

@denisa 76 já jsem měla ket v nativu, bez stimulace víš. Tak možná proto to nevadí, abych šla hned na další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.6.13 08:05

@markyj jj tak to není až taková zátěž a pokud se na to budeš cítit tak proč né. ono si tělo samo řekne a podle toho se i pak řid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
10.6.13 08:10

@markyj Já bych skeptik nebyla. Mně vyšel 1 ket a to rovnou dvojitě. Sic na mně koukali jak na blázna, ale povedlo se.Sice jsem o jedno dítě přišla( déle a nemá to co dočinění s ket) ale nyní mám ročního chlapce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.6.13 08:14

@Petra2829 no nedá se nic dělat, dnes test negativní, tak snad to vyjde teď :palec: Já jsem blbě snášela OPU víš, tak proto bych si tak moc přála, aby nám vyšel KET - ještě mám 2 embryjka na poslední pokus KET. Pak bych musela znovu stimulovat a znovu na OPU a už teď jsem z toho orošená, když si vzpomenu jak mi po OPU bylo (zkončila jsem na kapačkách) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
10.6.13 10:51

@markyj věřím že se ti to povede :hug: jinak vím o čem mluvíš…g:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
10.6.13 10:59

Ahoj holky…
jsem na tom stejně…
další KET, v pořadí už 6. a zase nic… :zed:
nemám už ani sílu si pobrečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.6.13 11:59

@Petra2829 děkuju moc za podporu, pořád doufám, nevzdávám to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.6.13 12:08

@Petra Z jéé tak 6.KET, to už je fakt na palici viď?
A Matyášek se vám povedl přirozeně? Nebo po kolikátém pokusu IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
10.6.13 12:11

@markyj první stimulaci na IVF jsem měla stopnutou…
druhá vyšla, pak vloženo jedno embryo a to je Mates…takže vlastně poprvé…
Pak jsem ještě po KETU otěhotněla, ale nedopadlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.6.13 12:21

@Petra Z nu tak zase je super, že už dítě máte :hug: to my ještě žádné a už jsem z toho na prášky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
albibur
10.6.13 12:49

Ahoj holky! Víte co se mi stalo?)) Tady v květnu jsem psala, že se nám ET nepodařil. Začala jsem krvácet, a HCG jsem měla 13 jednotek, což můj ginekolog řekl, že je to spíš negativní. Tak jsem zavolala do CARu a oznamila jim to. No tak jsem i s tím žila. Pak za pár týdnů to přišlo: v noci jsem dostala takové šílené křeče, že jsem se nemohla ani mluvit, ani se hýbat. Bylo to hrozny! A hlavně, takový stav jsem už zažila, když jsem poprvé měla mimoděložní těhotenství. A říkala jsem si, že to prostě nemůže být tentokrát, protože já nemám ani jeden vejcevod. Prostě když se odstraňujou vejcevody, tak tam nechavají malý úsek, protože nelze odstranit úplně celý vejcevod. Tak d ruhý den ráno jsem jela na pohotovost, tam mě odebrali krevní testy, a zjistilo se, že HCG jsem měla přes 7,000 jednotek 8o Na UZ se ukázalo, že embryo se mi zaseklo v tom centimetrovém úseku v levém vejcevodu 8o Hned za půlhodin jsem ležela na sale. Doktoř byl z toho vykulený a říkal, že takové mimoděložní těhotenství se stava hrozně málo, tak jenom 3%. A že jsem rarita :pankac: Takže za sebou jsem měla už třetí mimoděložní, a už je to vrchol. :cert:

• Citovat
  • Upravit
4099
10.6.13 12:58
No tak to je taky mazec :cert:
@albibur píše:
Ahoj holky! Víte co se mi stalo?)) Tady v květnu jsem psala, že se nám ET nepodařil. Začala jsem krvácet, a HCG jsem měla 13 jednotek, což můj ginekolog řekl, že je to spíš negativní. Tak jsem zavolala do CARu a oznamila jim to. No tak jsem i s tím žila. Pak za pár týdnů to přišlo: v noci jsem dostala takové šílené křeče, že jsem se nemohla ani mluvit, ani se hýbat. Bylo to hrozny! A hlavně, takový stav jsem už zažila, když jsem poprvé měla mimoděložní těhotenství. A říkala jsem si, že to prostě nemůže být tentokrát, protože já nemám ani jeden vejcevod. Prostě když se odstraňujou vejcevody, tak tam nechavají malý úsek, protože nelze odstranit úplně celý vejcevod. Tak d ruhý den ráno jsem jela na pohotovost, tam mě odebrali krevní testy, a zjistilo se, že HCG jsem měla přes 7,000 jednotek 8o Na UZ se ukázalo, že embryo se mi zaseklo v tom centimetrovém úseku v levém vejcevodu 8o Hned za půlhodin jsem ležela na sale. Doktoř byl z toho vykulený a říkal, že takové mimoděložní těhotenství se stava hrozně málo, tak jenom 3%. A že jsem rarita :pankac: Takže za sebou jsem měla už třetí mimoděložní, a už je to vrchol. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
albibur
10.6.13 13:02
@markyj píše:
No tak to je taky mazec :cert:

Dobrý, viď :palec:

• Citovat
  • Upravit
7907
10.6.13 14:05

@Petra Z ty si taky všude koukám :mrgreen:
@markyj to je fakt mazec a strašná smůla :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.6.13 14:10

@Petra2829 No mě už by po 3 mimoděložních fakt klepla pepka, to je snad horší, než když to nevyjde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí