Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@varva píše:
Tak nám to nevyslo, tvrdili mi, ze to urcite pujde, ze jsme zdraví a dali mi dve emrya. Podle hcg mam jen 9, tak jsem byla dost zklamana, protoze dva testy a pozitivní.tak jsem rekla, ze na dalsi pokusy nepujdu, nejen, ze by zase dlouho trvalo, než to nasetrime, ale to by nebyl problem, jenze ted potrebuju klid bez stresu a zamerit se na neco jinyho, moc jsem se na to upnula. Zkusime to normalní cestou.
Mame 20 mil. spermii a pulka je dobra a ja jsem taky ok, tak si budu hlidat ovulaci a zkusime to. Všem ostatním držím palce, ať nemusite tak hystericky plakat jako ja…
Varva a proč jste museli na umělé oplodnění? V čem byl problém?
@varva
tak to mě moc mrzíže to nedopadlo…je mi to líto…
Ale podle toho, co píšeš tak máte i tak dost velkou šanci přirozenou cestou…takže jak píšeš, odpoutej se na chvilku od toho všeho…a věř tomu, že se jendou zadaří
HODNĚ ŠTĚSTÍ
Strace: po trech letech snazeni, jsme to chteli zkusit umele… ![]()
Ahoj holky, tak já jsem si myslela, že když je test pozitivní tak je to tutovka ach jo
tak nakonec ani ty // ještě nejsou důvodem k radosti. Ale určitě to vyjde příště
mně 1.IVF taky nevyšlo
teď čekám na MS a pak půjdu na KET, tak uvidíme ![]()
@varva píše:
Strace: po trech letech snazeni, jsme to chteli zkusit umele…
Moc mě mrzí, že ti to nevyšlo, ale nevzdávejte to! Určitě se zadaří příště. My jsme se s manželem snažili taky 3 roky přirozeně a do 1. IVF jsme dávali velké naděje, a taky nám to bohužel nevyšlo. MS jsem dostala 10.den po ET
Tak holky, v noci se mi rozjela MS. A mam teda silnou, a k tomu me boli bricho. Ach jo!! Vysledky budou odpoledne, ale stejne uz vim ze je to negativni. Je to hrozny… ![]()
@albibur píše:
Tak holky, v noci se mi rozjela MS. A mam teda silnou, a k tomu me boli bricho. Ach jo!! Vysledky budou odpoledne, ale stejne uz vim ze je to negativni. Je to hrozny…
Já jsem taky nejdřív špinila a pak se mi to rozjelo
hlavně to nevzdávej a říkej si, že tohle byla teprve zkouška a příště už to vyjde.
Vím jak ti je, ale počkej si na ty testy a uvidíš ![]()
@markyj píše:
Já jsem taky nejdřív špinila a pak se mi to rozjelohlavně to nevzdávej a říkej si, že tohle byla teprve zkouška a příště už to vyjde.
Vím jak ti je, ale počkej si na ty testy a uvidíš
Dekuji, jsi moc hodna))
@albibur píše:
Tak holky, v noci se mi rozjela MS. A mam teda silnou, a k tomu me boli bricho. Ach jo!! Vysledky budou odpoledne, ale stejne uz vim ze je to negativni. Je to hrozny…
@albibur píše:
to mě mrzí
co ty výsledky? ale přesně jak říká @markyj nejdřív zkoušej a pak už věděj jak na co reagujem a tak.
@Jana2587 píše:
to mě mrzíco ty výsledky? ale přesně jak říká @markyj nejdřív zkoušej a pak už věděj jak na co reagujem a tak.
Ahoj, tak vysledky jsou 13,6 jednotek. Ginekolog rekla, ze je to malo, a spis negativni. Uz jsem volala do CAR a objednali me n konzultace v cervnu. Uz tak nebrecim jako vcera… uz jsem se s tim smirila ![]()
To je dobře, pobrečet to chce, ale úplně tě chápu. já brečela hysterickym pláčem asi pět minut a najednou to bylo dobrý. drž se ![]()
@Jana2587 píše:
To je dobře, pobrečet to chce, ale úplně tě chápu. já brečela hysterickym pláčem asi pět minut a najednou to bylo dobrý. drž se
Dekuji za podporu. moc me to pomaha ![]()
@Jana2587 Jani já jsem taky truchlila asi hodinu a pak jsem se s tím začala smiřovat
jak mi řekl MUDr. - je to běh na dlouhou trať a je třeba se na to přiravit. A měl pravdu ![]()
Zavedli me 1 embryo. Z 16 vajicek nam zustalo jenom to jedno(((
ostatni se prestali vyvijet.