Menstruace po embryotransferu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.13 17:39

No…ani nevím :nevim: cítím se naprosto v pohodě, nijak netěhotně, akorát trošku občas po Utrogestanu unavená, ale jinak nic… :zed: Je to hrůza nic nevědět, že jo :think:…Jinak akorát mě trošku jakoby pálí na levém vaječníku…nebolí, ale pálí…

Achjo…kdyby měl člověk aspoň nějaký příznak :dance:, ale takhle :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 17:45

Zdravím…
přidávám se k vaší diskuzi…no ono 8. den po ET je asi moc brzo na testování :nevim:, pže to právě může ukazovat jakožto pozitivní…doznívají léky…nejlépe by bylo testovat od 12. dne po ET…
ale držím palečky…i když to čekání vydržet je opravdu těžký a chápu vás…hlavu vzhůru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
3.5.13 19:18

Taky myslim, že to mohl být ještě Pregnyl. víc se ví z krve. já mám třeba na papíru z Caru napsáno, že krvácení ještě neznamená neúspěch, tak třeba to ještě není úplně ztracený :hug:
@Snažilka83 no,to čekání je strašný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
3.5.13 21:19

Manžel je ze mě víc zoufalý než já. Pořád mě nutí jet do nemocnice-ale vysvetlujte chlapovi, ze to muze být normální. Jeste pockam, nekde jsem cetla, ze meicina je veda, ze dokazou udelat to, aby se to povedlo na potreti, aby z nás vyzdimali vsechny penize, ale já doufam, ze to byl kec a nic takoveho by si nedovolili. Nadeje me sice pomalu opousti, ale porad je tam malý plamínek, co by mi ty dětátka opravdu umoznil. Snad se i vám povede toho prcka drzet v naruci co nejdriv :kytka:
hlavně pište jak jste na tom, aspon budu rada, ze se to nekomu povedlo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3.5.13 21:44
@varva píše:
Manžel je ze mě víc zoufalý než já. Pořád mě nutí jet do nemocnice-ale vysvetlujte chlapovi, ze to muze být normální. Jeste pockam, nekde jsem cetla, ze meicina je veda, ze dokazou udelat to, aby se to povedlo na potreti, aby z nás vyzdimali vsechny penize, ale já doufam, ze to byl kec a nic takoveho by si nedovolili. Nadeje me sice pomalu opousti, ale porad je tam malý plamínek, co by mi ty dětátka opravdu umoznil. Snad se i vám povede toho prcka drzet v naruci co nejdriv :kytka:
hlavně pište jak jste na tom, aspon budu rada, ze se to nekomu povedlo :potlesk:

moc moc držím palce, ať se vše povede…myslím na vás, ať je to O. K. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
4.5.13 12:31

Uf, holky, tak ten test je pozitivni, volala jsem do caru a rekla co se deje, tak mám nařízený klidový rezim a v pondelí na krev, takže už jsem o 100% stastnější než vcera :kytka:
a pokud ma nekdo stejny problem, krev jeste neznamena to nejhorsi :*

• Citovat
  • Upravit
4.5.13 12:59
@varva píše:
Uf, holky, tak ten test je pozitivni, volala jsem do caru a rekla co se deje, tak mám nařízený klidový rezim a v pondelí na krev, takže už jsem o 100% stastnější než vcera :kytka:
a pokud ma nekdo stejny problem, krev jeste neznamena to nejhorsi :*

Ježišššššš :hug: tak to moooooc gratuluju :potlesk: to je krásná zpráva, opravdu… :andel:
tak a teď hezky vklidu, nohy nahoru a jenom ležet!!! :hug:…v pondělí se ozvěte, jak jste dopadli (vy a to malý v břísku) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
4.5.13 15:17

Ted uz jen zjistit, jestli jsou dve nebo jedno :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5.5.13 12:07
@varva píše:
Ted uz jen zjistit, jestli jsou dve nebo jedno :potlesk:

tak, až budeš vědět, tak nezapomeň napsat :dance: mamko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
5.5.13 13:34
:dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
5.5.13 22:35
@Snažilka83 píše:
tak, až budeš vědět, tak nezapomeň napsat :dance: mamko :andel:

neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
albibur
6.5.13 13:54

Ahoj holky, muzu k Vam?)) 25.4. jsem byla na transferu, a dneska uz je to 11.den, a zacla jsem krvacet… spis dostala jsem MS(((( :,( :,( to je uz nas 2.pokus. Prvni pokus IVF nevysel, a skoncil mimodeloznim tehotenstvim :( a jeste mam za sebou take mimodelozni tehot., ale tenkrat jsem otehotnela normalne priroz. zpusobem. Takze docela sila.
dneska jsem byla u dr. tam me odebrali krevni testy, a zitra mam se tam stavit. Ale uz vubec nedoufam.

• Citovat
  • Upravit
1662
6.5.13 14:11

Ach jo, to je hrozný, co musí člověk všechno vytrpět :hug: ale zase přeci krvácení nemusí hnedka znamenat, že to nevyšlo. důležitá je ta krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 15:43
@albibur
Ahoj…no jak říkala Jana2587, ještě bych opravdu počkala na ty výsledky z krve. Zatím ještě nic nezahazuj…vím, že je to těžké :(
A kolik embryjek sis nechala transferovat…zatím pá a opatruj se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varva
6.5.13 17:19

Tak nám to nevyslo, tvrdili mi, ze to urcite pujde, ze jsme zdraví a dali mi dve emrya. Podle hcg mam jen 9, tak jsem byla dost zklamana, protoze dva testy a pozitivní. :think: tak jsem rekla, ze na dalsi pokusy nepujdu, nejen, ze by zase dlouho trvalo, než to nasetrime, ale to by nebyl problem, jenze ted potrebuju klid bez stresu a zamerit se na neco jinyho, moc jsem se na to upnula. Zkusime to normalní cestou. :zed: Mame 20 mil. spermii a pulka je dobra a ja jsem taky ok, tak si budu hlidat ovulaci a zkusime to. Všem ostatním držím palce, ať nemusite tak hystericky plakat jako ja… :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex