Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No…ani nevím
cítím se naprosto v pohodě, nijak netěhotně, akorát trošku občas po Utrogestanu unavená, ale jinak nic…
Je to hrůza nic nevědět, že jo
…Jinak akorát mě trošku jakoby pálí na levém vaječníku…nebolí, ale pálí…
Achjo…kdyby měl člověk aspoň nějaký příznak
, ale takhle ![]()
Zdravím…
přidávám se k vaší diskuzi…no ono 8. den po ET je asi moc brzo na testování
, pže to právě může ukazovat jakožto pozitivní…doznívají léky…nejlépe by bylo testovat od 12. dne po ET…
ale držím palečky…i když to čekání vydržet je opravdu těžký a chápu vás…hlavu vzhůru. ![]()
Taky myslim, že to mohl být ještě Pregnyl. víc se ví z krve. já mám třeba na papíru z Caru napsáno, že krvácení ještě neznamená neúspěch, tak třeba to ještě není úplně ztracený ![]()
@Snažilka83 no,to čekání je strašný ![]()
Manžel je ze mě víc zoufalý než já. Pořád mě nutí jet do nemocnice-ale vysvetlujte chlapovi, ze to muze být normální. Jeste pockam, nekde jsem cetla, ze meicina je veda, ze dokazou udelat to, aby se to povedlo na potreti, aby z nás vyzdimali vsechny penize, ale já doufam, ze to byl kec a nic takoveho by si nedovolili. Nadeje me sice pomalu opousti, ale porad je tam malý plamínek, co by mi ty dětátka opravdu umoznil. Snad se i vám povede toho prcka drzet v naruci co nejdriv ![]()
hlavně pište jak jste na tom, aspon budu rada, ze se to nekomu povedlo ![]()
@varva píše:
Manžel je ze mě víc zoufalý než já. Pořád mě nutí jet do nemocnice-ale vysvetlujte chlapovi, ze to muze být normální. Jeste pockam, nekde jsem cetla, ze meicina je veda, ze dokazou udelat to, aby se to povedlo na potreti, aby z nás vyzdimali vsechny penize, ale já doufam, ze to byl kec a nic takoveho by si nedovolili. Nadeje me sice pomalu opousti, ale porad je tam malý plamínek, co by mi ty dětátka opravdu umoznil. Snad se i vám povede toho prcka drzet v naruci co nejdriv
hlavně pište jak jste na tom, aspon budu rada, ze se to nekomu povedlo
moc moc držím palce, ať se vše povede…myslím na vás, ať je to O. K. ![]()
Uf, holky, tak ten test je pozitivni, volala jsem do caru a rekla co se deje, tak mám nařízený klidový rezim a v pondelí na krev, takže už jsem o 100% stastnější než vcera ![]()
a pokud ma nekdo stejny problem, krev jeste neznamena to nejhorsi ![]()
@varva píše:
Uf, holky, tak ten test je pozitivni, volala jsem do caru a rekla co se deje, tak mám nařízený klidový rezim a v pondelí na krev, takže už jsem o 100% stastnější než vcera
a pokud ma nekdo stejny problem, krev jeste neznamena to nejhorsi
Ježišššššš
tak to moooooc gratuluju
to je krásná zpráva, opravdu… ![]()
tak a teď hezky vklidu, nohy nahoru a jenom ležet!!!
…v pondělí se ozvěte, jak jste dopadli (vy a to malý v břísku) ![]()
@varva píše:
Ted uz jen zjistit, jestli jsou dve nebo jedno
tak, až budeš vědět, tak nezapomeň napsat
mamko ![]()
@Snažilka83 píše:
tak, až budeš vědět, tak nezapomeň napsatmamko
neboj ![]()
Ahoj holky, muzu k Vam?)) 25.4. jsem byla na transferu, a dneska uz je to 11.den, a zacla jsem krvacet… spis dostala jsem MS((((
to je uz nas 2.pokus. Prvni pokus IVF nevysel, a skoncil mimodeloznim tehotenstvim
a jeste mam za sebou take mimodelozni tehot., ale tenkrat jsem otehotnela normalne priroz. zpusobem. Takze docela sila.
dneska jsem byla u dr. tam me odebrali krevni testy, a zitra mam se tam stavit. Ale uz vubec nedoufam.
Ach jo, to je hrozný, co musí člověk všechno vytrpět
ale zase přeci krvácení nemusí hnedka znamenat, že to nevyšlo. důležitá je ta krev.
@albibur
Ahoj…no jak říkala Jana2587, ještě bych opravdu počkala na ty výsledky z krve. Zatím ještě nic nezahazuj…vím, že je to těžké
A kolik embryjek sis nechala transferovat…zatím pá a opatruj se
Tak nám to nevyslo, tvrdili mi, ze to urcite pujde, ze jsme zdraví a dali mi dve emrya. Podle hcg mam jen 9, tak jsem byla dost zklamana, protoze dva testy a pozitivní.
tak jsem rekla, ze na dalsi pokusy nepujdu, nejen, ze by zase dlouho trvalo, než to nasetrime, ale to by nebyl problem, jenze ted potrebuju klid bez stresu a zamerit se na neco jinyho, moc jsem se na to upnula. Zkusime to normalní cestou.
Mame 20 mil. spermii a pulka je dobra a ja jsem taky ok, tak si budu hlidat ovulaci a zkusime to. Všem ostatním držím palce, ať nemusite tak hystericky plakat jako ja… ![]()